Kies data

Wintergarten Theater, Berlijn

Wintergarten Theater, Berlijn: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: Flying Dreams bij het Wintergarten Varieté Ticket

1. Berlijn: Flying Dreams bij het Wintergarten Varieté Ticket

Geniet van een avond vol eclectische optredens, waaronder breakdance, vaudeville, circus beatboxing en contortion. Vier het 30-jarig jubileum van de Wintergarten Varieté met een mix van internationaal, lokaal, klassiek en innovatief talent. Zie hoe de breakdance begint bij Flying Steps, samen met topsterren uit de wereld van de vaudevillevariant. Artiesten zijn onder meer vaudeville-artiest Natalie Enterline uit New York, straatdanseres Clownesque en de Russische breakdancer Bruce Almighty. Het geluid van de Golden 20s, Hip Hop of the 80s en hedendaagse Electro Beats vormen samen de muzikale basis waarop de sublieme artiesten van deze spectaculaire productie hun unieke vaardigheden presenteren. Getuige als voor het eerst mede-oprichter van Flying Steps, Vartan Bassil, en Wintergarten Varieté-directeur, Rodrigue Funke, samenwerken in de richting van deze artistieke viering.

Berlijn: Wintergarten Varieté — Woodstock Variety Festival

2. Berlijn: Wintergarten Varieté — Woodstock Variety Festival

Een traditie in Europa, variétéshows, net als Amerikaanse variétéshows, combineren fantasievolle dans, liedjes en komedie om een opwindend resultaat te creëren. Laat je tijdens de ongeveer 3 uur durende uitvoering verbazen door uitgebreide kostuums, getalenteerde artiesten en de liedjes uit de jaren zestig die een generatie bepaalden. Het legendarische Woodstock-festival van 1969 blijft een van de belangrijkste subculturele gebeurtenissen van de 20e eeuw. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum presenteert Wintergarten Berlin een show met het geluid van liefde, vrede en geluk - met hippies in overvloed. Internationaal bekende artiesten creëren hun eigen choreografieën op de liedjes van Santana, Janis Joplin of Joe Cocker. Festivalhits van Melanie, Jimi Hendrix en The Who worden acrobatische beelden om de ogen te verblinden.

EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

3. EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

Je ontdekt de opwindende stad van Berlijn met de EasyCityPass en profiteert van vele voordelen. De EasyCityPass biedt je een goedkoop kaartje voor het openbaar vervoer, evenals kortingen voor vele verschillende samenwerkingspartners uit een breed scala van industrieën. De kortingspartners komen uit de gastronomie, cultuur & vertoningen, winkelen, plezier & actie, bezienswaardigheden, specials en het uitgaansleven. De EasyCityPass is praktisch voor gezinnen en biedt 3 kinderen tot 14 jaar de mogelijkheid om gratis te reizen. Samen met je EasyCityPass ontvang je een flyer met details over de partners en hun voordelen. De locaties van de attracties worden ook vermeld, samen met de verbindingen met het openbaar vervoer. De lijst met kortingen kan veranderen.

Berlijn: ontbijt in Café Wintergarten

4. Berlijn: ontbijt in Café Wintergarten

Ervaar traditie en moderniteit tijdens een ontbijt in het beeldschone Wintergarten Café in Berlijn. Ontvang uw keuze uit 3 menu-opties, rechtstreeks naar uw tafel gebracht voor een perfect begin van uw dag. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in de Golden Twenties-sfeer van het Wintergarten Café, ontworpen naar een gespiegelde salon uit de jaren 1920. Geniet van een ontwerp dat bedoeld is om een intuïtief gevoel van welzijn voor gasten te creëren. Geniet van de omringende geuren van vers gebak en koffiebranderij terwijl u geniet van een verscheidenheid aan gerechten, van verse biologische eiergerechten zoals Eggs Benedict, zelfgemaakte muesli, fruitige spreads, verschillende zalmgerechten, kaas en worst en fijne hamsoorten. Geniet van knapperige broodjes, croissants en andere soorten brood die in huis worden gemaakt, evenals verse boter die dagelijks wordt bezorgd door Lindner Esskultur. Kies uit 3 menu-opties: Menu Südburgenland - Fijne selectie van mediterrane worst- en kaasspecialiteiten, gegrilde groenten, klein mandje Lindner-gebak en boter, Faller-jam en oranjebloesemhoning met 1 koffiespecialiteit of thee Mondsee Menu - Visschotel, klein mandje Lindner gebak en boter, Faller jam en oranjebloesemhoning met 1 koffiespecialiteit of thee Wien Menu - Belgische wafel met fruit, biologische natuuryoghurt met fruit en een smoothie

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Wintergarten Theater, Berlijn

Wil je alle activiteiten in Wintergarten Theater, Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wintergarten Theater, Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 427 beoordelingen

Alles wordt goed aangegeven. Je moet bij Berlijn Hbf de tickets ophalen en vandaar kun je meteen de metro of bus of tram pakken. Op het metrostation ff afstempelen.

Het was even wennen om te weten in welke richting je een bus moet nemen, enz., maar toen we het eenmaal door hadden, was het heel gemakkelijk!

Het vinden van het punt om de voucher in te leveren voor de tickets was moeilijk.

makkelijk om het openbaar vervoer te gebruiken in Berlijn. 1 ticket voor alles!

Eenvoudig - maar ontvang de tickets vooraf per post.