Windsor Castle
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Windsor Castle: tours & tickets

Windsor Castle: bekijk alle tours en activiteiten
Bekijk alle 48 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Windsor Castle

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 4.716 beoordelingen

Een hele leuke tour, maar iets te weinig tijd

Tourguide Sandra heeft ons met veel enthousiasme en humor langs en door Windsor Castle, Stonehenge en Oxford geleid. In Windsor Castle hadden we uiteindelijk maar weinig tijd omdat we lang in de rij voor de tickets en security hebben moeten wachten (ongeveer een uur). In Oxford hadden we ook nog maar een uurtje. Maar het is al heel bijzonder om deze 3 hoogtepunten in één dag te kunnen bewonderen. Overall een hele goede tour!

Indrukwekkend en héél interessant, supermooi !

Indrukwekkend beeld van de historie van Engeland en het Britse koningshuis. Trek er een hele dag voor uit. Boek vooraf en loop direct naar de visitors enterence. Ga zo vroeg of zo laat mogelijk naar queen's dollhouse, er staat een enorme wachtrij. Neem pick nick mee voor daar te overbruggen. Nuttige tip; ga nadien in Windsor Afternoon tea gebruiken, veel voordeliger en authentieker dan in Londen.

Windsor Castle: entreeticket Beoordeeld door

Erg mooie locaties en leuke duidelijke gids

Mooie locaties, maar te weinig tijd om alles écht goed te bekijken. Gids was leuk, duidelijk en snapte wat we wilde zien. Dit is een highlight tour. Je krijgt dus niet alle tijd om alles heel uitgebreid te bekijken. Maar nog steeds zeker de moeite waard!!

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath Beoordeeld door

Een goed plan wanneer je actief de stad bezoekt!

Genoeg te zien, bezichtigen en aan te doen met deze pass. Het is erg handig, want je hebt vooraf al betaald voor bijna alle activiteiten die de moeite waard zijn. Als je actief dingen wilt bezichtigen in de stad is dit echt een uitkomst!

The Londen Pass met toegang tot meer dan 80 attracties Beoordeeld door

Veel gezien en leuke gids die ons door de dag heeft geleid(frank)

De tijd die we hadden op de plaatsen was aan de korte kant. We hadden wel langer willen blijven. Maar daar in tegen hebben we geheel veel gezien. En een goede i druk gekregen. Zeer leuke dag gehad.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath Beoordeeld door