Woestijnkamp Agafay

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Woestijnkamp Agafay

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 705 beoordelingen

Leuke dag gehad met aardige gids. Ondanks dat we veel moois gezien hebben staan er bij de foto's op de site waarvan je boekt toch een aantal fotos die je niet herkent als je de reis zelf gemaakt hebt. De reis werd ook andersom gemaakt dan in de beschrijving, waardoor de zon voor het maken van de fotos bij de waterval niet fijn stond. Reis ondanks dit toch een aanrader !

Het was een hele leuke dag. Ibrahim (guide) en Aziz (driver) waren fantastisch. Ze hielden rekening met iedereen en maakten er voor iedereen een leuke dag van. Je ziet wat van het land en de afwisseling van Berber markt rondrijden wandelen en kamelen ritje is perfect. Een aanrader. Ibrahim for president

Super leuke activiteit! Alles sluit goed op elkaar aan. Top begeleiding van de ervaren gids Ibrahim die het vol enthousiasme begeleidde. Hele leuke en bijzondere dag! Ze geven je de tijd om alles te bekijken en eventueel fotograferen. Ibrahim & (chauffeur) Aziz zijn onwijs vriendelijk en behulpzaam!

Zowel onze chauffeur (Abderrahim) als onze gids (Rachid Jellah) waren top. Ze hebben ons goed begeleid, veel uitleg gegeven en waren heel behulpzaam en vriendelijk! Een aanrader om buiten de drukke stad van Marrakech de natuur te ontdekken.

We hebben een prachtige tocht door de bergen en de woestijn gemaakt. Leuke late breakfast, heerlijke traditionele lunch tussendoor. En de kamelen trip als afsluiting was een echt ‘Marokko-ervaring’.