Belevingen in
Witte Huis (Rotterdam)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Witte Huis (Rotterdam): De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rotterdam: rondvaart over de Maas en toegangsticket Euromast

1. Rotterdam: rondvaart over de Maas en toegangsticket Euromast

Bewonder de beroemde attracties van Rotterdam vanaf het water aan boord van een 1 uur durende rondvaart over de Maas, inclusief live toelichting en een toegangsticket voor de populaire Euromast. Stap op de boot en kijk vooral omhoog terwijl je wegvaart, want zo'n uitzicht op de Euromast heb je vast nog niet eerder gehad! Passeer beroemde bezienswaardigheden zoals de SS Rotterdam, Kop van Zuid en Hotel New York. Vervolg de rivier en passeer het Witte Huis, de Willemsbrug, de stadshaven en andere indrukwekkende gebouwen die de skyline verfraaien. Luister naar de aanwezige gids die je interessante feiten over Rotterdam vertelt, en wat de architectuur van de stad nou zo speciaal maakt. Verken de open dekken die je de verkoelende rivierbries laten voelen, en bekijk de stad vanuit vele uitkijkpunten die perfecte fotomomenten bieden. Ervaar een ontspannend alternatief voor sightseeing in Rotterdam: dit is de perfecte manier om de stad zonder verkeerslawaai en opstoppingen te zien. Na de rondvaart krijg je je ticket voor een bezoek aan de Euromast. Baan je een weg naar boven in de glazen lift van de hoogste uitkijktoren van Nederland en geniet vanaf 185 meter hoogte van het adembenemende uitzicht.

...
Rotterdam: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

2. Rotterdam: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Rotterdam in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, maak gebruik van de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt gekregen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Rotterdam te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

...

Sitemap Witte Huis (Rotterdam)

Wil je alle activiteiten in Witte Huis (Rotterdam) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Witte Huis (Rotterdam)

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 211 beoordelingen

Ik vond de boottocht leuk. Je kunt het vanaf het water verkennen in plaats van goed, maar helaas zie je niets van de haven. De gids was erg vriendelijk en deed de aankondigingen tegelijkertijd in het Nederlands en Duits. Uiteindelijk was er helaas geen kaartje voor de uitkijktoren zoals beschreven, daar moest je de boekingsbevestiging per e-mail sturen om toegang te krijgen. De uitkijktoren was een geweldige ervaring en had een mooi uitzicht over Rotterdam.

Mooie rondvaart goede uitleg. Vriendelijke bemanning. Zeker voor herhaling vatbaar.Voor ons een heel eind rijden ongeveer 187 km,maar dat was het meer dan waard.En de Euromast een hele beleving,ook zeer aan te bevelen. Wat een fantastisch uitzicht.

Een leuk uitje! Zeker de combinatie met de riviercruise. Het restaurant op de Euromast was helaas niet toegankelijk. Daar hadden we niet op gerekend, maar het uitzicht door het mooie weer en de lift waren geweldig!

Was heel erg leuk, de boottocht erg leerzaam en gezellig. Helaas was euromast niet tot de top te bereiken ivm wind.

Leuke combinatie van eerst een rondvaart en daarna de euromast.