Kies data

WONDR Experience

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in WONDR Experience

Wil je alle activiteiten in WONDR Experience ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over WONDR Experience

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 423 beoordelingen

Mijn ervaring was geweldig bij Wondr. We hadden een goede ervaring en hadden veel plezier. Was in staat om dat kind als een wonder aan te boren, zelfs als volwassene. Zou zeker aanraden om met een partner en/of vrienden te gaan. Je wordt echter wel bezweet van de activiteiten, dus houd daar rekening mee, maar er waren een paar gelegenheden om af te koelen met de fans die rond het gebouw en het café waren gespot aan het einde van de ervaring. Personeel was vriendelijk en het QR-codesysteem om foto's te krijgen was gemakkelijk te gebruiken en een geweldig idee, hoewel het een beetje lastig was om je aan te melden en in te stellen, het personeel was er om te helpen en ik denk dat het alleen lastig was omdat er 5 waren van ons om zich aan te melden. Er waren kluisjes beschikbaar voor tassen.

Hele leuke middag. Geweldige ideeën om mee te spelen voor volwassenen. Ballenbad, )schommels, we hadden veel plezier en geweldige foto's. Het team is erg vriendelijk en behulpzaam. Een geweldige manier om plezier te hebben, zelfs bij slecht weer.

Zeer aan te bevelen! Mijn zus en ik gingen met de meisjes die we in ons hostel hadden ontmoet en hadden de beste tijd! Het is zo leuk en zo esthetisch en niet te vergeten dat we de beste foto's hebben! Zo'n geweldige ervaring.

Dit was een absoluut hoogtepunt! Een absoluut hoogtepunt van onze reis naar Amsterdam, we hebben de hele tijd gelachen! Het personeel was ongelooflijk en vriendelijk, en het restaurant was een prachtige barbie-droom uit de hemel!

Ik vond het te leuk, ik ga er helemaal in op! ik raad aan