Witte Huis, Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Witte Huis, Rotterdam: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rotterdam: begeleide rondvaart op de Maas

1. Rotterdam: begeleide rondvaart op de Maas

Na een ontmoeting met de gids aan de pier, stap je aan boord van je boot en geniet je van een  rondvaart op de Maas van ongeveer 1 uur. Deze ervaring brengt je langs alle hoogtepunten van Rotterdam. Je krijgt een prachtig uitzicht op de indrukwekkende skyline en de verschillende havens, terwijl je enthousiaste gids je vertelt over alle ins en outs van de vaarroute tijdens je reis. Je vaart langs de beroemde SS Rotterdam, Kop van Zuid, het Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug en de Euromast, evenals andere, meer speciale plekken die je niet mag missen. Je kunt tijdens het reizen een gezellige plek binnen in de salon vinden, of ervoor kiezen om buiten op het zonnedek te zitten. Aan boord is een bar waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn en aan het einde van je sightseeing-ervaring keer je terug naar het beginpunt van je tour.

Rotterdam: W.O.II-wandeltocht

2. Rotterdam: W.O.II-wandeltocht

Volg een gedeelde groeps- of privéwandeling door Rotterdam om alles te weten te komen over de impact die de Tweede Wereldoorlog heeft gehad op deze stad en haar veerkracht nadat ze tijdens de oorlog volledig was gebombardeerd. Deze tour neemt je mee door de geschiedenis van het strijdtoneel, het verwoestende bombardement op 14 mei 1940 en de capitulatie. Volg de grenzen van de brandzone, zie de overgebleven littekens op de stad, en ontdek de schoonheid van de Wederopbouw. Bekijk de uit de as herrezen stad vanaf het dak van het historische Witte Huis. Ervaar de onveranderde Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit tijdens deze indrukwekkende en informatieve tour.

Sitemap Witte Huis, Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Witte Huis, Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Witte Huis, Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4 beoordelingen

Zeer aangename sfeer aan dek, een goede gids die zelfs kan zingen. Rotterdam vanaf het water zien is zeker de moeite waard en deze tour was een geweldige manier om het te doen. Het personeel was erg vriendelijk en het uur vloog voorbij.

Zeer vriendelijke mensen, geweldige ervaring! De informatie over het adres was erg goed voor ons, er is niets om over te klagen. We vonden de plaats gemakkelijk. We zouden het zo weer boeken!

Heel leuk boottochtje, bar voor wat drinken en eten aan boord. Open dek is met n zonnetje genieten. Gezellige kapitein die leuk op z'n Rotterdams vertelt tijdens het varen.

Heel vermakelijk en leuke ontvangst! De rondleiding duurde precies een uur en we kregen veel informatie over de stad en haar geschiedenis. Bedankt !

Leuke tocht, Leuk en vriendelijk personeel op de boot! Mooie bezienswaardigheden.