Witte Huis

Witte Huis
108 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Witte Huis: topattracties in de buurt

Witte Huis: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit New York: dagtocht naar Washington & Philadelphia

Vanuit New York: dagtocht naar Washington & Philadelphia

Kom meer te weten over de Amerikaanse geschiedenis tijdens een rondleiding door Washington DC en Philadelphia, die beide een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de democratie in de Verenigde Staten. Bezoek het Lincoln Memorial, de National Mall, Independence Hall en meer tijdens een dagtocht met gids met vervoer van en naar New York. Je vertrekt vroeg in de ochtend vanaf Times Square in Manhattan, waar je wordt opgewacht door je tweetalige gids voor de dag. Na een rit van 4-5 uur is je eerste bestemming de huidige hoofdstad van het land, Washington DC. Bezoek daar het Iwo Jima Memorial en het Lincoln Memorial. Stop tijdens de rondleiding voor een klassiek uitzicht van buitenaf op het Witte Huis, het huis en kantoor van de Amerikaanse president en het Capitool, de thuisbasis van het Amerikaanse congres.Je bezoek aan Washington wordt afgesloten met vrije tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. Je volgende bestemming, na een reis van 3 uur, is de allereerste hoofdstad van de Verenigde Staten, Philadelphia. Bezoek de historische wijk Old City en het Independence National Historical Park, waar de gids je zal rondleiden tijdens een korte wandeling. Klim vervolgens naar de top van de Rocky Steps voordat je terugkeert naar Times Square in Manhattan.

DC: Hop-on-hop-off-bustour per open bus

DC: Hop-on-hop-off-bustour per open bus

Big Bus is de officiële bustour van het Cherry Blossom Festival. Niemand brengt je dichter bij de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van het land. Verken de grootsheid van de hoofdstad van het land in stijl met Big Bus Hop-on-hop-off-bustours. Met een onderhoudend en boeiend audiocommentaar kun je achterover leunen en ontspannen in een open dubbeldekker sightseeingbus terwijl je door de rijke geschiedenis en het dagelijkse leven van Washington DC reist. Dompel jezelf onder in de meest iconische en historische monumenten, monumenten en musea van de stad. Stap bij elke halte uit om op je gemak de stad te verkennen. Haal het meeste uit je dag met de flexibiliteit om je eigen route te plannen. Kies voor een volledige rondrit om de stad te zien of stap uit en ga op de foto met Abraham Lincoln bij het Lincoln Memorial. Kijk uit over de Reflecting Pool bij het Washington Monument, net zoals Martin Luther King Jr. deed toen hij zijn "I Have a Dream" toespraak hield vanaf die plek. Omdat er gedurende de dag regelmatig bussen arriveren, heb je de vrijheid om in je eigen tempo op ontdekkingstocht te gaan. Ervaar alles wat Washington DC te bieden heeft, van het Witte Huis tot het US Capitol Building en Capitol Hill tot de Korean en WWII War Memorials, Arlington National Cemetery en de MLK en FDR monumenten langs het prachtige Tidal Basin. Big Bus is de officiële touroperator van de National Mall, waardoor je de dichtstbijzijnde toegang hebt tot wereldberoemde, gratis musea zoals het National Air and Space Museum, Smithsonian Museum of Natural History, African-American History Museum, The Holocaust Memorial, National American-Indian History, National Portrait Gallery en nog veel meer. Maak je DC ervaring compleet met het 3-Daagse ticket en geniet van een schilderachtige Monuments Watertaxi cruise over de Potomac River tussen The Wharf en Georgetown. Bewonder adembenemende uitzichten op iconische monumenten, waaronder het Jefferson Memorial, het Lincoln Memorial en het Washington Monument, vanuit het comfort van een boot met klimaatbeheersing. Verken de historische koloniale buurt van Georgetown, met zijn geplaveide straten, charmante winkels en unieke restaurants. Of neem de watertaxi naar de Wharf voor trendy restaurants, boetiekjes, concertpodia en uitzicht op de rivier, plus gemakkelijke toegang tot het centrum van DC en de National Mall. Het ticket is geldig voor een enkele reis in beide richtingen.

Vanuit NYC: Dagtrip met gids naar Washington DC per bus of bestelwagen

Vanuit NYC: Dagtrip met gids naar Washington DC per bus of bestelwagen

Reis van NYC naar Washington tijdens een dagexcursie om de bezienswaardigheden van de hoofdstad van het land te zien met een Spaanssprekende gids. Bezoek de belangrijkste monumenten, gedenktekens en gebouwen zoals het Witte Huis en het Washington Monument. Ga vanuit NYC naar het zuiden in een comfortabele bus met airconditioning, die door New Jersey en Delaware rijdt, met een stop in Delaware om je benen te strekken en de toiletten te gebruiken. Rij verder voorbij Maryland tot Arlington, Virginia. De tour begint goed bij Arlington National Ceremony, waar de gids je meeneemt naar het graf van Kennedy en samen met jou het weelderige terrein verkent. Ga dan naar het Iwo Jima-monument, met tijd om foto's te maken. Tijdens de hele reis vertelt je gids je interessante weetjes over de stad. Ga vervolgens naar Washington DC over de Potomac-rivier. Ga langs Constitution Avenue waar u het State Department, het Institute of Peace en het Albert Einstein Memorial ziet. Ga naar de National Mall en loop met je gids naar plaatsen die in films en tv-series te zien zijn. Bekijk het Korean War Memorial, het Lincoln Memorial en het Vietnam War Memorial. Je herkent de Reflecting Pool van Forrest Gump. Je ziet ook het meest bezochte monument in de stad, het World War II Memorial. Terug in de bus ga je door met het bekijken van kantoren van belangrijke organisaties zoals de Organisatie van Amerikaanse Staten, het Amerikaanse Rode Kruis en het ministerie van Financiën totdat je uiteindelijk het Witte Huis bereikt. Neem de tijd om foto's te maken in de tuinen voordat je verder gaat om de FBI-gebouwen, het Nationaal Archief en meer te bekijken. Je laatste stop is de National Mall, waar je wat vrije tijd hebt om de exposities te bezoeken, te lunchen en foto's te maken van het Capitool. Op de terugweg naar NYC wordt u getrakteerd op een nachtelijk panoramisch uitzicht over NYC vanuit New Jersey.

New York: Dagvullende tour door Washington DC Hoogtepunten van de stad

New York: Dagvullende tour door Washington DC Hoogtepunten van de stad

Verken het politieke centrum van de Verenigde Staten tijdens deze dagtrip van New York naar Washington, D.C. Ga mee met je gids en leer meer over de Amerikaanse hoofdstad en ontdek opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het Witte Huis, de Mall, Arlington National Cemetery en het graf van John F. Kennedy. Vertrek vanuit het centrum van New York en rijd zuidwaarts naar Washington DC in comfortabele bussen of minibusjes met airconditioning. Rijd door de staten New Jersey, Delaware en Maryland voordat je aankomt in de hoofdstad van het land. Bezoek de Arlington National Cemetery en sta stil bij het graf van John F. Kennedy. Ga verder naar Capitol Hill en bewonder het uitzicht op het Capitool, de Senaat en het Witte Huis. Leer meer over deze iconische gebouwen en hun belangrijke functies in de Amerikaanse regering. Verken het Smithsonian National Museum of Natural History. Sta dan even stil bij het Lincoln Memorial en de Korean en Vietnam War Memorials. Aan het eind van de middag kun je een bustour maken door andere delen van de stad voordat je terugkeert naar New York.

Washington DC: monumenten bij maanlicht, trolleytour avond

Washington DC: monumenten bij maanlicht, trolleytour avond

Bekijk de populairste monumenten van de Amerikaanse hoofdstad 's avonds verlicht tijdens een begeleide trolleytour. De route volgt straten die door presidenten zijn bereden en maakt drie stops, zodat je uit de bus kunt stappen om de gedenktekens op eigen gelegenheid te verkennen en foto's te maken. Geniet van onderhoudend commentaar van een professionele gids die je zal vermaken met verhalen over het kleurrijke verleden van het Capitool. De drie haltes tijdens de tour zijn: 1. The Martin Luther King Memorial & the Franklin Delano Roosevelt Memorial 2. The Iwo Jima Memorial (ook wel bekend als het US Marine Corps War Memorial) 3. The Lincoln Memorial, het Vietnam Veterans Memorial, en het Korean War Veterans Memorial Naast haltes bij de belangrijkste gedenkplekken heb je ook een spectaculair uitzicht op het Washington Memorial, het Witte Huis, de National Mall, de gebouwen van het Capitool, het Jefferson Memorial, de Smithsonian Musea en het kasteel, de gebouwen van de FBI en het Ministerie van Justitie, en het monument voor de Tweede Wereldoorlog.

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

De Old Town Trolley, door Washingtonian Magazine uitgeroepen tot 'Washington's Best Tour' en door Forbes tot een van de 10 beste hop on, hop off-bustours ter wereld, is de meest uitgebreide tour door de hoofdstad van de VS. Ontspan terwijl de deskundige gidsen je helpen om de schoonheid en grootsheid van Washington D.C. te ontdekken. De populaire tour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van Washington, zoals het Lincoln Memorial, het Witte Huis, de musea van het Smithsonian Institution en het Vietnam Veteran's Memorial. Deskundige gidsen delen kleurrijke anekdotes, humoristische verhalen en goed onderzochte historische informatie. Geef je tour een upgrade met een trolleytour door Arlington National Cemetery, een permanent eerbetoon aan degenen die hun leven hebben gewijd aan het verdedigen van de natie. Je wordt meegenomen naar een aantal van de meest opmerkelijke graven en gedenktekens. De D.C. City Tour Trolley heeft de volgende haltes: 1. E. St. 1001, NW: Washington Welcome Center/Ford's Theatre/Peterson House 2. Pennsylvania Avenue 1401: White House/The White House Visitor Center/WWI Memorial 3. Constitution Avenue 701, NW: National Archives (Oost/west-galerij van de NGA, Marine Memorial) 4. New Jersey Avenue 400, NW: Japanese American Memorial/Hyatt Regency 5. Massachusetts Avenue 50, NE: Union Station en het Smithsonian Postal Museum 6. 1st St. NE: US Capitol (botanische tuinen, hooggerechtshof en Library of Congress) 7. Independence Avenue 600, SW: Air/Space Museum, Museum of the American Indian/Eisenhower Memorial 8. Maine Avenue, bij 9th St. SW: The Wharf. 9. L'Enfant Plaza 700, SW: International Spy Museum 10. Independence Avenue 1398, SW: Washington Monument, Smithsonian Museums and Castle, Holocaust Memorial Museum 11. Basin Dr 16E, SW: Jefferson Memorial/George Mason Memorial 12. Independence Avenue 1964, SW: Franklin D. Roosevelt Memorial/Martin Luther King Jr. Memorial. 13. Lincoln Memorial Cir. 2, NW: Lincoln Memorial/Vietnam Veterans Memorial/Korean War Veterans Memorial/World War II Memorial 14. Constitution Ave 1400, NW: National Museum of American History/National Museum of African American History & Culture/National Museum of Natural History 15. F St. 800, NW: National Portrait Gallery/American Art Museum De Arlington Cemetery Trolley heeft de volgende haltes: • Arlington National Cemetery • Het graf van president John F. Kennedy • US Coast Guard Memorial • John J. Pershing • Het graf van de Onbekende Soldaat • Arlington House • US Marine Corps War Memorial Iwo Jima • Arlington Niche Wall Columbarium Courts

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Nadat je aan boord bent geklommen van een comfortabele elektrische kar, ga je op weg naar het Smithsonian complex. Bewonder de omvang van het grootste museum- en onderzoekscomplex ter wereld. Ontdek vervolgens drie van de bekendste standbeelden in Washington DC, die van Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en George Washington, waarschijnlijk de drie meest geliefde presidenten van de VS. Neem vanaf hier een moment om stil te staan bij degenen die hun leven verloren in de strijd als je verschillende oorlogsmonumenten bezoekt. Werp een blik op de gedenkplaatsen voor de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, veteranen uit de Koreaanse Oorlog en veteranen uit de Vietnamoorlog. Houd vervolgens je camera gereed voor een van de meest herkenbare monumenten ter wereld, het Witte Huis, het huis van de Amerikaanse president. Tot slot kun je je ogen de kost geven op Capitol Hill, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres.

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Profiteer van uw tijd in de hoofdstad met deze stadstour door Washington DC. Stap aan boord van een van de luxe bussen bij het US Navy Memorial voordat je langs de National Archives naar het US Capitol Building vaart. Laat je gids je alles vertellen, van de originele onafhankelijkheidsverklaring tot de grondwet en de Bill of Rights. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op het twee mijl lange Smithsonian Museum en het imposante Washington Monument, het hoogste vrijstaande stenen bouwwerk ter wereld. Je krijgt de kans om je benen te strekken met stops bij het Witte Huis en Lincoln Memorial, waar je de trap kunt beklimmen om het beroemde standbeeld van de 16e president van Amerika te zien. Maak vervolgens een informatieve begeleide wandeling rond het prachtige WW2-monument. De tour maakt een lus van het United States Navy Memorial en stopt bij gedenkwaardige locaties, zoals het Vietnam Memorial, het US Capitol Building en het Lincoln Memorial. Een ervaren gids legt elk belangrijk detail van elk monument en gedenkteken uit en geeft je de meest uitgebreide en intieme tourervaring die DC te bieden heeft. Bewonder de vele Smithsonian-musea, National Mall, Freedom Plaza en nog veel meer aan boord van de bus. Leer vervolgens de geschiedenis van het Witte Huis, het Capitool, het FDR Memorial en het Martin Luther King Memorial tijdens korte begeleide wandelingen.

DC: Monuments and Memorials Zonsondergang Tour met open bus

DC: Monuments and Memorials Zonsondergang Tour met open bus

Maak je klaar om de betoverende schoonheid van Washington, DC te ervaren als nooit tevoren, terwijl je aan boord gaat van een unieke dubbeldekkernachttour met open dak met Big Bus Tours. Terwijl de monumenten en gedenktekens van de stad dramatisch worden verlicht door de stadslichten, zult u betoverd worden door de grootsheid en betekenis van de hoofdstad van het land. Met onze deskundige livegids, die alleen beschikbaar is tijdens rondleidingen van vrijdag tot en met zondag, leer je de fascinerende geschiedenis en verborgen verhalen van de hoofdstad van de natie vanaf de oprichting na de Revolutionaire Oorlog tot de moderne werking van vandaag. Of luister naar ons ultramoderne digitale commentaar dat een volledig boeiende en vermakelijke ervaring biedt (rondleidingen van maandag tot en met donderdag bieden alleen digitaal commentaar met souvenir-oordopjes). En vergeet niet onderweg wat foto's te maken! Met een adembenemend uitzicht op de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, wil je elk moment van deze onvergetelijke avond vastleggen terwijl je het hart van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur verkent. Bekijk de National Mall en kijk uit op de Reflecting Pool, net zoals MLK, Jr. deed tijdens zijn beroemde 'I Have a Dream'-toespraak vanaf het Lincoln Memorial. Passeer het Jefferson Memorial en geniet van de bries over het getijbekken. Maak foto's van het imposante Washington Monument en de uitgebreide koepel van het Capitool, allemaal vanaf de schilderachtige en ontspannende stoelen op het bovendek van de bus met open dak. Als officiële tourpartner van National Park Services brengt Big Bus u het beste dat DC te bieden heeft: •Nationaal winkelcentrum •Het Witte Huis •Lincoln-monument •Martin Luther King-monument •Jefferson-monument •Het Capitoolgebouw • WO II-monument •En veel veel meer!

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Ontdek alle geneugten van Washington DC met deze dagtour door de stad, langs hotspots zoals het Witte Huis, het U.S. Capitol Building en het Thomas Jefferson Memorial. Stap aan boord van uw glamoureuze panoramische bus met airconditioning bij het U.S. Navy Memorial. Ga naar alle belangrijke hoogtepunten van reguliere sightseeingtours en geniet van een lunchpauze en een kans om door het getijbekken te reizen. Kom meer te weten over enkele van de meest fascinerende bezienswaardigheden in de VS, waaronder het Witte Huis, het Capitool en de nationale archieven, plus adembenemende gedenktekens van Thomas Jefferson en Franklin Roosevelt. Na de lunch biedt de zomer de mogelijkheid voor een boottocht door Georgetown en DC Waterfront. In de winter wordt deze bustour door Washington afgesloten met een bezoek aan het Pentagon en nog meer fascinerende oorlogsmonumenten. De tourprijs is inclusief een boottocht en toeristen hebben in de zomer de mogelijkheid om een lunch te kopen in een van de vele restaurants aan het water. Leer tijdens je tour van je live gids die met je uit de bus stapt om ervoor te zorgen dat je een intieme en persoonlijke ervaring van elke attractie krijgt. Uw gids zal u informeren over de belangrijke details van elk monument. Van april tot oktober kunt u de frisse lucht inademen tijdens een schilderachtige cruise van 1 uur langs de rivier de Potomac. Het volledige reisschema van deze tour omvat: • Jefferson-gedenkteken • Amerikaans Capitool • FDR-monument • Monument voor de Tweede Wereldoorlog • Iwo Jima-gedenkteken • Vietnam-monument • Martin Luther King-monument • Lincoln-gedenkteken • Witte Huis

De topbezienswaardigheden in Washington, D.C.

Activiteiten in Witte Huis

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Witte Huis

Wil je alle activiteiten in Witte Huis bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Witte Huis

Gemiddelde beoordeling

4.6
(7.266 beoordelingen)

We vonden de gids erg leuk, super attent, verdeeld over 3 groepen met verschillende talen, in een poging iedereen dezelfde aandacht te geven. Wat de rondleiding betreft, we vonden de route erg leuk, we denken alleen dat de tijd voor de musea erg kort zal zijn. Ik denk dat ik deze halte zou inruilen voor een wandeling over de hoofdstraat en een betere stop voor de lunch.

Interessant programma met veel attracties. Had er echter één uit het museum kunnen verwijderen. Zeer tijdsgebonden schema. Het was beter geweest om in je op te nemen en na te denken over wat je hebt meegemaakt. Fantastische gids en chauffeur van Delaware rondreis Washington.

Super mooie, indrukwekkende leuke dag gehad. Onze gids had veel leuke weetjes over Washington en de presidenten. Leuk om op een andere manier dan op een fiets een tour te doen.

Een geweldige gids die houdt van wat hij doet en op elk moment bewijst dat hij gepassioneerd is. Hadrian is gewoon perfect in zijn rol en Washington is ongelooflijk.

Akkoord ! Geweldige gids, geweldige chauffeur! Het weer zat mee met de wedstrijd! Alleen de VAN was niet supercomfortabel; niet veel ruimte voor benen!