Xel-Ha Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Xel-Ha Park

Wil je alle activiteiten in Xel-Ha Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Xel-Ha Park

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 163 beoordelingen

Geweldige en prachtige plek!

Mijn man en ik gingen naar dit geweldige park en ik moet zeggen dat het gewoon ongelooflijk was! Er zijn veel coole activiteiten inbegrepen bij uw ingang. Het ontbijt en de lunch waren uitstekend, veel opties om uit te kiezen. We hebben het fotopakket niet gekregen, in plaats daarvan hebben we wat plastic zakjes voor mobiele telefoons gebruikt om foto's en video's te maken en het werkte prima. Super aanbevolen.

Geweldige ervaring!

Ik nam lokaal vervoer vanuit Playa Del Carmen, het was als 20 pesos en ze zetten me af vlak voor Xel-Ha en de ervaring in het park is als geen ander, het eten is goed en de barmannen zijn erg snel en grappig en leuk de attracties zijn leuk weer leuk gewoon een must stop op een reis ook Playa Del Carmen & Tulum

Boek via deze app en bij aankomst in het park was mijn toegang supersnel, ik ging naar de kassa, ze gaven me de armband in minder dan 5 minuten en ik heb genoten van alle diensten van het park, eten en drinken, de plaats is ongelooflijk , Ik raad alles ten zeerste aan op basis van mijn ervaring

Zeer mooi park, je kunt er gemakkelijk een dag doorbrengen. Omdat eten en drinken inclusief zijn, is de prijs enigszins relativized. Maar er zijn ook enkele dingen die extra kosten. We bleven echter bij de standaard en hadden veel plezier. Onze tienerdochters ook.

Uitstekend

Ik vond dit geweldig, net als al onze volwassen kinderen. Vooral mijn dochter was fantastisch in snorkelen en wil dit nu nastreven. Het was overal zo schoon. Personeel was zeer behulpzaam. Eten was ok !! Niets bijzonders hoor