Belevingen in
Yangshuo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Yangshuo: De beste dingen die je niet wil missen

Yangshuo Xianggong Mountain Sunrise privé-excursie van een halve dag

1. Yangshuo Xianggong Mountain Sunrise privé-excursie van een halve dag

Xianggong Mountain ligt aan de westelijke oever van de Lijiang-rivier tussen Huangbu Shoal en Nine-Horse Mural Hill. Een beklimming van de berg wordt beloond met een vogelperspectief op de Lijiang-rivier die door ontelbare pieken slingert. Elk jaar trekt een groot aantal fotografen zich naar de Xianggong-berg door het licht en de schaduw, de wolkenzee en de prachtige ochtendgloren bij zonsopgang. Het werk van een fotograaf uit Guilin won een bronzen medaille op de 10e internationale fototentoonstelling die hier is gemaakt. Je krijgt de gelegenheid om het pittoreske landschap zelf vast te leggen terwijl je de zonsopgang aanschouwt met deze tour van een halve dag met kleine groepen! route: 4.30 uur Pick-up van je hotel in het centrum van Yangshuo 04.30 uur tot 5.20 uur Vertrek naar Xianggong Mountain 5:20 uur tot 07:00 uur Verken Xianggong Mountain 07:00 tot 08:30 uur Terug naar uw hotel in de binnenstad van Yangshuo Opmerking: het beste seizoen voor zonsopkomst is van juli tot december

...
Yangshuo Liusanjie Show met Engels sprekende chauffeur

2. Yangshuo Liusanjie Show met Engels sprekende chauffeur

Vertrek vanuit je Yangshuo-hotel in een luxueus privévoertuig en reis direct naar het prachtige openluchttheater aan de oevers van de Li-rivier. Neem plaats tussen 2000 andere aanstaande toeschouwers en wacht op het begin van het theatrale meesterwerk, gepland en ontworpen over drie jaar door de gerespecteerde Chinese filmregisseur Zhang Yimou. Word gehypnotiseerd door meer dan 600 acteurs als de 1 uur durende show in het leven komt; verbaas je over ongelooflijke choreografie, verlichte kostuums en melodieuze volksliederen terwijl de harmonie tussen mens en natuur tijdens de hele voorstelling benadrukt wordt. Voel de magie van de avondstemming en geniet van de contrastrijke levendigheid van kostuums tegen de inktzwarte nachthemel. Kies bij het boeken uit vijf soorten tickets om de positie van uw stoel te bepalen; C-level stoelen zijn backless ontlasting op het lagere niveau. Zowel de VIP-stoelen op het B-niveau als de President-stoelen op het overdekte A-niveau bieden een beter panoramisch beeld van de hele voorstelling. route: 18:30 - 19:00 uur Pick-up bij uw Yangshuo-hotellobby of dorpspoort en transfer naar het theater Liusanjie. 19:00 - 19:40 uur Inchecken in het theater. 19:00 - 20:55 Geniet van de show. 21:00 - 21:25 Keer terug naar je hotelaccommodatie in Yangshuo.

...
Xingping Li River Fisherman Show en Sunset Private Tour

3. Xingping Li River Fisherman Show en Sunset Private Tour

Profiteer van uw pick-up in uw hotel en begeef u vervolgens naar de rivierpier om de lokale vissers aan het einde van de dag deel te laten nemen aan een uniek ritueel. Zie een prachtige zonsondergang over de Li-rivier in de stad Xingping. Ervaar de traditionele levensstijl van de Lijiang-vissers terwijl ze peddels, bamboebladeren, lantaarns en aalscholvers gebruiken om vis te vangen. Bewonder terwijl ze vissen zonder de noodzaak van haken of aas. De show duurt ongeveer 1,5 uur en is gebaseerd op het wederzijds vertrouwen tussen de vogels en vissers die hoeden en regenjassen dragen en lampen vasthouden om de rivier in het donker te verlichten.

...
Yangshuo: Full-Day Wandelen Tour w / lokale gids

4. Yangshuo: Full-Day Wandelen Tour w / lokale gids

Om 08:00 uur, zal uw lokale gids u te ontmoeten in uw Yangshuo lobby van het hotel te worden overgebracht naar Gaotian Village, waar u de 4 uur durende wandeling begint in de rijstvelden. De wandelroute loopt langs het land pad tussen boerderijen en het prachtige karst berglandschap. Leer de regionale landbouw met uw lokale gids, en praat met de lokale boeren en route. Dit is een van de beste manieren om de plaatselijke gewassen kennen tijdens het wandelen in de velden. Na het wandelen, lunchen bij het huis van de lokale landbouwer te proeven van de lokale gerechten. Dan zal u terug naar uw hotel te dragen waar de reis wordt afgesloten.

...

Sitemap Yangshuo

Wil je alle activiteiten in Yangshuo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.