World of Discoveries

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

World of Discoveries: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Porto: toegangsticket World of Discoveries

1. Porto: toegangsticket World of Discoveries

Ontdek de geschiedenis van Portugal en sla de rij over met het snelle toegangsticket tot Porto's World of Discoveries. Na het omzeilen van de rij, verken je dit interactieve museum dat de reizen van Portugese reizigers nabootst. De vaarders staken de oceanen over om onbekende delen van de wereld te ontdekken. Ferdinand Magellan, Vasco da Gama, Bartolomeu Dias - dit is de perfecte gelegenheid voor bezoekers om de verhalen van de beroemde en charismatische ontdekkingsreizigers van Portugal te leren kennen. Ontdek de fantastische odyssees van Portugal terwijl je geniet van interactieve exposities die alle zintuigen prikkelen. Bovendien zorgt je ticket met snelle toegang ervoor dat je niet hoeft wachten op deze plezierige beleving. Met 20 betoverende permanente installaties voel je je een echte ontdekkingsreiziger. Beleef de geschiedenis van Portugal opnieuw met live theatervoorstellingen van acteurs gekleed in 15de-eeuwse gewaden en laat je verbeelding op de vrije loop bij het bezoek aan de interactieve multimedia-exposities, waaronder een tunnel van 9 meter die de Kaap van de Goede Hoop nabootst.

...

Sitemap World of Discoveries

Wil je alle activiteiten in World of Discoveries ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over World of Discoveries

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 325 beoordelingen

geweldig museum!

Super interessant museum! We hadden geen skip-the-line ticket nodig omdat er niemand aan de kassa was, maar het museum was erg interessant en de skip-the-line tickets waren niet duurder dan de normale tickets ter plaatse. Ik raad dit museum vooral aan met familie en kinderen. Heel interactief!

Heel mooi gedaan, we zijn tevreden :) In het begin kun je zelf historische dingen bekijken en dan stap je op de boot en vertelt de online gids je over de geschiedenis. Men kan zelfs parfums en kruiden ruiken en typische geluiden horen naargelang de plaats/situatie. Aan te bevelen!

zeer prachtig

het was het leuk de wereld van ontdekkingen zeer leuk om met kinderen te bezoeken 14 min wandelen vanaf het trein station sâö bento

Zeer interessante en interactieve ervaring.

Vooral jongeren zullen hiervan genieten. Heel leerzaam en leuk. Fijn dat je zoveel dingen kunt aanraken. De boottocht is leuk.

Dus geweldige reis door Portugal ontdekt ️☺️☺️ Goede locatie, echt goede prijzen.