Belevingen in
Wyoming

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Wyoming: De beste dingen die je niet wil missen

Jackson: Grand Teton en National Elk Refuge Winterdagtrip

1. Jackson: Grand Teton en National Elk Refuge Winterdagtrip

Nadat u 's ochtends vroeg bent opgehaald bij uw hotel in Jackson Hole, neemt uw natuurgids u mee naar het Grand Teton National Park. Zelfs in de koude winter kunnen dieren in het wild zoals elanden, bizons, dikhoornschapen, elanden, muilezelherten, Amerikaanse zeearenden, steenarenden, pronghorn, coyotes of zelfs wolven in het park worden gespot. Je zult getuige zijn van de schoonheid van de brede, besneeuwde vlaktes die zich uitstrekken tot de grillige bergen terwijl je leert over de oude geologie die aanleiding gaf tot het landschap. Ontsnap 's middags aan de kou en geniet van een lunch in een lokaal restaurant in de beroemde western-cowboystad Jackson, Wyoming. Ga dan terug naar buiten voor een arrensleetocht bij de National Elk Refuge, die je door de lage vallei voert waar duizenden overwinterende elanden leven. Maak foto's van de grote kuddes terwijl je gids uitlegt hoe de elanden migreren van de omgeving naar de schuilplaats, een 24.700 hectare groot (9.996 hectare) winterreservaat met 47 verschillende zoogdieren en bijna 175 soorten vogels zoals trompetzwanen en Amerikaanse zeearenden . Aan het einde van een gedenkwaardige 8-uur durende tour door dit winterwonderland, keert u terug naar uw hotel.

...
Grand Teton National Park: 4-Hour Wildlife Safari Adventure

2. Grand Teton National Park: 4-Hour Wildlife Safari Adventure

Begin aan een 4-uur durende wildlife-tour die zich richt op de verbazingwekkende wezens in het Grand Teton National Park en de diverse geologie en geschiedenis van het park, zowel menselijk als natuurlijk. Rijd in de zomer in een open safarivoertuig of de rest van het jaar in een gesloten klimaatgestuurd voertuig. Dit avontuur omvat frequente stops buiten het voertuig om een nog diepgaandere parkervaring te bieden. Als je wilt, kun je er zelfs voor kiezen om tijdens de tour een korte wandeling in het park te maken. Wanneer u zich buiten het voertuig bevindt, zal uw gids krachtige telescopen opstellen zodat u dieren in de verte kunt zien. Je krijgt ook je eigen kwaliteitsverrekijker die je tijdens de hele tour kunt gebruiken. Grand Teton National Park beslaat meer dan 310.000 hectare en herbergt een breed scala aan grote zoogdieren, zoals grizzlyberen en zwarte beren, wolven, elanden, elanden, muilezelherten, pronghorns, bizons en dikhoornschapen. Observeer talloze vogelsoorten, waaronder adelaars, haviken en uilen. Bewonder het vermogen van je gids om dieren te spotten. Je leert niet alleen alles over het park en zijn geschiedenis en geologie, maar je ziet ook talloze bijzondere wezens. Bekijk de epische strijd om te overleven zich ontvouwen in het gezelschap van een deskundige natuurgids.

...
West Yellowstone: Yellowstone Park Tour met lokale gids

3. West Yellowstone: Yellowstone Park Tour met lokale gids

Dompel jezelf onder in het landschap en de natuur van het Yellowstone National Park. Leer meer over de geschiedenis van je gids, bekijk de vele ongelooflijke bezienswaardigheden die het te bieden heeft en geniet van een heerlijke lunch tijdens deze reis vanuit West Yellowstone. Vertrek om 8.30 uur vanuit West Yellowstone, Montana en ga Yellowstone National Park binnen via de West Gate. Tour door de Lower Loop met stops bij opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder Old Faithful en de Geyser Basins. Bekijk bezienswaardigheden zoals de Grand Prismatic Spring, Fountain Paint Pots, Artist Point, de Grand Canyon van Yellowstone en Hayden Valley. Geniet overal van de vele geweldige uitzichten op Yellowstone Lake. Leer meer over het park vanuit je deskundige gids, inclusief de geothermische kenmerken, geologie en dieren in het wild. Geniet van talloze foto's van de omgeving en de natuur en halverwege de tour van een heerlijke lunch in picknickstijl. De tour eindigt om 17.30 uur terug in West Yellowstone.

...
Van Jackson: Brooks Lake sneeuwscootertocht

4. Van Jackson: Brooks Lake sneeuwscootertocht

Berijd een sneeuwscooter door het Togwotee High Mountain-gebied en ervaar een must-do winteractiviteit. Geniet van een dagvullend avontuur door beboste gebieden en wijd open weiden om in de diepe sneeuw te spelen. Geniet van een gratis ophaalservice van Jackson of Teton Village en rijd vervolgens 48 kilometer ten noorden van Jackson richting Togwotee Pass. Bij aankomst begint u aan uw opwindende avontuur door een gebied dat geweldig is voor off-trail rijden in poedersneeuw. Profiteer tijdens je tour van fotostops onderweg en bewonder het adembenemende uitzicht op de Teton Range (als het weer het toelaat). Halverwege opwarmen bij Brooks Lake Lodge en genieten van een heerlijke lunch. De tour eindigt met drop-off in uw hotel.

...
Grand Teton & Yellowstone: 4-daagse natuurtour met accommodatie

5. Grand Teton & Yellowstone: 4-daagse natuurtour met accommodatie

Bezoek de nationale parken Grand Teton en Yellowstone op een Afrikaans safari-achtig programma dat je meeneemt op wildlife tours tijdens de optimale uren voor het spotten van dieren in het wild, en je meeneemt naar de belangrijkste natuurlijke hoogtepunten van de parken. Accommodatie met ontbijt is inbegrepen. Gedetailleerd reisplan Dag 1: Grand Teton Dusk Adventure Begin met het ontmoeten van je gids in de Parkway Inn of Lexington Hotel, afhankelijk van de tourdata, in Jackson Hole, Wyoming, en ga op een 4-uur durende Grand Teton-schemeringavontuur. Accommodatie in Jackson Hole, Wyoming Dag 2: Grand Teton en Yellowstone Wildlife Je natuuravontuur begint vroeg om het spotten van dieren in het wild in de nationale parken Grand Teton en Yellowstone te maximaliseren. Waarnemingen op deze dag kunnen onder meer grizzly- en zwarte beren, adelaars, elanden, bizons, wolven, pronghorn en elanden zijn. Dit wordt ook een dag vol geschiedenis, parkoriëntatiepunten en wereldberoemde landschappen in Grand Teton en de Hayden-vallei in Yellowstone. Lodge accommodatie: Cody, Wyoming (nabij East Yellowstone Entrance). Dag 3: Yellowstone National Park Wildlife en Scenic Upper Loop Adventure Je vertrekt vroeg om wilde dieren te zien op weg naar het huis van de eerste opnieuw geïntroduceerde wolven van Yellowstone. Onderweg bezoek je de prachtige Grand Canyon van Yellowstone en zie je mogelijk grizzlyberen, zwarte beren, wolven, coyotes, adelaars, elanden, bizons, muilezelherten, dikhoornschapen en nog veel meer! Lodge-accommodatie in Cooke City, Montana Dag 4: Wildlife bekijken in de Amerikaanse Serengeti en Old Faithful De laatste dag van het toeren zal voornamelijk gericht zijn op de belangrijkste dieren in het wild (wolven en grizzlyberen) in Yellowstone's Lamar Valley en de beroemde Yellowstone geiserbassins, inclusief bezoeken aan Mammoth Hot Springs en Old Faithful. De tour eindigt in Jackson Hole, Wyoming.

...
Van Jackson: Yellowstone Day Tour inclusief toegangsprijs

6. Van Jackson: Yellowstone Day Tour inclusief toegangsprijs

Verken Yellowstone National Park met een lokale gids. Geniet van adembenemende uitzichten op ongelooflijke landschappen en leer over de lokale fauna terwijl je stopt bij iconische bezienswaardigheden. De tour beslaat meer dan 250 mijl en belooft een volledige, opwindende en gedenkwaardige dag te worden. Je tour vertrekt tussen 06:15 en 06:45 uur vanuit Teton Village en Jackson, Wyoming. Rijd noordwaarts langs de Hayden Valley en door Grand Teton National Park, terwijl je ondertussen een indrukwekkend uitzicht op de Tetons hebt. Ga Yellowstone binnen via de South Gate en begin dan aan je tour door de Lower Loop, met stops bij de populaire bezienswaardigheden, waaronder Old Faithful en het Geyser Basin, het Yellowstone Lake and Paint Pots, Lower Falls of the Grand Canyon en de Grand Ravijn. Stop en fotografeer de hele dag door wilde dieren en prachtige landschappen. Geniet halverwege de tour van een heerlijke lunch in picknickstijl. Tijdens de rondleiding zal je gids je informeren over de vele kenmerken van Yellowstone, waaronder de geschiedenis van het park, de geothermische kenmerken, geologie, dieren in het wild en meer. Je tour eindigt tussen 18.30 en 19.30 uur terug in Jackson of Teton Village.

...
Jackson: 7-Mile Snake River Float met uitzicht op Teton

7. Jackson: 7-Mile Snake River Float met uitzicht op Teton

Deze unieke schilderachtige praalwagen neemt je mee langs de zuidelijke grens naar het Grand Teton National Park. Ontmoet je gids in Jackson en reis vervolgens naar de historische Snake River Ranch, een van de weinige nog werkende veeboerderijen in Jackson Hole. Glij over de rivier terwijl je het berglandschap bewondert en herten, elanden, adelaars en meer ziet. Laat je gids het werk doen, zodat je gewoon kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. Deze korte trip is perfect voor mensen met een druk schema of jonge kinderen.

...
Jackson: Grand Teton National Park Halve dag tour met kleine bus

8. Jackson: Grand Teton National Park Halve dag tour met kleine bus

Nadat je ergens in Jackson of Teton Village bent opgehaald bij je accommodatie. De lokale leverancier kan afspraken maken om gasten die in afgelegen gebieden verblijven op een gunstige locatie te ontmoeten. Ga rechtstreeks naar Grand Teton National Park en begin met het verkennen van de adembenemende landschappen en verbazingwekkende dieren in het wild die in het park te vinden zijn. Begin de ochtend met een rit langs de rivier de Gros Ventre richting Kelly and Mormon Row. Dit is een geweldig gebied om elanden, stieren en koeien te spotten. Geniet vervolgens van een stukje geschiedenis terwijl je langs Mormon Row rijdt en dan terug naar Moose Junction. Ga vanaf daar naar het hart van Grand Teton National Park langs de Park Loop Road North Road richting Jackson Lake. Verken bezienswaardigheden zoals Signal Mountain, Jackson Lake, Willow Flats, Oxbow Bend, Elk Ranch Flats, Dead Man's Bar, Snake River Overlook en nog veel meer. Terugkeer naar Jackson rond 11.30 uur. Naast de vele spectaculaire vergezichten en natuurlijke wonderen die Grand Teton National Park te bieden heeft, kunt u genieten van de kans om de veelheid aan dieren in het wild te zien die Grand Teton zijn thuis maken. Beren, wolven, elanden, elanden, herten, adelaars, het zijn allemaal veelvoorkomende bezienswaardigheden tijdens de tour.

...
Yellowstone National Park: 2-daagse rondleiding met lunch

9. Yellowstone National Park: 2-daagse rondleiding met lunch

Verken Yellowstone National Park in zijn geheel tijdens deze tweedaagse rondleiding. Je begint vanuit Jackson, Wyoming, en gaat de eerste dag noordwaarts door Yellowstone, waarbij je ongeveer de helft van het park in beslag neemt. Overnacht in het historische Chico Hot Springs Resort ten noorden van het park, of in een gezellig hotel in het charmante stadje Gardiner. Op de tweede dag ga je naar het zuiden om de rest van Yellowstone te zien, om uiteindelijk 's avonds terug te keren naar Jackson, Wyoming. Je tour omvat de bovenste en onderste lussen van Yellowstone National Park. Alle belangrijke bezienswaardigheden worden bezocht en je hebt een aantal mogelijkheden om korte wandelingen te maken over promenades in veel van de Geyser Basins en in de Grand Canyon of the Yellowstone. Belangrijke aandachtspunten zijn onder meer: • Upper Geyser Basin (het Old Faithful-gebied) • Midway Geiser Basin • Firehole Lake Loop • Fonteinverfpotten • Firehole River Canyon • Gibbon-watervallen • Kunstenaarsverfpotten • Norris Geiser Basin • Brullende berg • Gardiner's Hole • De Gouden Poort •De hoodoos • Mammoth Hot Springs-terras • Gardiner-rivier •De kokende rivier • Roosevelt Arch • Undine-watervallen • Blacktail-plateau • Versteende Boom • Roosevelt-gebied • Lamar-vallei • Torenwatervallen • Dunraven-pas • Grand Canyon of the Yellowstone (bovenste en onderste watervallen) • Hayden-vallei • Zwavelketel • Moddervulkaangebied • Visbrug • Meer van Yellowstone

...
Jackson: privé Yellowstone sneeuwscootertour naar Old Faithful

10. Jackson: privé Yellowstone sneeuwscootertour naar Old Faithful

Verken Yellowstone National Park op een sneeuwscooter winteravontuur. Laat je vroeg in de ochtend ophalen bij je accommodatie in Jackson Hole en ga naar de zuidelijke ingang van Yellowstone. Geniet van een smakelijk grab and go-ontbijt en kleed je aan met je sneeuwscooteruitrusting. Onderweg naar Yellowstone passeert u het Grand Teton National Park, met een adembenemend uitzicht op Teton Range. Eenmaal in Yellowstone, reist u over het geprepareerde pad van 45 mijl naar Old Faithful, waarbij u verschillende stops maakt om dieren in het wild en adembenemende winterpanorama's te bekijken. Ontdek Moose Falls, Lewis Canyon, Lewis Falls en West Thumb Geyser Basin. Ga vervolgens naar de grootste concentratie van geisers en hotspots in het park, waar je het oververhitte water vanuit de wereldberoemde Old Faithful zult zien uitbarsten. Geniet hier van een lunch voordat je verder gaat met je avontuur. Keer terug naar uw accommodatie rond 18:00 uur.

...

Sitemap Wyoming

Wil je alle activiteiten in Wyoming ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.