Kies data

Wisseling van de wacht

Wisseling van de wacht: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht

1. Londen: wandeltocht wisseling van de wacht

Sluit je aan bij een lokale gids terwijl je een stukje wereldberoemde ceremoniële actie wordt geserveerd met een privé- of gedeelde groepsreis Wisseling van de wacht. Er is zoveel meer aan deze extravagante ploegwisseling dan op het eerste gezicht lijkt. Met je gids om de weg te wijzen, ken je je Welsh al snel van je Grenadier-bewaker en begrijp je wat er aan de hand is met die pluizige berenmutsen. Hoor de verbazingwekkende oorsprong van dit oogverblindende spektakel en krijg inzicht in de betekenis van elke kleur, knop, mascotte, symbool en beweging in deze meest Britse traditie. Vanaf het best mogelijke uitkijkpunt zal je kleine groep zich bij de bewakers voegen op hun reis naar Buckingham Palace terwijl je marcheert op het ritme van hun drums. Kom zo dichtbij mogelijk met de mogelijkheid om een aantal fantastische snapshots te maken.

Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

2. Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

Ontdek het beste van Londen met een hop on, hop off-tour aan boord van een dubbeldekker met open dak en ontspan tijdens een reis op de London Eye als onderdeel van je ticket. Een hop on, hop off-tour is de ideale manier om de beste bezienswaardigheden en attracties van Londen in je eigen tempo te ontdekken. De tocht geeft je onbeperkt gebruik van 4 routes met haltes strategisch geplaatst op alle plaatsen die je wil bezoeken, waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge en St Pauls Cathedral. Stap uit de bus bij Westminster Bridge voor een onvergetelijke rit op de London Eye. Vanaf de top bewonder je het adembenemende 360-graden panoramisch uitzicht op de indrukwekkende skyline van de stad. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Big Ben en de parlementsgebouwen vanuit een ongeëvenaard vogelperspectief. De eerste bus vertrekt om 08:30 uur in de ochtend. Je kunt op één van de 44 haltes van de Big Bus instappen en beginnen met de tour. Populaire vertrekplaatsen zijn: Baker Street Station, Green Park Station, Marble Arch, Victoria Station en Trafalgar Square. Met alle soorten tickets profiteer je van een boottocht over de rivier de Theems. Inbegrepen bij het Classic Ticket is een boottocht in één richting van Westminster naar de Tower of London of omgekeerd, terwijl de Premium en Deluxe Tickets een retourvaart omvatten tussen Westminster en Greenwich met de mogelijkheid om uit te stappen bij de Tower of London. De vertrektijden voor de boottochten verschillen, maar ze zijn ongeveer om de 20 minuten beschikbaar in de zomer en om de 30 à 40 minuten in de winter. Je kunt aan boord van de boot stappen bij Tower Pier (bij halte 16), Greenwich Pier, Westminster Pier (bij halte 18) en de London Eye Pier (bij halte 11). Hoogtepunten van de Big Bus-route zijn Buckingham Palace en de wisseling van de wacht, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, 10 Downing Street, Whitehall, Piccadilly Circus, Oxford Street, Regent Street, Trafalgar Square, London Eye, London Dungeon, Sea Life London Aquarium, Madame Tussauds, Covent Garden, Bank of England, Monument, St Pauls Cathedral, Tower of London, Tower Bridge, The Shard, City Hall, Lambeth Palace, British Museum, Marble Arch, Mayfair, Green Park, Hyde Park Corner, Harrods, South Kensington-musea, Kensington Palace en Notting Hill.

Londen: hop on, hop off-tour in Big Bus met open dak

3. Londen: hop on, hop off-tour in Big Bus met open dak

Ontdek wat Londen te bieden heeft tijdens een hop on, hop off-tour door de Engelse hoofdstad. Rijd langs iconische monumenten, waaronder Buckingham Palace, London Eye en Big Ben met audiocommentaar aan boord. Kies uit een selectie van tickets en routes. Je kunt Londen ook te voet verkennen met een echte gids, met een keuze uit 3 dagelijkse wandeltochten (inbegrepen in Premium & Deluxe tickets). De wandeltochten duren ongeveer 1,5-2 uur. Wisseling van de wacht - 10:00 uur - halte 7 (Trafalgar Square). Londen van verleden tot heden- 13:00 uur - Stop 15 (St Paul's Cathedral). Jack the Ripper - 16:00 uur - Stop 17 (Tower of London). Classic ticket Stap in en uit gedurende 1 dag (24 uur vanaf activeren) Enkele riviervaart tussen Tower of London en Westminster - in beide richtingen Een keuze uit 3 live begeleide wandeltochten Premium ticket Stap in en uit gedurende 2 dagen (48 uur vanaf activeren) Enkele riviervaart tussen Tower of London en Westminster - in beide richtingen Panoramische avondtour Een keuze uit 3 live begeleide wandeltochten. Deluxe ticket Stap in en uit gedurende 3 dagen (72 uur vanaf activeren) Enkele riviervaart tussen Tower of London en Westminster - in beide richtingen Panoramische avondtour Een keuze uit 3 live begeleide wandeltochten Ontdek Londen aan de hand van 3 speciaal ontworpen routes met meer dan 45 haltes: Rode route De Rode Route gaat langs de hoogtepunten van historisch Londen, zoals de Big Ben, London Eye en St. Paul's Cathedral. Frequentie: ongeveer elke 10-20 minuten. Blauwe route: De Blauwe Route is een uitgebreide route die het hele centrum van Londen bestrijkt, van Kensington Palace in het westen tot de Tower of London in het oosten. Haltes zijn onder andere Harrods, de South Kensington Museums en Madame Tussauds. Frequentie: ongeveer elke 10-20 minuten. Groene route: De Groene Route verbindt het prachtige, vernieuwde gebied van St Pancras en King's Cross met de bedrijvigheid van Covent Garden en gaat onderweg door Bloomsbury. Vertrektijd is elke 20 minuten. Rivierrondvaart Classic, Premium & Deluxe tickets zijn inclusief een rivierrondvaart van de Tower of London naar Westminster in beide richtingen. De rondvaart is inclusief live commentaar in 8 talen. Bezoek de topattracties van Londen aan de Theems, zoals de Tower Bridge, de HMS Belfast, Shakespeare's Globe en het Tate Modern. De vertrektijden van de boottocht zijn ongeveer om de 45 minuten. Panoramische avondtour De panoramische avondtour is inbegrepen in de ticketformules Premium & Premium Plus. Ontdek de magie van Londen wanneer de stad 's avonds verlicht wordt. Stap in voor een panoramische rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen terwijl de zon begint onder te gaan. De tour vertrekt dagelijks om 18:00 uur vanaf bushalte 12 bij The London Eye.

Londen: Westminster en wisseling van de wacht Tour

4. Londen: Westminster en wisseling van de wacht Tour

De begeleide wandeling Royal Westminster en de wisseling van de wacht biedt u de mogelijkheid om de beroemdste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Londen van dichtbij te bekijken. Beginnend met Buckingham Palace, de beroemdste residentie van de koningin, zullen we de iconische gebouwen, parken en monumenten van Royal London verkennen. We zullen getuige zijn van parades door de wereldberoemde Queen's Guards voordat we verder gaan door de gang van de macht die de Big Ben, de Houses of Parliament en 10 Downing Street omvat. Onderweg wordt u vermaakt en geboeid door de diepgaande kennis van uw gids, gedenkwaardige anekdotes en een unieke kijk op de geschiedenis van Londen. Wat onze tour echt zo indrukwekkend maakt, is de kwaliteit van onze gidsen. Met jarenlange professionele ervaring in de touring-industrie, wordt u geleid door een expert in de politieke, koninklijke en culturele geschiedenis van Londen. Bovendien betekent de ervaring van onze gidsen dat ze de beste plaatsen kennen om getuige te zijn van de wisseling van de wachtceremonie, waardoor je de beste uitzichten en fotomomenten hebt, weg van de drukte. Onze wandeltocht door Westminster en wisseling van de wacht is geschikt voor alle leeftijden en omvat meerdere verschillende ervaringen in een enkele periode van twee en een kwartier. Het is de beste manier om Royal Westminster allemaal op één dag te ervaren. Ontdek de koningen, koninginnen, schurken en schurken achter deze ongelooflijke stad en wees onderweg getuige van iconische gebouwen en betoverende parades.

Londen: Westminster Tour, River Cruise en Tower of London

5. Londen: Westminster Tour, River Cruise en Tower of London

Vanaf het ontmoetingspunt begint u de 3-uur durende wandeltocht door door Green Park naar Buckingham Palace te gaan en onderweg de goed verzorgde bomen en bloemen te bewonderen. Bekijk in het paleis de wereldberoemde wisseling van de wachtceremonie. Bekijk daarna 17 andere iconische Londense bezienswaardigheden zoals Downing Street, Westminster Abbey, Big Ben, de London Eye, Parliament Square en de Houses of Parliament. Na de wandeltocht ga je naar de rivier de Theems voor een rondvaart waarbij je vele andere iconische gebouwen en bezienswaardigheden te zien krijgt. Stap uit bij Tower Pier en ga naar de Tower of London voor de spannende Beefeater-tour. Loop rond de Tower of London en ontdek de geschiedenis, verhalen en geesten die erin liggen. Bewonder de kroonjuwelen en andere fascinerende historische artefacten, waaronder de harnassen gedragen door voormalige koningen van Engeland. Bekijk de cellen waar ooit gevangenen werden vastgehouden en reis terug in de tijd voor een spannende reis naar het verleden van Groot-Brittannië.

Londen: welkomsttour

6. Londen: welkomsttour

Maak een sightseeing-tour door Londen en bekijk beroemde bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Houses of Parliament en maak daarna een rondleiding door de Tower of London en St. Paul's Cathedral. Na aankomst bij de Tower of London, die in 1066 gebouwd werd door Willem de Veroveraar, geeft je gids je een fascinerend inzicht in dit koninklijk paleis en vesting. Er zal voldoende tijd zijn om de Britse kroonjuwelen en de witte toren te bekijken en rond te dwalen door dit imposante fort. De volgende halte is The Mall, om daar naar de wisseling van de wacht te kijken. Je ziet één van de koninklijke regimenten van St. James Palace naar Buckingham Palace marcheren op militaire muziek, gekleed in hun karakteristieke uniformen.* Je maakt een uitgebreide privétocht langs de rivier de Theems en hebt een prachtig uitzicht op St. Paul's Cathedral en Shakespeare's Globe. Nadat je tijd vrij hebt gehad om te lunchen, volg je een rondleiding door St. Paul's Catherdral, het 17e eeuwse meesterwerk, dat ontworpen is door Christopher Wren. Je luistert naar het orgel uit 1695, waarop Mendelssohn ooit gespeeld heeft, en bezoekt de graftombes van Nelson en Wellington. Op zondagen, wanneer bezoek beperkt mogelijk is, kun je een mis bijwonen. Je rondleiding eindigt op de South Bank en je hebt de rest van de middag vrij om op eigen gemak te winkelen of de stad te verkennen. *Als de wisseling van de wacht niet plaatsvindt, zie je nog steeds Buckingham Palace.  

Londen: The Changing of the Guard Private Family Tour

7. Londen: The Changing of the Guard Private Family Tour

Ontmoet je gids die je zal begeleiden naar de wisseling van de wacht in Buckingham Palace. Deze historische ceremonie is een van de populairste toeristische attracties in Londen. Zie hoe de soldaten op hun plaats op een heel bijzondere manier worden "ontlast" onder begeleiding van een militaire fanfare. Leer hoe de soldaten de koning of koningin van Engeland hebben beschermd sinds het bewind van Henry VII, die de Royal Body Guard als een permanent instituut heeft opgericht. Deze traditie bestaat al meer dan 500 jaar. Alle bewakers zijn gekleed in een traditionele rode tuniek en een gemakkelijk herkenbare berenhuidhelm. De muziek die gepaard gaat met het wisselen van de wacht kan militair of eigentijds zijn.

Londen: zie 30+ top bezienswaardigheden en eet 8 British Foods Tour

8. Londen: zie 30+ top bezienswaardigheden en eet 8 British Foods Tour

Doe mee aan een verkenning van meer dan dertig van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen en de beste Britse gerechten voor een goed idee van de geschiedenis en smaken van een van Europa's meest geliefde steden. Begin je tour terwijl je door Green Park naar Buckingham Palace gaat, waar je de wereldberoemde wisseling van de wacht kunt zien (maandag, woensdag, vrijdag en zondag tijdens de wintermaanden). Je gaat dan naar Westminster en ziet onderweg bezienswaardigheden zoals Parliament Square, St. James Palace, Westminster Abbey, Big Ben (helaas bedekt op dit moment) en de Houses of Parliament. Je gaat dan verder naar het London Bridge-gebied om Shakespeare's Globe, de Shard, HMS Belfast, Tower Bridge en de Tower of London te zien. Op dit punt heb je trek gekregen, dus je wordt uitgenodigd om te stoppen voor een feestmaal van de beste Britse gerechten in een van de meest historische pubs van het VK. Vanaf hier verken je Borough Market, Europa's favoriete voedselmarkt, en een bruisend centrum van geuren en smaken. Je proeft fish and chips, pie and mash, Engels bier en proeft ook nog eens een wereldberoemde donut!

Westminster: 4 uur durende wandeling en toegang tot de kathedraal van St. Paul

9. Westminster: 4 uur durende wandeling en toegang tot de kathedraal van St. Paul

Begin met een wandeltocht door de geschiedenis, cultuur en legendes van een van Europa's meest geliefde steden. Ga door Green Park naar Buckingham Palace om de wereldberoemde wisseling van de wachtceremonie te bekijken. Ga verder door Westminster en zie Downing Street, Westminster Abbey, Big Ben en de Houses of Parliament. Na je wandeltocht ga je naar St Paul's Cathedral, een van de oudste kathedraalplaatsen ter wereld, en verken je dit relikwie. Rond uw wandeling af door naar The Clink te gaan. Zie 20 bezienswaardigheden in 1 dag, inclusief: Buckingham paleis St James Palace Wisseling van de wacht Koningin Victoria-fontein Green Park (Royal park) St James's Park (Royal Park) Admiralty Arch Pall Mall Trafalgar Square Whitehall De Koninklijke paardenwacht Horse Guard Parade Downing Street Big Ben Westminster abdij Huizen van het parlement Parliament Square London Eye

Londen in eendaagse tour met riviercruise

10. Londen in eendaagse tour met riviercruise

Westminster Abbey en Parliament Square De tour begint met een panoramische rit rond Parliament Square , om Westminster Abbey te zien, waar veel van onze koningen, koninginnen, staatslieden, dichters en schrijvers begraven liggen. Zie Big Ben en de Houses of Parliament . West End in Londen, Buckingham Palace en de wisseling van de wacht Geniet van een fascinerende panoramische tour langs Trafalgar Square , Downing Street , het theaterdistrict van Londen en Piccadilly Circus . Daarna naar Buckingham Palace om de kleurrijke ceremonie van de wisseling van de wacht te zien. St Paul's Kathedraal Een rondleiding door het meesterwerk van Sir Christopher Wren - St Paul's Cathedral - gekroond door de prachtige koepel die zo'n groot deel uitmaakt van de skyline van Londen. De kathedraal werd herbouwd na de Grote Brand van Londen in 1666. In de afgelopen jaren heeft het de bruiloft van Charles, Prins van Wales, met Lady Diana Spencer gezien en, meest recentelijk, de dankdiensten voor zowel het gouden jubileum als de 80e verjaardag van haar Majesteit de Koningin. De Tower of London en kroonjuwelen De Tower of London, gesticht door Willem de Veroveraar in 1066 en uitgebreid door opeenvolgende vorsten, is een van 's werelds beroemdste en meest spectaculaire forten. In de afgelopen 1000 jaar is het een Koninklijk Paleis, een wapenkamer en een plaats van gevangenschap en executie geweest. De Beefeaters die de toren bewaken, zullen je verrassen met verhalen uit het verleden. We bezoeken de kroonjuwelen, waaronder de prachtige massief gouden kroon die werd gebruikt bij de kroning van koningin Elizabeth II, de enorme Cullinan-diamanten en de buitengewone Koh-i-Noor.   Zondag in Londen - vanwege kerkdiensten is St Paul's Cathedral op zondag gesloten voor bezoekers. We stoppen voor foto's en brengen langer door in de Tower of London. Af en toe is er geen wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, bij deze gelegenheden bezoeken we de wisseling van de wacht bij Horse Guards Parade. Riviercruise op de Theems Geniet op uw gemak van uw riviercruise na het verkennen van The Tower of London. Je riviercruise brengt je van Tower naar Westminster Pier, waar je tour eindigt.

Sitemap Wisseling van de wacht

Wil je alle activiteiten in Wisseling van de wacht ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wisseling van de wacht

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 4.215 beoordelingen

Altijd mijn plezier! We boekten de 72 uur durende reis. Inclusief een avondpanoramatocht, die erg leuk was en ongeveer 2 uur duurde. We deden de enkele reis over de rivier van Westminster naar Tower Bridge (40 minuten), stapten uit bij de Tower en namen de Red Big Bus-lijn terug. De gidsen en buschauffeurs zijn erg aardig en behulpzaam. Je kunt de tour bij elke halte starten, vanaf daar loopt de tijd en kun je wisselen tussen de tours zoals je wilt. Er zijn veel haltes, bussen komen heel snel achter elkaar aan en zijn van veraf te zien. Koptelefoons in de bus zijn niet zo geweldig, misschien wil je je eigen meenemen, maar geen Bluetooth, maar met een plug-in-kabel. Anders geweldig, ik zou het opnieuw doen !!!!

Alles verliep vlot! Boek het London Eye ticket eenvoudig vooraf (via een link na boeking) op het gewenste tijdstip en ook u hoeft niet lang te wachten! U kunt bij alle haltes langs de route in- en uitstappen! Tijdens de reis hoor je via de audiogids veel informatie over de bezienswaardigheden op de route, in je eigen taal! Het was een drukke dag

De rij bij Londen eye was enorm maar ging toch nog verassend snel. Het afhalen van de tickets ging prima.

Soepel geregeld en ondanks drukte steeds prima op tijd en voldoende plek in de bus!

Erg handig en leuk om de hoogte punten van de stad te zien.zeker een aanrader