Witte Huis (Rotterdam)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Witte Huis (Rotterdam): De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rotterdam: rondvaart over de Maas en toegangsticket Euromast

1. Rotterdam: rondvaart over de Maas en toegangsticket Euromast

Bewonder de beroemde attracties van Rotterdam vanaf het water aan boord van een 1 uur durende rondvaart over de Maas, inclusief live toelichting en een toegangsticket voor de populaire Euromast. Stap op de boot en kijk vooral omhoog terwijl je wegvaart, want zo'n uitzicht op de Euromast heb je vast nog niet eerder gehad! Passeer beroemde bezienswaardigheden zoals de SS Rotterdam, Kop van Zuid en Hotel New York. Vervolg de rivier en passeer het Witte Huis, de Willemsbrug, de stadshaven en andere indrukwekkende gebouwen die de skyline verfraaien. Luister naar de aanwezige gids die je interessante feiten over Rotterdam vertelt, en wat de architectuur van de stad nou zo speciaal maakt. Verken de open dekken die je de verkoelende rivierbries laten voelen, en bekijk de stad vanuit vele uitkijkpunten die perfecte fotomomenten bieden. Ervaar een ontspannend alternatief voor sightseeing in Rotterdam: dit is de perfecte manier om de stad zonder verkeerslawaai en opstoppingen te zien. Na de rondvaart krijg je je ticket voor een bezoek aan de Euromast. Baan je een weg naar boven in de glazen lift van de hoogste uitkijktoren van Nederland en geniet vanaf 185 meter hoogte van het adembenemende uitzicht.

Rotterdam: Exclusieve Rooftop Tour met 360˚ Skyline Views

2. Rotterdam: Exclusieve Rooftop Tour met 360˚ Skyline Views

Geniet van een panoramisch uitzicht over Rotterdam tijdens een exclusieve rooftop-tour. Bezoek vier daken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het grote publiek en bewonder de prachtige skyline van de stad. Begin in de Rotterdam Discovery waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Rotterdam en de reden waarom de stad meer dan 18 miljoen m2 platte daken heeft. Na ongeveer 10 minuten ga je naar je eerste dakterras. Gelegen in een hotel aan de Coolsingel, vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de Coolsingel en het oostelijk deel van het centrum. Kom meer te weten over de cruciale rol van multifunctionele daken en wat de gemeente Rotterdam doet om meer daken te ontwikkelen. Na een korte wandeling over de Coolsingel, langs het Stadhuis en het Hofplein, bezoek je het tweede dak, de Dakakker. Dit is een groen dak dat in gebruik is als groente- en fruittuin. Ze hebben ook bufferend water op het dak en er is een klein café bovenop. Het derde dakterras ligt op een magische plek midden in het centrum tegenover de Sint Laurenskerk. Krijg een geweldig 360˚ uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Laurenskerk, de Markthal en meer. Daarna neemt je gids je mee langs de Markthal, Kubuswoningen en de Oude Haven om te eindigen bij het Witte Huis. Je laatste dakterras is bij het Witte Huis, ooit het hoogste gebouw van Europa. Krijg een indrukwekkend uitzicht op de Maas, de Erasmusbrug, de Kubuswoningen van bovenaf en verder.

Rotterdam: mobiele speurtocht & wandeltocht

3. Rotterdam: mobiele speurtocht & wandeltocht

Leer Rotterdam in je eigen tempo kennen op deze interactieve speurtocht die je op je telefoon kunt afspelen. Ontcijfer raadsels, ga de interactie aan met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten. Na het downloaden van de speurtocht op je mobieltje (via een link en inloggegevens ontvangen bij de boeking), gebruik je de app en ingebouwde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam te voet te bereiken. Bij elke halte kom je meer te weten over de attractie en los je een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontcijferen en de volgende bestemming van de tocht te onthullen. Terwijl je door de stad wandelt, kun je het spel op elk moment onderbreken om te pauzeren, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Vanuit Amsterdam: Dagtrip Rotterdam en Dorpen

4. Vanuit Amsterdam: Dagtrip Rotterdam en Dorpen

Stap aan boord van een panoramische bus om de bezienswaardigheden van Amsterdam te bewonderen. Bezoek Rotterdam, ontdek het Nederlandse platteland en bezoek de pittoreske stadjes Marken, Volendam, Marken en Zaanse Schans. Bezoek daarnaast een klompen- en kaasmakerij. De dagtocht begint met een panoramische tour door het centrum van Amsterdam vanuit de bus, met de meest iconische plekken buiten het stadscentrum. Na deze panoramische tour is de eerste stop op deze 10-uur durende reis vanuit Amsterdam Rotterdam, een stad die een mix van traditionele en moderne stijlen uitbeeldt. Ga verder naar de regio Waterland en bezoek de dorpen Marken, Volendam en Zaanse Schans, waar de beroemde windmolens staan. Je gids vertelt je over de geschiedenis van elke plaats en de traditionele huizen uit de 15e eeuw. Bezoek een fabriek waar de populaire klompen worden gemaakt. Je leert ook hoe ze wereldberoemde Nederlandse kazen produceren. Breng een deel van uw vrije tijd door met genieten van een maaltijd (niet inbegrepen in de tourprijs), voordat u 's avonds terugkeert naar Amsterdam.

Sitemap Witte Huis (Rotterdam)

Wil je alle activiteiten in Witte Huis (Rotterdam) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Witte Huis (Rotterdam)

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 268 beoordelingen

De verzending was zeer goed en informatief, de gids was live en zeer vriendelijk in 4 talen. Alles was zeer goed te zien vanaf het schip. Helaas was de toren alleen mogelijk tot het eerste platform, denk ik door structurele maatregelen

Alles is prima verlopen, inentingsattesten werden niet meer gevraagd. Er waren geen kaartjes voor de Euromast op het schip. Het enige wat je hoefde te doen was je digitale voucher te laten zien.

Top, laat je de stad ontdekken en geeft een goed overzicht van de interessante elementen. Maakt het mogelijk om een prachtig landschap te waarderen volgens de lichtgolven.

Vermakelijke, interessante rondleiding, grappige gids. Ga zo door! Rotterdam is echt een prachtige stad

Hele leuke tocht gehad met een geweldige begeleider!