Belevingen in

Windermere

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Windermere

Wil je alle activiteiten in Windermere ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Windermere

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 393 beoordelingen

Frank was erg aardig en vriendelijk en zijn commentaar was erg grappig en gemakkelijk te volgen. Ik hield echt van hoe hij foto's van ons en de bezienswaardigheden maakte. Zijn foto's waren erg mooi en de foto's konden we binnen enkele uren na onze tour downloaden! Ik denk dat de tour heel goed was gepland - we hadden voldoende tijd om de bezienswaardigheden te verkennen en de plaatsen die we bezochten waren allemaal erg leuk en interessant. Ik wou dat we meer konden wandelen en verkennen rond de meren, valleien en bergen in het Lake District. Ik zou het niet erg vinden om de steden te missen.

Zoo de moeite waard voor de prijs zeker een must voor mij en op zoek naar toekomstige tours te boeken. Als ik wegga, gebruik ik altijd een gids. De tour was zo de moeite waard voor de prijs, keerzijde is dat we niet veel tijd op elke plaats konden doorbrengen en alles in ons op konden nemen en er maar 5 uur en meer waren. Ik wou dat we een volledige dag hadden 8 tot 9 uur omdat we voelden dat het gehaast was en niet kon ontspannen, veel zien.

De tour was erg interessant. Shelley, onze gids, vertelde geweldige verhalen en ze reed als een kampioen, hoe ze door de smalle straatjes kwam was ongelooflijk en ik zou dat niet kunnen. Grassmere waar we stopten was een lieftallig stadje. Het weer was een beetje slecht, maar dat is niet de schuld van Shelley. ik zou toeristen in Liverpool ten zeerste aanbevelen om op zo'n tour te gaan.

We hebben in augustus een 6 daagse citytrip gedaan, eerst Liverpool en daarna Manchester. Om ook een dagje wat anders te doen, zijn we naar het Lakedistrict gegaan. Het was een eind rijden, maar zeker de moeite waard. We hebben, ondanks wat regen, veel mooie dingen gezien. Het was leuk dat onze gids Frank veel over het gebied kon vertellen.

Geweldige dagtocht!

Mooie reis tussen adembenemende landschappen. Stewart, de buschauffeur / gids, maakte het allemaal heel grappig en aangenaam. De cruise langs Lake Windermere om de vrije dag af te sluiten was echt een leuke ervaring!! :)