Wrocław
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wrocław Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • Wroclaw: Multimedia Fountain Evening Show

  1. Wroclaw: Multimedia Fountain Evening Show

  Ontmoet elkaar op Plac Solny en word overgebracht door de historische oude binnenstad en het kathedraaleiland om de show in Szczytnicki Park te bereiken. Passeer verschillende opmerkelijke bezienswaardigheden op weg naar de show. Geniet bij aankomst van een spectaculaire 25 minuten durende fonteinshow in de grootste installatie in zijn soort in Polen. Bekijk verschillende animaties en afbeeldingen geprojecteerd op de waterstralen. Met meer dan 800 lichten, 300 waterprojectoren en 3 vuurstralen, getuige van een kleurrijke audiovisuele prestatie. Spring na de show terug in de bus en word teruggebracht naar Plac Solny.

 • Wroclaw: privévervoer naar Project Riese

  2. Wroclaw: privévervoer naar Project Riese

  Geniet van privévervoer van je hotel in Wroclaw naar Project Riese. Je ontmoet je chauffeur/gids en vertrekt naar Project Riese. Leun achterover en ontspan in het comfort van je eigen, moderne voertuig.  Zodra je aankomt bij Project Riese, kun je op verkenning gaan in deze fascinerende plek. Project Riese was de codenaam voor een indrukwekkend constructieproject geïnitieerd door nazi-Duitsland tussen 1943 en 1945. Het bestond uit zeven ondergrondse structuren gelegen in het Uilengebergte en het Kasteel van Książ. Verken dit buitengewone netwerk van ondergrondse grotten, allemaal in verschillende staten van voltooiing, en leer over de geschiedenis van de plaats.  Nadat je meer hebt ontdekt over dit unieke bouwproject, word je weer ontspannen teruggebracht naar je hotel in Wroclaw. Neem de stress van het reizen weg met deze kans op privévervoer. 

 • Van Wroclaw: Ksiaz-kasteel en vredeskerk in widnica

  3. Van Wroclaw: Ksiaz-kasteel en vredeskerk in widnica

  Geniet van een tour van een halve dag naar een van de mooiste plekken in Neder-Silezië. Verken eerst het kasteel van Ksiaz. Dit is het op twee na grootste kasteel van Polen met meer dan 400 kamers. Meer dan 400 jaar behoorde het tot één familie, de Hochbergs, een van de rijkste en beroemdste families van Europa. Nadat je het kasteel en het terrein hebt verkend, brengt je chauffeur je terug naar de Vredeskerk in Swidnica, een reis die ongeveer 20 minuten duurt. Duizenden toeristen hebben de kerk bezocht, wat je nog nooit eerder hebt gezien. Met een unieke geschiedenis en esthetiek is het een must-see voor iedereen die Wroclaw bezoekt! Na uw dag vol ontdekkingen kunt u genieten van het gemak van een privétransfer in een comfortabel, modern voertuig.

 • Wroclaw: privéluchthaventransfer van / naar het stadscentrum

  4. Wroclaw: privéluchthaventransfer van / naar het stadscentrum

  Sla de rijen voor taxi's over bij aankomst op de luchthaven van Wroclaw en geniet van een gemakkelijke manier om naar het stadscentrum te reizen. Krijg een vaste prijs voor een service van topkwaliteit voor elke plaats binnen de stadsgrenzen van Wroclaw. Vermijd buitensporige transfersommen met een service die de beste deal biedt op het gebied van service, kwaliteit en prijs. Krijg een duidelijke indicatie van de kosten tijdens het boekingsproces en krijg volledige hulp bij je bagage. U kunt er zeker van zijn dat uw reis zo soepel en comfortabel mogelijk zal beginnen en eindigen. Voertuigtypes zijn beschikbaar voor verschillende groepsgroottes, variërend van taxi's en minibussen voor kleinere groepen tot een touringcar met 65 zitplaatsen voor grotere groepen.

 • Wroclaw: privétransfer van/naar Krakau

  5. Wroclaw: privétransfer van/naar Krakau

  Je ervaring begint wanneer je je chauffeur ontmoet in de lobby van je accommodatie in Krakau of Wroclaw om je transfer te beginnen. Uw chauffeur is verplicht om 15 minuten na uw afgesproken tijd bij uw accommodatie te wachten, en als u meer tijd nodig heeft om uw chauffeur te ontmoeten, dient u het bedrijf hiervan vooraf op de hoogte te stellen. Van daaruit reist u comfortabel in een Mercedes-Benz-voertuig met een Engelssprekende chauffeur naar uw bestemming. Uw chauffeur staat tijdens uw reis klaar om eventuele verzoeken af te handelen en aan het einde van uw transfer wordt u veilig op uw gewenste bestemming afgezet.

 • Privévervoer tussen Warschau en Krakau

  6. Privévervoer tussen Warschau en Krakau

  Geniet van een privé-enkele reis tussen Warschau en Krakau. Uw chauffeur kan u ophalen van elk adres in beide steden. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engels sprekende professionele chauffeur. Stap aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning, leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht. Indien nodig kan een autostoeltje voor kinderen worden geregeld.

 • Wroclaw: toegangsbewijs ZOO Wroclaw en privévervoer

  7. Wroclaw: toegangsbewijs ZOO Wroclaw en privévervoer

  Nadat je bent opgehaald bij je hotel, rijd je naar ZOO Wroclaw. Dit was de allereerste dierentuin in Polen en is omgeven door prachtige natuur. Sla de wachtrijen over en betreed de attractie zonder wachten of gedoe. Zie apen, leeuwen, Afrikaanse olifanten, krokodillen, stekelvarkens en vele andere dieren van over de hele wereld. De dierentuin biedt ook een veilige plek om te leven voor verschillende soorten die niet langer kunnen overleven in hun natuurlijke habitat. Bezoek het beroemde Africarium, speciaal gewijd aan het onderwaterleven rond Afrika. Zie kleurrijke vissen, kwallen en koraalriffen. Aan het einde van uw bezoek wacht uw chauffeur op u bij de voordeur om u terug te brengen naar uw accommodatie of een andere locatie naar keuze in Wroclaw.

 • Wroclaw: Tsjechische privétour Adršpach-Teplice Rocks

  8. Wroclaw: Tsjechische privétour Adršpach-Teplice Rocks

  Ontdek tijdens deze privétour verborgen juweeltjes van de regio Adršpach-Teplice Rocks in Tsjechië. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Wroclaw, ga je op pad in een comfortabele auto met een privéchauffeur. Bewonder onderweg de landschappen van de regio Neder-Silezië. Aankomst in Adršpašské Skály, ook wel bekend als "Rock Town". Sta versteld van unieke landschappen en rotsformaties gevormd door de krachten van de natuur. Bewonder watervallen, bossen, grotten en kleine meren met smaragdgroen water in de omgeving. Maak een stop om te genieten van lokaal straatvoedsel voor de lunch. Mis de kans niet om "smazony ser" (gebakken kaas) en Tsjechisch bier te proberen. Leun dan achterover en ontspan terwijl de chauffeur u terugbrengt naar uw hotel in Wroclaw.

 • Wrocław: privévervoer Wrocław Slot Fürstenstein

  9. Wrocław: privévervoer Wrocław Slot Fürstenstein

  Begin je tocht vanuit de lobby van je accommodatie in Wrocław. Hier wacht je persoonlijke chauffeur je op om je te ontmoeten, en dan begin je aan je Slot Fürstenstein-avontuur. Na een vredige rit van 1 uur en 15 minuten naar het terrein van Slot Fürstenstein, ben je vrij om uit het voertuig te springen en te beginnen met verkennen.  Nadat je het slot en het bijbehorende terrein hebt verkend, neemt je chauffeur je mee terug naar je accommodatie. Geniet van het gemak van privévervoer per comfortabel, modern voertuig, na een dag verkennen. 

 • Van Wroclaw: Vredeskerken in Swidnica en Jawor

  10. Van Wroclaw: Vredeskerken in Swidnica en Jawor

  Je wordt opgehaald bij de lobby van je hotel in Wroclaw. Uw persoonlijke chauffeur wacht op u voordat u vertrekt om de prachtige Vredeskerk in Świdnica te zien, het grootste houten gebouw in Europa. Een rustige rit van iets meer dan een uur, geniet van de pittoreske rit naar Świdnica. Nadat je de Church of Peace en het aangrenzende terrein hebt verkend, brengt je chauffeur je naar de tweede Church of Peace, die 40 km naar het noorden in de stad Jawor ligt. Het is een zeer unieke kerk. Na een bezoek aan de Jawor-kerk brengt uw chauffeur u terug naar uw accommodatie. Geniet van het gemak van een privétransfer in een comfortabel, modern voertuig na een dag verkennen.

Sitemap Wrocław

Wil je alle activiteiten in Wrocław ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.