Wrocław
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wrocław Dierentuinen en aquaria: Onze meest aanbevolen

 • Wroclaw: privérondleiding van 2 uur met elektrische auto

  1. Wroclaw: privérondleiding van 2 uur met elektrische auto

  Ontdek de schoonheid van Wroclaw tijdens een elektrische autoreis van 2 uur. Bekijk veel van de interessante bezienswaardigheden en bezienswaardigheden van de stad op een handige en comfortabele manier. De route neemt bezoekers mee naar 30 van de belangrijkste monumenten en attracties van de hoofdstad van Neder-Silezië. Routes voor de tour werden voorbereid door erkende stadsgidsen en omvatten plaatsen zoals de Sint-Elisabethkerk, Jatki, de Universiteit van Wrocław, Ossolineum, Markthal, Piasek-eiland, Piasek-brug, Kathedraal-eiland, Botanische tuin, Sint-Maartenskerk, Heilig Kruis Kerk, Kathedraal, Grunwaldzki-plein, Zwierzyniecki-brug, dierentuin, Centennial Hall, Japanse tuin, Iglica, Szczytnicki Park, Wrocław en University of Technology, het nationale museum, het huis van de oude effectenbeurs en de zoutmarkt. Commentaar aan boord is beschikbaar in meerdere talen. Het hoogwaardige ...

  Geweldige gids. Alles goed en prettig uitgelegd. Ideale manier om de stad te leren kennen.

 • Wrocław: 3-uur durende rondleiding voor kinderen

  2. Wrocław: 3-uur durende rondleiding voor kinderen

  Wrocław staat bekend om zijn kleine dwergen, die overal in de oude stad te zien zijn. Neem je kinderen mee om de stad met hun ogen te ervaren, zoals de grappige dwergen de geschiedenis van de stad vertellen. Begin bij het marktplein, in de buurt van het oude stadhuis van Wrocław. Verken het plein en zoek naar de Breslau-dwergen die de attracties van de stad bewaken. Bezoek het hoofdkantoor van de dwergen in de Saint Elizabeth-kerk. Van daaruit bezoekt u de beroemde beelden van koperen dieren in de Alte Fleischbänke (oude vleesmarkt). Ga dan naar de universiteit voordat je een snelle stop maakt bij de schermput. Aan het einde arriveer je weer op de Grote Markt en rond de rondleiding af bij de lollipopfabriek. Na een bezoek aan de lollipopfabriek kun je naar de modelspoorbaan gaan en de stoomboot naar de dierentuin brengen, in je eigen tempo.

 • Wroclaw: toegangsbewijs ZOO Wroclaw en privévervoer

  3. Wroclaw: toegangsbewijs ZOO Wroclaw en privévervoer

  Nadat je bent opgehaald bij je hotel, rijd je naar ZOO Wroclaw. Dit was de allereerste dierentuin in Polen en is omgeven door prachtige natuur. Sla de wachtrijen over en betreed de attractie zonder wachten of gedoe. Zie apen, leeuwen, Afrikaanse olifanten, krokodillen, stekelvarkens en vele andere dieren van over de hele wereld. De dierentuin biedt ook een veilige plek om te leven voor verschillende soorten die niet langer kunnen overleven in hun natuurlijke habitat. Bezoek het beroemde Africarium, speciaal gewijd aan het onderwaterleven rond Afrika. Zie kleurrijke vissen, kwallen en koraalriffen. Aan het einde van uw bezoek wacht uw chauffeur op u bij de voordeur om u terug te brengen naar uw accommodatie of een andere locatie naar keuze in Wroclaw.

Sitemap Wrocław

Wil je alle activiteiten in Wrocław ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.