Datums kiezen

Worms Head

Worms Head: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Cardiff: Tour naar het schiereiland Mumbles en Gower

1. Van Cardiff: Tour naar het schiereiland Mumbles en Gower

Begin met het ontmoeten van je gids op het centraal station in Cardiff. Spring op een minibus met airconditioning en reis langs de zuidelijke kustlijn van Zuid-Wales, langs de steden Bridgend en Port Talbot en door de stad Swansea. Verken de charmante omgeving van Mumbles en wandel langs de "Mumbles Mile" om de prachtige pier en de offshore-vuurtoren te zien. Neem de tijd om de promenade te verkennen en een ijsje te pakken terwijl u geniet van de aangename omgeving van deze schilderachtige locatie. Verken vervolgens het schiereiland Gower in al zijn natuurlijke glorie met een wandeling van Langland Bay langs het kustpad naar Caswell Bay. Geniet overal van het prachtige landschap met tal van fantastische fotostops. Loop langs de dramatische zeekliffen en bezoek Worms Head samen met de majestueuze baai van Rhossili Bay, die regelmatig in de top tien van stranden van de wereld wordt verkozen. Luister naar verhalen over piraterij en dodelijk avontuur, mythen en legendes van Gower en Wales, en geniet onderweg van lekker eten. Tour eindigt in Cardiff

Vanuit Cardiff: Swansea, Mumbles en Gower kust dagvullende tour

2. Vanuit Cardiff: Swansea, Mumbles en Gower kust dagvullende tour

Geniet van de charme van de Gower Coast tijdens deze begeleide bustour van Cardiff naar de stad Swansea en het dorp Mumbles. Leer meer over de lokale geschiedenis en bewonder een prachtig uitzicht op Langland, Castell en Rhossili Bay. Stap aan boord van een comfortabele bus en ontspan tijdens de transfer van een centraal gelegen ontmoetingspunt in Cardiff naar de stad Swansea. Geniet van het opvallende kustlandschap en ontdek meer over de beroemdste dichter van Wales in het Dylan Thomas Centre (alleen rondleidingen op vrijdag). Ontdek het National Waterfront Museum en Dylan Thomas Square (alleen rondleidingen op dinsdag). Bezoek het schilderachtige dorpje Mumbles, waar u de schilderachtige 18e-eeuwse vuurtoren en het 19e-eeuwse treinstation kunt zien. Kom langs bij de Lovespoon Gallery, waar u kunt winkelen voor traditioneel met de hand gesneden liefdeslepels uit Wales. Laat het landschap van de kust van Gower adembenemend zijn, met een optionele kustwandeling van Langland Bay naar Castell Bay, terwijl je richting de prachtige Rhossili Bay en de Worm's Head-formatie gaat. Keer aan het einde van uw tour terug naar uw ontmoetingspunt met onvergetelijke herinneringen.

Vanuit Cardiff: Mumbles, Three Cliffs, Worms Head Gower Tour

3. Vanuit Cardiff: Mumbles, Three Cliffs, Worms Head Gower Tour

Ga mee met deze dagtocht naar het eerste gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid in Wales en laat je leiden door een professional vanaf het moment dat je in het comfortabele voertuig met zeven zitplaatsen stapt. De eerste stop is Mumbles met zijn mooie rij winkels, haven, kleine stranden en Victoriaanse pier. Joe's ijs moet je hier zeker kopen... Dan gaat het naar Three Cliffs Bay, de thuisbasis van avontuurlijke activiteiten aan zee. Misschien zien we wel klimmers of zijn sommigen aan het coasteering. De wandeling naar het strand over de stepping stones is subliem! Oxwich Bay is onze volgende stop. Dit prachtige strand staat regelmatig in de top tien van het Verenigd Koninkrijk en heeft een aantal mooie duinen en een lang open strand en ook een geweldig restaurant. Rhossili en Worms Head zijn een must voor elke reis naar de Gower, als je deze iconische plek aandoet. Rhosilli Bay met zijn 3 mijl gouden zand wordt vaak genoemd als het beste strand van het Verenigd Koninkrijk. Llanrhidian Common is boeren-Gower, met schapen en een kasteel en uitzicht over het hele schiereiland. We komen hier langs op de terugweg naar Cardiff.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen