Witte Grot, Capri

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Witte Grot, Capri: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Capri: boottocht rond het eiland en bezoek Blauwe Grot

1. Capri: boottocht rond het eiland en bezoek Blauwe Grot

Vaar vanuit de haven van Marina Grande en geniet van een ontspannende boottocht rond de ruige kust van Capri. Bekijk de hoogtepunten van het betoverende eiland terwijl je langs de historische vuurtoren van Punta Carena en de legendarische Bagni di Tiberio (Thermen van Tiberius) in de buurt van een voormalige villa van de Romeinse keizer vaart. Passeer de zeegrotten van de White Grotto en Green Grotto, vernoemd naar de kleur van het water en de lichteffecten van de zon. Bewonder de indrukwekkende zeestapels van de Faraglioni-rotsen en kom onderweg veel te weten over het eiland van je schipper. Betreed de beroemde Blauwe Grot via een kleine ingang en ga verder naar een grote grot onder de zee, waar je versteld zult staan van het intense blauw van het water veroorzaakt door een natuurlijk fenomeen met de zon.

...
Van Positano: dagexcursie Sorrento Coast & Capri per boot

2. Van Positano: dagexcursie Sorrento Coast & Capri per boot

Vaar vanuit Piano di Sorrento en cruise langs de kust van het Sorrentine-schiereiland. Bewonder het vissersdorpje Marina Grande en bekijk de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna voordat u een natuurlijke waterval passeert die uit de rots stroomt. Steek de Tyrrheense Zee over en ontdek de prachtige zeegrotten van de Wonderlijke Grot, de Witte Grot en de Groene Grot. Bewonder onderweg de paleolithische leeftijd Arco Naturale en het hedendaagse Casa Malaparte. Passeer de Faraglioni-rotsen en de Punta Carena-vuurtoren en neem wat tijd om te zwemmen en snorkelen in de zee. Geniet van verfrissende drankjes en snacks aan boord van de boot en geniet op je gemak van 3 tot 5 uur op het eiland. Gebruik de meegeleverde kaart om je eigen avontuur te creëren voordat je terugvaart naar Sorrento. Geniet van een limoncello proeverij voordat je uitstapt bij Piano di Sorrento, vanwaar je teruggebracht wordt naar het ontmoetingspunt.

...
Vanuit Napels: boottocht naar Capri

3. Vanuit Napels: boottocht naar Capri

Om 08:30 uur word je opgehaald bij Star Hotel Terminus in Napels en ga je op weg naar de haven van Piano di Sorrento. In een kleine groep van hooguit 12 reizigers ga je daar aan boord van een traditionele boot met een ervaren kapitein. Je maakt bij aankomst een verkenningstocht rond het eiland en bekijkt Capri's natuurlijke highlights, zoals de zeegrotten de Witte Grot, de Marvellous Grotto en de Groene Grot. De rotsformatie van de Arco Naturale is zeker het bewonderen waard en ook de villa Casa Malaparte op de Punta Massullo is erg indrukwekkend. Je vaart langs de rotsen van Faraglioni en de vuurtoren van Punta Carena. Onderweg pauzeer je om te zwemmen en te snorkelen in het azuurblauwe water. 's Middags besteed je 3 tot 4 uur aan land. Gebruik deze vrije tijd bijvoorbeeld om te winkelen in de boetiekjes of ergens te gaan lunchen op het eiland. Weer terug aan boord wacht een limoncelloproeverij op je, maar daarna keert de boot toch echt weer terug naar de haven. Vanuit de haven brengt een auto je terug naar het oorspronkelijke trefpunt.

...
Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

4. Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

Breng een leuke dag door met zeilen rond het prachtige eiland Capri en geniet van een van de hoogtepunten, de Blue Grotto. Geniet van een kleine groepsreis op een motorboot van maximaal 12 personen. Begin je tour vanuit de haven van Massa Lubrense en vaar langs de kust van Sorrento en in de waterval bij Mitigliano Bay. Eenmaal in Capri kunt u genieten van een rondleiding over het eiland met een paar stops om te zwemmen en snorkelen. Bezoek de witte, groene en blauwe grotten met hun prachtige saffierblauwe water. Bewonder de baai van Marina Piccola waar ooit de beroemde Engelse actrice en zangeres Gracie Fields woonde. Bekijk de natuurlijke boog, Villa Malaparte en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van snacks, water en een biertje of frisdrank aan boord van je ontspannende zeilavontuur.

...
Sorrento: Capri- en Blue Grotto-boottocht met kleine groepen

5. Sorrento: Capri- en Blue Grotto-boottocht met kleine groepen

Profiteer van het ophalen van uw hotel om naar de haven van Piano di Sorrento te gaan. Vanaf hier vertrek je naar Capri, zeilend langs de kust van Sorrento. Onderweg bewonder je het oude vissersdorpje Marina Grande. Passeer de ruïnes van een Romeinse villa en een natuurlijke waterval die over de rotsen stroomt. Aankomst in Capri en maak een rondvaart over het eiland per boot. Stop om de Marvelous Grotto, de White Grotto, de Green Grotto en de Blue Grotto te bezoeken. Bewonder ook de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van enkele stops om te zwemmen en snorkelen, en een ontspannende pauze met snacks en drankjes aan boord. Neem 3 tot 5 uur om het eiland over land te bezoeken. Vertrek vervolgens van Capri naar Sorrento, vergezeld van een Limoncello-proeverij.

...
Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

6. Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

Begin de tour met ophalen van je hotel of een dichtbij ontmoetingspunt en transfer naar de haven van Piano di Sorrento. Vertrek naar Capri, zeilen langs de kust van Sorrento. Bewonder onderweg het oude vissersdorp Marina Grande en de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna. Bewonder de natuurlijke waterval die uit de rots stroomt en andere interessante attracties langs de kust. Wanneer je aankomt op Capri, maak dan een rondvaart over het eiland per boot met stops om de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto te bezoeken. Passeer de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Maak ook een stop om te zwemmen en snorkelen en neem een ontspannende pauze met hapjes en drankjes aan boord. Stop dan voor 3 tot 5 uur om het eiland te voet te verkennen. Keer ten slotte terug naar Sorrento en arriveer rond middernacht in de haven van Piano di Sorrento. Geniet van de handige transfer terug naar je hotel of naar het ontmoetingspunt waar je ervaring zal eindigen.

...
Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

7. Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Maak een cruise van een hele dag naar het eiland Capri om de stranden, baaien en grotten te verkennen. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Amalfi en vaar langs de kust van Sorrento. Ontspan op weg naar het eiland aan boord en bewonder de geheime grotten langs de kustlijn. Je eerste stop is bij de kleine waterval van Marciano, waar je prachtige foto's kunt maken en een verfrissende duik onder water kunt nemen. Als u uw weg vervolgt, ziet u de prachtige afgelegen baai van Cala di Mitigliano en Punta Campanella, het puntje van het Sorrentijnse schiereiland met zijn oude uitkijktoren. Wanneer je op Capri aankomt, zie je meteen een Romeins paleis en twee prachtige grotten, de Coral Grotto en de White Grotto. Navigeer vervolgens naar de Faraglioni, het symbool van het eiland met zijn liefdesgrot. Bewonder de beroemde natuurlijke boog van Capri en Villa Malaparte, de reeks beroemde films en commercials. Neem nog een duik in de buurt van Marina Piccola, de mooiste baai van het eiland. Neem vier tot vijf uur vrije tijd om het eiland van dromen op eigen gelegenheid te verkennen: slenter door de kleine steden, ontspan op het strand en bewonder het landschap. Bekijk op de terugreis de Groene Grot en de buitenkant van de Blauwe Grot. Je keert terug naar de haven en wordt teruggebracht naar je hotel in Amalfi.

...
Van Napels: privérondvaart naar Capri en Positano

8. Van Napels: privérondvaart naar Capri en Positano

Begin aan een dag om je heen en verken de hoogtepunten van Capri en Positano vanuit het comfort van een privéboot met een lokale kapitein. Je begint 's ochtends (de tijd kan voor jouw gemak worden aangepast) vanuit de haven van Mergellina en vaart over de baai van Napels richting Capri. Zet je camera klaar, want je hebt een ongeëvenaard uitzicht op de actieve vulkaan de Vesuvius achter je, het thermische eiland Ischia aan je rechterkant, de kust van Sorrento aan je linkerkant en het eiland Capri direct voor je. Eenmaal aangekomen in Capri laat de kapitein u alle niet te missen sites zien, zoals de Blue Grotto, de White Grotto, de Green Grotto, de Coral Grotto, Faraglioni Rock Formations, Marina Piccola, de natuurlijke boog, en veel veel meer. Geniet van een koele duik vanaf de boot als je dat wilt, of geniet gewoon van het uitzicht vanuit het comfort van het zachte zonnedek of de schaduwrijke stoelen aan boord. Wat je ook kiest, je zult niet teleurgesteld zijn in de natuurlijke wonderen van Capri. Na het verkennen van de hoogtepunten van Capri vanaf de zee, vaart de kapitein naar het vissersdorpje Nerano in de Golf van Salerno. Nerano is de thuisbasis van de originele pasta en courgette en dit is een geweldige plek om rond lunchtijd te stoppen om de lokale keuken te ervaren. Ga verder naar de privé-eilanden Li Galli (die sommigen "Dolphin Island" hebben genoemd vanwege de unieke vorm van een dolfijn in de lucht.) Dit is een van de belangrijkste sites die dateren uit de tijd dat Ulysses een sirene hoorde terwijl hij doorzeilde. Li Galli-eilanden hebben ook een natuurreservaat onder water en is een favoriete plek om te zwemmen. Je laatste stop is Positano, waar je wat vrije tijd kunt hebben om dit jetsetdorp te verkennen. Blader door de boetieks, ijssalons en lokale ambachtelijke studio's. Er is zoveel te zien in dit prachtige kleine dorp dat over de hele wereld beroemd is geworden. Aan het einde van de dag wordt u weer afgezet in Napels, tenzij u ervoor kiest om uw Tour in Positano te beëindigen. Dit is een dag die je niet mag missen.

...
Positano: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

9. Positano: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Vaar langs de kust van Sorrento en bekijk de oogverblindende natuurlijke bezienswaardigheden. Verken het eiland Capri, ga zwemmen bij fantastische stranden en bekijk spectaculaire grotten tijdens deze boottocht die vertrekt vanuit Positano. Geniet van een handige ophaalservice vanaf je hotel in Positano en transfer naar de haven in Sorrento. Vaar langs de kust waar, volgens de legendes, Ulysses de Sirenen ontmoette. Neem een verfrissende duik bij je stop in Marciano Falls. Vaar langs de Cala di Mitigliano en de Punta Campanella terwijl je aan het einde van het schiereiland komt, met zijn oude uitkijktoren. Bekijk de Coral Grotto en White Grotto bij het bereiken van Capri. Bewonder enkele van de andere bezienswaardigheden van het eiland, zoals de Faraglioni, de natuurlijke boog van Capri en de Villa Malaparte. Stop bij een rustiger strand om te zwemmen voordat je van boord gaat voor 4 uur vrije tijd om het eiland te verkennen. Stop op de terugweg bij de beroemde Groene Grot en Blauwe Grot. Rust uit tijdens uw transfer terug naar uw hotel in Positano.

...
Privérondvaart Capri Island & Blue Cave vanuit Sorrento

10. Privérondvaart Capri Island & Blue Cave vanuit Sorrento

Nadat je bent opgehaald door een medewerker van je hotel in Sorrento of ergens op het schiereiland van Sorrento, ga je naar de haven van Sorrento waar je privéschipper op je wacht. Na een paar minuten zeilen arriveert u bij de ruïnes van een oude Romeinse villa en vervolgt u vervolgens langs de kust naar Punta Campanella. Wanneer je Capri bereikt, maakt de kapitein een rondleiding over het eiland en geeft hij je wat informatie over de regio. Bekijk de kliffen, de Witte Grot, de Groene Grot en de prachtige Blauwe Grot. Als je wilt, spring dan in het kristalheldere water om te zwemmen. Land in de haven van Capri en geniet van 4 uur vrije tijd om het eiland te verkennen en te gaan winkelen. Keer terug naar de boot en snorkel in het marine park van Punta Campanella, waar je met een beetje geluk dolfijnen kunt zien. De tour eindigt met een drop-off in uw hotel.

...

Sitemap Witte Grot, Capri

Wil je alle activiteiten in Witte Grot, Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Witte Grot, Capri

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.081 beoordelingen

Dit was een fantastische trip! We hebben hier echt van genoten. Onze gidsen Francesca en Salvatore waren super vriendelijk en zorgden voor muziek en gezelligheid aan boord. Na een beetje varen zijn we gestopt om te snorkelen en kregen we een drankje en chips aangeboden. Daarna zijn we langs de witte en groene grot gevaren. We zijn het hele eiland Capri rond gevaren om dan daar te stoppen voor een bezoek van ongeveer 4u. We kregen ook een broodje mee om te lunchen in Capri. In de haven van Capri kon je gebruik maken van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Na het bezoek aan Capri zijn we nog gestopt om een natuurlijke douche te nemen aan een waterval en om in een grot te zwemmen. Terug naar het startpunt kregen we nog limoncello en fruit aan boord. Dit was een geweldige ervaring en Francesca en Salvatore waren super vriendelijk!

De rondvaart over het eiland per boot is erg leuk, alles heel goed uitgelegd en helemaal niet saai. Zelfs bij de ingang van de blauwe grot zijn ze zeer ervaren en georganiseerd. Het enige minpuntje misschien waren de wachttijden niet zo goed uitgelegd, maar het was toch allemaal makkelijk.

Ik had aanvankelijk wat twijfels en in plaats daarvan was het een zeer aangename rit. Een andere manier om van Capri te genieten. Gerespecteerde tijden en zeer vriendelijk personeel.

Geweldige ervaring. De kapitein erg aardig en behulpzaam! We hadden ook geluk met de blauwe grot. Prachtig

Mooie boottocht, de gids was erg voorbereid en echt heel leuk.