Williamsburg Bridge
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Williamsburg Bridge

Wil je alle activiteiten in Williamsburg Bridge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Williamsburg Bridge

Mooie cruise

De cruise was erg leuke en goede tijd. Ga er heel vroeg heen om de stoelen te krijgen die je wilt. We kwamen 45 minuten voor vertrek aan en vonden ongeveer een plek om op het bovendek te zitten. Als u van de zonsondergang op Manhattan wilt genieten, zit u aan de linkerkant van de boot en zit u 's nachts aan de rechterkant. Je krijgt een prachtig uitzicht op het Vrijheidsbeeld van beide kanten als de boot voorbij vaart en zich omdraait.

Elke cent waard het was gewoon zeilen .. excuseer de woordspeling, de feitelijke gids op onze boot genaamd The Brooklyn (vergat zijn naam) een bochtige kerel !! Niet onbeleefd willen zijn, was uitstekend informatief enthousiast en luisterbaar, de uitzichten waren absoluut adembenemend, konden deze tour niet genoeg aanbevelen

We boften met het weer. Prachtige blauwe en heldere lucht en daardoor mooie uitzichten. Wel werd het op het buitendek daardoor erg fris, dus kleed je goed dik aan als je buiten wilt zitten. Op de boot is eten verkrijgbaar. Met regen lijkt me dit niet zo leuk.

Fantastisch!

Hele leuke tour operator die alle verhalen super leuk brengt. Consumpties aan boord wel erg prijzig. Helaas is deze locatie alleen lopend te bereiken en anders met de taxi maar de metro komt er helaas niet.

Fantastisch om met zonsondergang door de haven te varen.