Datums kiezen

World Museum, Britain

World Museum, Britain: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Liverpool: stads- en Beatles-tour met hop on, hop off-ticket

1. Liverpool: stads- en Beatles-tour met hop on, hop off-ticket

Stap aan boord van de open-top bustour van Liverpool en The Beatles. Luister naar de sociale geschiedenis van de stad en waar de Beatles zijn geboren en getogen, verbleven en speelden. Bekijk alle historische bezienswaardigheden van de stad, waaronder de waterkant die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat en de 2 prachtige kathedralen. Jouw eerste halte is Penny Lane en de tweede Strawberry Field, waar je de bus kunt verlaten voor een onbetaalbaar fotomoment. Daarna ga je naar de ouderlijke huizen van John Lennon en Paul McCartney, alvorens terug te reizen naar de stad waar je alles te horen krijgt over de grote rivier de Mersey. Als je de tour hebt afgerond, kun je jouw ticket gebruiken om mee te gaan met de hop-on hop-off city tour. Rijd langs de historische bezienswaardigheden en attracties, waaronder The Royal Albert Dock, de iconische UNESCO-waterkant, de wereldberoemde Cavern Club, het Wereldmuseum, de beide prachtige kathedralen, The Philharmonic Dining Rooms, China Town, en nog veel meer.  Je krijgt ook exclusieve aanbiedingen in de hele stad, waaronder een gratis glas bubbels in de Philharmonic Dining Rooms.

Liverpool City Sights 24hr Hop-On Hop-Off Open Top Bus Tour

2. Liverpool City Sights 24hr Hop-On Hop-Off Open Top Bus Tour

Verken de historische Mercantile Maritime City, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en geniet van de verbluffende architectuur van Liverpool tijdens deze vermakelijke tour langs de topattracties en historische bezienswaardigheden van de stad. Stap aan boord van de bus met open dak bij het Royal Albert Dock en neem plaats op het bovendek voor het beste uitzicht. Je leert over alle belangrijke bezienswaardigheden van Liverpool, waaronder The Royal Albert Dock, de iconische waterkant en de wereldberoemde Cavern Club. Je hoort ook over het Wereldmuseum, beide prachtige kathedralen, de Philharmonic Dining Rooms, China Town en nog veel meer. De volledige tour duurt ongeveer 50 minuten en keert terug naar het oorspronkelijke startpunt bij het Royal Albert Dock. Je hebt ook toegang tot exclusieve aanbiedingen in de hele stad, waaronder een gratis glas bubbels in de Philharmonic Dining Rooms.

Liverpool: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en rondleiding

3. Liverpool: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en rondleiding

Leer Liverpool in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die op je telefoon wordt afgespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van je tour-app (downloadinstructies ontvangen via e-mail na boeking), begin je avontuur om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Met maximale flexibiliteit, yJe kunt de activiteit op elk moment starten, stoppen en doorgaan wanneer je wilt. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je rondleiding in het prachtige Wereldmuseum. Zodra je begint, ontdek je aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest omeen puzzel op te lossen aan de buitenkant van elke attractie en toe te werken naar de afwerking het spel. Bewonder onderweg de bezienswaardigheden in je eigen tempo terwijl je informatie en feiten over Liverpool leert. Bezoek de iconische St. George's Hall. Fotografeer de beklimming van St. Johns Beacon om het uitzicht te zien en de beroemde en historische Cavern Club te bewonderen. Bewonder de architectuur van Tate Liverpool en ga dan verder naar Chinatown en niet te vergeten de kathedraal van Liverpool. Kies ervoor om een lunchpauze te nemen, stop om ten volle te genieten van de bezienswaardigheden en maak zoveel foto's als je wilt.

Liverpool: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

4. Liverpool: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding in het prachtige Wereldmuseum! Bezoek de iconische St. George's Hall. Fotografeer de St. Johns Beacon-klim om het uitzicht te zien en bewonder de beroemde en historische Cavern Club. Het Three Graces-complex zal je sprakeloos achterlaten. Leer meer over de geschiedenis van de stad in het Museum van Liverpool. Tate Liverpool met zijn wereldberoemde tentoonstellingen en rijke geschiedenis zal je fascineren. Het architectonisch uitstekende Tate Liverpool is de moeite waard en de ruimte in uw mobiele geheugen, omdat de rode kleur en het grote formaat u doen denken aan ridderverhalen. De beroemde Chinatown zal je volgende stap zijn, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de kathedraal van Liverpool zal zijn (waar de tour eindigt). Het zal je verrassen met zijn prachtige architectuur en zijn enorme omvang, aangezien het de grootste kathedraal is in Groot-Brittannië.

Liverpool: ontsnappingsspel en rondleiding

5. Liverpool: ontsnappingsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Liverpool. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je rondleiding in het prachtige Wereldmuseum. Zodra je begint, ontdek je aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest omeen puzzel op te lossen aan de buitenkant van elke attractie en toe te werken naar de afwerking het spel. Bewonder onderweg de bezienswaardigheden in je eigen tempo terwijl je informatie en feiten over Liverpool leert. Bezoek de iconische St. George's Hall. Fotografeer de beklimming van St. Johns Beacon om het uitzicht te zien en de beroemde en historische Cavern Club te bewonderen. Bewonder de architectuur van Tate Liverpool en ga dan verder naar Chinatown en niet te vergeten de kathedraal van Liverpool.

Andere activiteiten in World Museum, Britain

Wil je alle activiteiten in World Museum, Britain bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over World Museum, Britain

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 2.109 beoordelingen

Wat een fantastische tour. En met wat voor enthousiasme dat de tourgids alles vertelde. En dan zeker niet te vergeten, het tussendoor zingen van de gids, maakte de tour pas echt super.

Nice tour with a great guide, who has a lot of humor, knows about the history of the Beatles and plays guitar and sings during the tour! Big fun

Perfect wat je wilt als je bustour in Beatles thema doorheen de stad zou wensen.

Tourguide played on his own guitar, made it fun and had a lot of knowledge

Great experience! Damien was a great tourguide and entertainer!