Wintergarten Theater, Berlijn

Wintergarten Theater, Berlijn: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: ticket voor "Golden Years" The Twenties Variety Revue

1. Berlijn: ticket voor "Golden Years" The Twenties Variety Revue

Welkom in de roaring twenties. Bij de Wintergarten Varieté staat een spetterende avond die de scheidslijn tussen verleden en heden doet vervagen op het menu. De weelderige showproductie "Golden Years" - The Twenties Variety Revue grijpt terug naar het meest zondige decennium van Berlijn, de gouden jaren 1920, en duikt tegelijkertijd als eerste de nieuwe jaren 2020 in. Niet alleen het podium, maar de sfeer van het hele gebouw transformeert, zoals het hoort, tot het perfecte etablissement uit de jaren 1920. Wees getuige van een transcendent spektakel van hoogwaardige acrobatiek en livemuziek, die je meevoeren naar een wereld bevolkt door goochelaars en dansers. Beleef een avond die 100 jaar geleden had kunnen plaatsvinden in de oude Wintergarten aan de Friedrichstraße.

Berlijn: Ticket voor Peter en Anneli's Journey to the Moon Show

2. Berlijn: Ticket voor Peter en Anneli's Journey to the Moon Show

Vier de advent en het winterseizoen met dit ticket voor een sprookjesachtige variétéshow. Kijk hoe uw kinderen genieten van het fantastische verhaal van Peter en Anneli's Journey to the Moon in Berlin's Wintergarten Variety. Betreed het prachtige Wintergarten-gebouw en ga naar je stoelen. Geniet met uw kinderen van een magische show terwijl de lichten doven. Kijk hoe deze gevarieerde show het Berlijnse kindercircus Springling uit CABUWAZI en de 33e Berlijnse Sprookjesdagen samenbrengt. Profiteer van de bar en het restaurant op de locatie en koop een drankje of een snack om van te genieten terwijl u aan een comfortabele tafel naar de show kijkt.

EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

3. EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

Je ontdekt de opwindende stad van Berlijn met de EasyCityPass en profiteert van vele voordelen. De EasyCityPass biedt je een goedkoop kaartje voor het openbaar vervoer, evenals kortingen voor vele verschillende samenwerkingspartners uit een breed scala van industrieën. De kortingspartners komen uit de gastronomie, cultuur & vertoningen, winkelen, plezier & actie, bezienswaardigheden, specials en het uitgaansleven. De EasyCityPass is praktisch voor gezinnen en biedt 3 kinderen tot 14 jaar de mogelijkheid om gratis te reizen. Samen met je EasyCityPass ontvang je een flyer met details over de partners en hun voordelen. De locaties van de attracties worden ook vermeld, samen met de verbindingen met het openbaar vervoer. De lijst met kortingen kan veranderen.

Berlijn: Flying Dreams bij het Wintergarten Varieté Ticket

4. Berlijn: Flying Dreams bij het Wintergarten Varieté Ticket

Geniet van een avond vol eclectische optredens, waaronder breakdance, vaudeville, circus beatboxing en contortion. Vier het 30-jarig jubileum van de Wintergarten Varieté met een mix van internationaal, lokaal, klassiek en innovatief talent. Zie hoe de breakdance begint bij Flying Steps, samen met topsterren uit de wereld van de vaudevillevariant. Artiesten zijn onder meer vaudeville-artiest Natalie Enterline uit New York, straatdanseres Clownesque en de Russische breakdancer Bruce Almighty. Het geluid van de Golden 20s, Hip Hop of the 80s en hedendaagse Electro Beats vormen samen de muzikale basis waarop de sublieme artiesten van deze spectaculaire productie hun unieke vaardigheden presenteren. Getuige als voor het eerst mede-oprichter van Flying Steps, Vartan Bassil, en Wintergarten Varieté-directeur, Rodrigue Funke, samenwerken in de richting van deze artistieke viering.

Berlijn: "Showcafe" GOUDEN JAAR De '20s Variety Revue No.2

5. Berlijn: "Showcafe" GOUDEN JAAR De '20s Variety Revue No.2

Reserveer vooraf uw ticket voor "GOLDEN YEARS - The Twenties Variety Revue No 2", een speciale matineeshow op zaterdagmiddag, in Wintergarten Varieté Berlin. Geniet van een gratis kopje koffie of thee en cake als onderdeel van de "Show Cafe"-ervaring en laat je vermaken door een oogverblindende viering van de brullende jaren '20. Wees getuige van een show die een zeer nauwe en authentieke weerspiegeling is van de jaren 1920, die de wereld vandaag nog steeds fascineert. Toch werpt deze weelderige showproductie een blik op het heden en laat zien wat het volgende decennium ons 100 jaar later zal brengen. Geniet van de flair, ambiance en kostuums van de jaren 1920. Op het podium staan helden van nu, de nachtwezens van het Berlijn van de jaren '20.

Berlijn: ontbijt in Café Wintergarten

6. Berlijn: ontbijt in Café Wintergarten

Ervaar traditie en moderniteit tijdens een ontbijt in het beeldschone Wintergarten Café in Berlijn. Ontvang uw keuze uit 3 menu-opties, rechtstreeks naar uw tafel gebracht voor een perfect begin van uw dag. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in de Golden Twenties-sfeer van het Wintergarten Café, ontworpen naar een gespiegelde salon uit de jaren 1920. Geniet van een ontwerp dat bedoeld is om een intuïtief gevoel van welzijn voor gasten te creëren. Geniet van de omringende geuren van vers gebak en koffiebranderij terwijl u geniet van een verscheidenheid aan gerechten, van verse biologische eiergerechten zoals Eggs Benedict, zelfgemaakte muesli, fruitige spreads, verschillende zalmgerechten, kaas en worst en fijne hamsoorten. Geniet van knapperige broodjes, croissants en andere soorten brood die in huis worden gemaakt, evenals verse boter die dagelijks wordt bezorgd door Lindner Esskultur. Kies uit 3 menu-opties: Menu Südburgenland - Fijne selectie van mediterrane worst- en kaasspecialiteiten, gegrilde groenten, klein mandje Lindner-gebak en boter, Faller-jam en oranjebloesemhoning met 1 koffiespecialiteit of thee Mondsee Menu - Visschotel, klein mandje Lindner gebak en boter, Faller jam en oranjebloesemhoning met 1 koffiespecialiteit of thee Wien Menu - Belgische wafel met fruit, biologische natuuryoghurt met fruit en een smoothie

Berlijn: Wintergarten Varieté — Woodstock Variety Festival

7. Berlijn: Wintergarten Varieté — Woodstock Variety Festival

Een traditie in Europa, variétéshows, net als Amerikaanse variétéshows, combineren fantasievolle dans, liedjes en komedie om een opwindend resultaat te creëren. Laat je tijdens de ongeveer 3 uur durende uitvoering verbazen door uitgebreide kostuums, getalenteerde artiesten en de liedjes uit de jaren zestig die een generatie bepaalden. Het legendarische Woodstock-festival van 1969 blijft een van de belangrijkste subculturele gebeurtenissen van de 20e eeuw. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum presenteert Wintergarten Berlin een show met het geluid van liefde, vrede en geluk - met hippies in overvloed. Internationaal bekende artiesten creëren hun eigen choreografieën op de liedjes van Santana, Janis Joplin of Joe Cocker. Festivalhits van Melanie, Jimi Hendrix en The Who worden acrobatische beelden om de ogen te verblinden.

Sitemap Wintergarten Theater, Berlijn

Wil je alle activiteiten in Wintergarten Theater, Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wintergarten Theater, Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 449 beoordelingen

Super gemakkelijk. Heel goede service ook. Want wij hadden het ticket al nodig op de luchthaven s avonds laat en zij hebben dat geregeld. Het openbaar vervoer is heel gemakkelijk om te gebruiken daar. Ze waren werken op sommige lijnen maar alles werd goed vermeld zodat je wist welke andere lijnen je kon nemen...

Ik kan me geen beter gebruik van het openbaar vervoer voorstellen en daarbovenop nog wat kortingen. In ieder geval zaten we 11 dagen lang elke dag op de U-Bahn en de S-Bahn (één volwassene en één jongere) met de EasyCittyPass in Berlijn. Simpelweg geweldig. Daar gaan we zeker snel weer gebruik van maken.

Alles wordt goed aangegeven. Je moet bij Berlijn Hbf de tickets ophalen en vandaar kun je meteen de metro of bus of tram pakken. Op het metrostation ff afstempelen.

Het vinden van het punt om de voucher in te leveren voor de tickets was moeilijk.

makkelijk om het openbaar vervoer te gebruiken in Berlijn. 1 ticket voor alles!