Woltje's Backerij

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Woltje's Backerij: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: dagtrip Zaanse Schans, Edam, Volendam en Marken

1. Amsterdam: dagtrip Zaanse Schans, Edam, Volendam en Marken

Een echte Nederlandse tour is niet compleet zonder een kijkje op het oerhollandse platteland. De eerste halte is het mooie dorp  Zaanse Schans, waar je rondwandelt tussen de historische windmolens en huizen.  Vervolgens ga je naar het vissersdorp Volendam. Ga naar een kaaswinkel die nog steeds maakt kaas volgens de traditionele Nederlandse methode. Lunch in een traditioneel visrestaurant voordat je het  Volendams Museum en de Oudhollandse Bakkerij bezoekt. In Volendam kun je de herkenbare klederdracht vaak terugzien op toeristische ansichtkaarten en posters.  Daarna reis je terug in de tijd in de schilderachtige eilandgemeenschap Marken, waar je een authentieke klompenmaker bezoekt.

Volendam: stroopwafel-beleving met proeverij

2. Volendam: stroopwafel-beleving met proeverij

In Volendam, op de  wereldberoemde dijk, vind je het onlangs gerenoveerde huis van de stroopwafel. Bezoek een traditionele bakkerij die de afgelopen jaren is getransformeerd en volledig is gerenoveerd tot zijn ouderwetse functie en stijl. Als je de bakkerij binnenkomt, zal de heerlijke geur van de  stroopwafels  je heerlijk omhullen. Loop door de winkel om alle  smaakvolle  variaties op deze nationale traktatie te zien en koop er een paar om mee naar huis te nemen voor je vrienden en familie. Na je bezoek aan de winkel ga je naar beneden met een traditionele bakker en zie je hem aan het werk terwijl hij de smakelijke traktaties maakt. De demonstratie wordt elke dag op vaste tijden gegeven, om 11:30, 14:30, 15:30, 16:30 en 17:30 uur. Help de bakker bij het maken van stroopwafels en leer alles over het bereidingsproces van het koekje. Dompel jezelf onder tijdens deze bakervaring vol zoete geuren en verleidelijke smaken en geniet vervolgens van je eigen creatie. Wandel ten slotte door de bakkerij om te zien hoe het leven vroeger was voor Nederlandse bakkers.

Sitemap Woltje's Backerij

Wil je alle activiteiten in Woltje's Backerij ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Woltje's Backerij

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.928 beoordelingen

Perfecte excursie: comfortabele bus, zeer goede koptelefoon en audiocommentaar, zeer aangename boottocht, zeer duidelijke, efficiënte en leuke gids (Ian). Ik raad deze excursie ten zeerste aan.

Erg leuke ervaringjammer alleen dat je bij je reservering geen leeftijd kan melden en dat je bij de bakker zelf 4,25 minder betaald voor kinderen. Scheelt wel 8,50 erg jammer

Mooi stukje Nederland om in vogelvlucht te zien, waardoor je beseft toch maar weer eens een dagje uit naar Volendam of andere Hollandse plaatsen te gaan doen

het terug krijgen van 5 niet gebruikte betelingen lukte niet. Is dus 4 maal 40 euro is 200 euro. JAMMER

Gewoon geweldig onze gids steff indrukwekkend goed !!!! Ik raad mooie plekken super aan