Wrocław
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wrocław Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

 • Wroclaw: Food & Vodka Culture Tour met lokale gids

  1. Wroclaw: Food & Vodka Culture Tour met lokale gids

  Verken Wroclaw tijdens een wandeltocht met eten en wodkacultuur met een lokale gids. Stop bij pubs en restaurants in de stad en geniet van maximaal vijf verschillende Poolse wodka's, waaronder een shot met traditionele Poolse snacks. Leer meer over de Poolse drinkcultuur van een local. Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je op avontuur naar verschillende pubs en restaurants in Wroclaw. Terwijl je de Poolse keuken verkent, luister je naar verhalen van je gids en stel je gerust al je vragen over Polen en zijn drinkscene.

 • Wroclaw: rondleiding met eten, drinken en geschiedenis

  2. Wroclaw: rondleiding met eten, drinken en geschiedenis

  Nadat je met je groep bent samengekomen, begint je gastronomische tour door Wroclaw. Deze tour laat je zien hoe Wroclaw een microkosmos is van Centraal-Europese culinaire tradities en geschiedenis. Je bezoekt 4 charmante locaties die een belangrijke setting zullen vormen voor de geschiedenis van Wroclaw en Polen, evenals heerlijk eten en drinken. Terwijl je de verschillende smakelijke gerechten verslindt, vertelt je gids je over de interessante en fascinerende geschiedenis van de stad. Dit is een fantastische kans om de cultuur van het land te ontdekken door middel van zijn culinaire tradities, terwijl je andere medereizigers ontmoet en socialiseert.

 • Wroclaw: kroegentocht met gratis drankjes

  3. Wroclaw: kroegentocht met gratis drankjes

  Ontmoet je legendarische kroegentochtgidsen in de eerste bar (je kunt ze zien met het kroegentochtbord) en bereid je voor op een avond vol geweldige verhalen. In de eerste bar leer je de groepsgenoten beter kennen onder het genot van drankjes met korting en gratis drinkspelletjes. Iedereen komt hier om zich te vermaken en na een paar drankjes zullen deze vreemden je beste vrienden worden. In de eerste bar krijg je 3 gratis biertjes of shots. Hef het glas en zeg Na zdrowie! Ga van kroeg naar kroeg terwijl de avond drukker en luidruchtiger wordt. Je bezoekt de levendigste bars van de stad en eindigt in de beste bar van allemaal. Krijg een vipbehandeling door de wachtrijen over te slaan. Beweeg op het ritme van de muziek die de dj's maken.

 • Wroclaw: privéwodka-proeverij

  4. Wroclaw: privéwodka-proeverij

  Ontmoet je lokale gids en neem deel aan een geweldige feesttour met een geweldige combinatie van de beste Poolse wodka en traditionele snacks. Verzamel je vrienden voor een basis-, standaard- of premium-proeverij om aan je behoeften te voldoen, allemaal met een leuke les in de Poolse cultuur inbegrepen. Je gids leert je hoe je wodka drinkt in de Poolse traditie en vertelt je over de gelegenheden waarin Polen genieten van de nationale drank. Proef een mengsel van witte wodka, gearomatiseerde wodka, likeur en een absint van 70% terwijl je de geschiedenis en cultuur van de stad leert. Alle plaatsen zijn zorgvuldig gekozen om de verschillende kenmerken van de Poolse geschiedenis te benadrukken en tijdens uw tour proeft u ook Poolse hapjes die perfect overeenkomen met uw wodka. Tijdens de optie van 2 uur proef je een set van vijf wodka's en wat hapjes op drie verschillende locaties. Als je ...

 • Wroclaw: schietbaanervaring van 3 uur

  5. Wroclaw: schietbaanervaring van 3 uur

  Begin met het ophalen van je hotel terwijl je chauffeur je naar de schietbaan in het hart van het militaire district van Wroclaw brengt. Ervaar het fotograferen van enkele van de beroemdste vuurwapens van de 20e eeuw in een veilige omgeving, met deskundige instructie en toezicht. Kies 2 vuurwapens om te schieten uit een breed scala aan pistolen, zoals Beretta 92s, de Walther P38, de Walther PPK gebruikt door James Bond of de S&W 44 Magnum gebruikt door Clint Eastwood in de film Dirty Harry. Probeer dan eens 2 machinegeweren af te schieten, zoals de UZI, de Thompson M1A1 uit het Prohibition-tijdperk en de STEN mkII British Machine Gun. Deze activiteit is geschikt voor zowel ervaren als niet-ervaren schutters. Ontvang een deskundige veiligheidsdemonstratie en training over het gebruik van het pistool, en dan ben je klaar om te vuren.

Sitemap Wrocław

Wil je alle activiteiten in Wrocław ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.