WONDR Experience

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

WONDR Experience: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: The Art of Play WONDR belevenis

1. Amsterdam: The Art of Play WONDR belevenis

Ga in Amsterdam naar de eerste artistieke speeltuin voor volwassenen: een wereld van kleur en sensatie, bedolven onder confetti, die je uitnodigt om te spelen, te delen en te onderzoeken. Wees creatief en maak spectaculaire plaatjes om je ervaring vast te leggen. Je stapt in een hyper-visueel rijk van 1200m2 groot met meer dan 15 interactieve installaties, gemaakt in samenwerking met de meest creatieve geesten van de stad. Het is een unieke, meeslepende ervaring die met niets anders te vergelijken is. Verdwaal in een buitenaardse jungle. Duik in een zee van roze marshmallows. Dans onder een schitterende hemel. Zing je longen uit je lijf. Laat je fantasie de vrije loop en ervaar de kunst van het spelen.

...

Sitemap WONDR Experience

Wil je alle activiteiten in WONDR Experience ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over WONDR Experience

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 89 beoordelingen

De Corona maatregelen zijn zeer goed uitgevoerd. In elk gebied werden desinfectieaanbestedingen opgezet. Daarnaast waren er leuke fotospots, hebben we veel lol gehad, in elke ruimte was een medewerker die hielp met het maken van de foto's. Ondanks dat er veel aan de hand was, waren we bijna altijd alleen in de betreffende ruimte, organisatorisch was het heel goed op elkaar afgestemd. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Een van de leukste activiteiten in Amsterdam! Een universum vol kleur, vol zoetheid, top interactief voor foto's en plezier van begin tot eind

Leuke activiteit - vooral bij slecht weer. Maar het zou mooi zijn als er meer camera's/fotolocaties met QR-codes zouden zijn.

Un lugar muy pero muy chulo Lo pasamos genial, te dejan hacer todas las fotos que quieras A mi hija le ha encantado

Het is echt hilarisch gedaan. Maar je moet wel veel tijd meenemen, want in de kamers kun je echt heel veel doen!