Windsor Castle
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Windsor Castle: tours & tickets

Windsor Castle: bekijk alle tours en activiteiten
Bekijk alle 43 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Windsor Castle

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 4.765 beoordelingen

Een hele leuke tour, maar iets te weinig tijd

Tourguide Sandra heeft ons met veel enthousiasme en humor langs en door Windsor Castle, Stonehenge en Oxford geleid. In Windsor Castle hadden we uiteindelijk maar weinig tijd omdat we lang in de rij voor de tickets en security hebben moeten wachten (ongeveer een uur). In Oxford hadden we ook nog maar een uurtje. Maar het is al heel bijzonder om deze 3 hoogtepunten in één dag te kunnen bewonderen. Overall een hele goede tour!

Indrukwekkend en héél interessant, supermooi !

Indrukwekkend beeld van de historie van Engeland en het Britse koningshuis. Trek er een hele dag voor uit. Boek vooraf en loop direct naar de visitors enterence. Ga zo vroeg of zo laat mogelijk naar queen's dollhouse, er staat een enorme wachtrij. Neem pick nick mee voor daar te overbruggen. Nuttige tip; ga nadien in Windsor Afternoon tea gebruiken, veel voordeliger en authentieker dan in Londen.

Windsor Castle: entreeticket Beoordeeld door

Heel bijzonder zoveel historie op een plek. Duidelijke route, handige mediagids die eenvoudig te bedienen was (vergeet niet ook een hoofdtelefoon mee te nemen!). Ideaal om met een kaartje langs de (hele lange) rij te mogen. Het enige dat ik miste is wat meer over de historische personen. Die hadden wel wat meer tot leven kunnen komen.

Windsor Castle: entreeticket Beoordeeld door

Aanrader om van tevoren je kaartjes te bestellen, de bezoekers stonden tot om de hoek te wachten, maar wij konden meteen doorlopen omdat we al kaartjes hadden besteld. Binnen moet je ook nog wel even wachten en de rij lijkt enorm lang, maar het loop echt erg vlot door. Binnen is het prachtig en er is van alles te zien.

Windsor Castle: entreeticket Beoordeeld door

Prima Pass, alleen jammer dat de London Eye, Shrek Adventure en Burkingham Palace er niet bij horen. Hier kun je dus niet gratis naar binnen. Voor de rest met de pass veel gezien en gedaan in Londen

The Londen Pass met toegang tot meer dan 80 attracties Beoordeeld door