Datums kiezen

Witte Huis (Rotterdam)

Witte Huis (Rotterdam): tours en activiteiten die je niet wilt missen

Hoogtepunten van Rotterdam Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

1. Hoogtepunten van Rotterdam Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Leer Rotterdam in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Gebruik na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat de mobiele app en geïntegreerde kaarten om bereik 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam te voet. Je kunt het spel op elk moment starten. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour vanuit het veel gefotografeerde stadhuis! Bezoek de St. Laurenskerk, het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam, waar nog steeds de vreemde Kubuswoningen op je wachten. Maak een foto van de imposante Witte Huis-wolkenkrabber en verdwaal in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Ook kom je langs het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum met zijn historische tentoonstellingen zal u en uw camera boeien! Kijk, wandel en ontspan rond het Calandmonument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn! Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je spel op elk moment te pauzeren om een pauze, maak de perfecte foto's, stop voor de lunch of bezoek een museum. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Rotterdam: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

2. Rotterdam: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding vanaf het veel gefotografeerde stadhuis! Bezoek de St. Laurenskerk Rotterdam's enige middeleeuwse gebouw, nog steeds wachten de vreemde Kubuswoningen op je. Maak een foto van de imposante wolkenkrabber van het Witte Huis en laat je verdwalen in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Ook passeer je het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum met zijn historische tentoonstellingen zal u en uw camera boeien! Kijk, wandel en ontspan rond het Caland-monument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn!

Rotterdam: Escape Game en Rondleiding

3. Rotterdam: Escape Game en Rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een leuk spel tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Rotterdam. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour vanuit het pittoreske stadhuis. Bezoek het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam, de St. Laurenskerk en de vreemde Kubuswoningen. Maak een foto van de imposante Witte Huis-wolkenkrabber en verdwaal in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Passeer het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum, met zijn historische tentoonstellingen, zal u en uw camera boeien. Kijk, wandel en ontspan rond het Calandmonument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn.

Rotterdam: Exclusieve Rooftop Tour met 360˚ uitzicht

4. Rotterdam: Exclusieve Rooftop Tour met 360˚ uitzicht

Geniet van het panoramische uitzicht over Rotterdam tijdens een exclusieve rooftoptour. Bezoek vier daken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het grote publiek en bewonder de prachtige skyline van de stad. Begin in de Rotterdam Discovery waar je leert over de geschiedenis van Rotterdam en de reden waarom de stad meer dan 18 miljoen m2 platte daken heeft. Na ongeveer 10 minuten ga je naar je eerste dakterras. Gelegen in een hotel aan de Coolsingel, vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de Coolsingel en het oostelijke deel van de binnenstad. Lees meer over de cruciale rol van multifunctionele daken en wat de stad Rotterdam doet om meer daken te ontwikkelen. Na een korte wandeling over de Coolsingel, langs het Stadhuis en het Hofplein, komt u op het tweede dak, de Dakakker. Dit is een groen dak dat wordt gebruikt als moestuin en fruittuin. Ze hebben ook bufferwater op het dak en er is een klein café bovenop. De derde rooftop bevindt zich op een magische plek midden in het centrum tegenover de Sint Laurenskerk. Krijg een geweldig 360˚ uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Laurenskerk, de Markthal en meer. Daarna neemt je gids je mee langs de Markthal, Kubuswoningen en Oude Haven om te eindigen bij het Witte Huis. Je laatste dak is bij het Witte Huis, ooit het hoogste gebouw van Europa. Krijg een indrukwekkend uitzicht op de Maas, de Erasmusbrug, de Kubuswoningen vanaf de top en verder.

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Witte Huis (Rotterdam)

Wil je alle activiteiten in Witte Huis (Rotterdam) bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Witte Huis (Rotterdam)

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 442 beoordelingen

Met 2 personen de route gelopen. Fijn dat er geen tijdsdruk is. Gezellig tussendoor koffie gedronken en geluncht. Weer andere delen van Rotterdam gezien. Sommige opdrachten waren leuk en andere begrepen we niet altijd direct. Prima. Beetje uitdaging.

We hebben veel lol gehad met de opdrachten. Sommige taken lijken op elkaar, dus je zou misschien andere ideeën kunnen inbrengen, maar over het algemeen hadden we voor het eerst veel gezien in Rotterdam en veel nieuwe dingen geleerd

Dit is een héél leuke manier om zelfstandig de stad te verkennen, de puzzels zijn zeker niet te gemakkelijk. We hadden maar 45% goed. Er is een handige app bij. We willen dit graag vaker doen.

Soms ontbreken er punten voor de vragen die gesteld worden, zoals bij het stadhuis van Rotterdam, ontbreekt er een element. Verder een prima tocht en leuk om te doen

We verkenden de stad op een interactieve manier. Heel fijn!