Windsor
Audiogidsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Windsor

Wil je alle activiteiten in Windsor ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Windsor

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.669 beoordelingen

Indrukwekkend en héél interessant, supermooi !

Indrukwekkend beeld van de historie van Engeland en het Britse koningshuis. Trek er een hele dag voor uit. Boek vooraf en loop direct naar de visitors enterence. Ga zo vroeg of zo laat mogelijk naar queen's dollhouse, er staat een enorme wachtrij. Neem pick nick mee voor daar te overbruggen. Nuttige tip; ga nadien in Windsor Afternoon tea gebruiken, veel voordeliger en authentieker dan in Londen.

Heel bijzonder zoveel historie op een plek. Duidelijke route, handige mediagids die eenvoudig te bedienen was (vergeet niet ook een hoofdtelefoon mee te nemen!). Ideaal om met een kaartje langs de (hele lange) rij te mogen. Het enige dat ik miste is wat meer over de historische personen. Die hadden wel wat meer tot leven kunnen komen.

Aanrader om van tevoren je kaartjes te bestellen, de bezoekers stonden tot om de hoek te wachten, maar wij konden meteen doorlopen omdat we al kaartjes hadden besteld. Binnen moet je ook nog wel even wachten en de rij lijkt enorm lang, maar het loop echt erg vlot door. Binnen is het prachtig en er is van alles te zien.

Uitstekend directe toegang zonder in de wachtrij te staan.

Ideale manier om rechtstreeks het kasteel te bezoeken zonder aan te hoeven sluiten op de lange wachtrij. Scheelt toch gauw een uur van de tijd. Bezichtiging state appartements zijn de moeite waard.