Belevingen in
Yasaka-heiligdom

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Yasaka-heiligdom: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Kyoto: all-inclusive 3-uur durende eet- en cultuurtour in Gion

1. Kyoto: all-inclusive 3-uur durende eet- en cultuurtour in Gion

Verken 's avonds de wijk Gion met een ervaren Engels-, Duits-, Frans- of Spaanssprekende gids die alles weet wat er te weten valt over het gebied. De tour begint in de buurt van de Kamo-rivier, waar je leert hoe de traditie van Geisha's is ontstaan. Na een korte wandeling langs een drukke winkelstraat, glijd je naar een kalme, stille omgeving om het Yasaka Jinja-heiligdom te bezoeken. Na dat vleugje onderwijs, is het op weg naar de Gion. De Gion heeft geheimen en geschiedenis verspreid over zijn smalle straatjes, maar dit is ook een modern uitgaansgebied - dus het is tijd voor een diepe duik in wat hier gebeurt. Je gids zal het licht en leuk houden en enkele van de interessantere culturele mores van deze delen uitleggen. Stap een restaurant binnen en graas van een veelheid aan kleine schotels bij een soort tapas-ervaring in Japanse stijl. Geniet ook van een drankje voordat je verder gaat. Tussen restaurantstops door zal er een verkenning van Kiyamachi, Ponto-cho en enkele andere commerciële en uitgaansstraten zijn. Je gids zal je zowel modern als historisch Kyoto laten zien en een goed afgerond beeld schetsen dat je een echt gevoel van de plaats geeft. Deze tour houdt de groepen klein en is inclusief je eten en drinken, zodat je een zorgeloze nacht kunt hebben alsof je gewoon rondhangt met iemand die de buurt kent. Een heerlijke Kobe (of in de buurt geproduceerde) rundvleesoptie is beschikbaar bovenop het gebruikelijke eten en drinken. Deze optie is voor boekingen minimaal 10 uur van tevoren.

...
Kyoto: privéwandeltocht met een local

2. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

...
Lonely Planet-ervaringen: Kyoto-avondtour met een local

3. Lonely Planet-ervaringen: Kyoto-avondtour met een local

Beleef zelf de leukste reisverhalen! Sluit je aan bij een lokale expert en ontdek verborgen juweeltjes tijdens deze Lonely Planet Experience. Dompel jezelf 's nachts onder in het drama van Kyoto en loop door de met lantaarns verlichte houten straten. Krijg een gevoel voor het nachtleven met de hulp van een lokale gids. Ga naar het Minamiza Theater in de beroemde Geisha wijk van Gion en kijk uit voor de geiko en maiko . Ontsnap aan de drukte en waag je door de achterafstraatjes om bij Yasaka Shrine te komen. Bewonder het als het tot leven wordt gebracht door de felle lichten en de zoemende menigte. Ga verder naar het noordelijke deel van Gion om smalle straatjes te vinden met kleinere en modernere clubs en bars die contrasteren met de oude stad. Steek de Kamo-rivier over en krijg een weids uitzicht op het restaurantdistrict voordat u het uitgaansgebied van Pontocho binnengaat, verlicht door traditionele Japanse lantaarns. Ga naar de Teramachi-arcade, waar kooplieden alles verkopen, van Manga-stripboeken tot beelden van oude goden en sushimessen van hoge kwaliteit. Sluit af met een bezoek aan de Nishiki-voedselmarkt om een tachinomiya (alleen staande bar) te bekijken die populair is bij de lokale bevolking.

...
Kyoto: Gion-avondwandeling met hoogtepunten van 1 uur met gids

4. Kyoto: Gion-avondwandeling met hoogtepunten van 1 uur met gids

Bespaar tijd en geld tijdens deze waardevolle tour door de wijk Gion met een meertalige gids. Een kant van Kyoto ervaren die de meeste toeristen niet te zien krijgen. Je begint je avond door je gids te ontmoeten in het Tatsumi Daimyojin-heiligdom, het centrum van Gion. Tijdens het verkennen van Gion, laat je gids je de geschiedenis en cultuur van de Geisha zien. Lees meer over hun kimono's en kapsels, regels en dagelijkse rituelen. Je wandelt door de geplaveide straten van in totaal drie3 Geisha-gebieden: Gion, Pontocho en Miyagawacho terwijl je luistert naar verhalen over het oude verleden van Kyoto. Als je geluk hebt, zie je misschien zelfs een geisha op straat.

...
Kyoto: Private Rickshaw Tour of Gion and Higashiyama Area

5. Kyoto: Private Rickshaw Tour of Gion and Higashiyama Area

Verken de traditionele wijk Higashiyama vanuit het comfort van een riksja met een deskundige gids. Bewonder de goed bewaarde houten herenhuizen, bekijk enkele van de beroemdste tempels van Kyoto en loop door het levendige geishadistrict in het gebied Gion. Kom meer te weten over de Japanse cultuur, erfgoed en gewoonten tijdens deze aanpasbare privétour. Ontmoet je gids op de geplaveide straten bij de Kodaiji-tempel in Higashiyama, een nationaal aangewezen historisch gebied. Reis terug in de tijd terwijl je gids je door de historische buurt trekt, vol met traditionele gebouwen en winkels. Stop om foto's te maken op de mooiste plekken op elke locatie. Kies uit 4 verschillende tourduren die bij je schema passen, van de inleidende tour van 45 minuten tot de uitgebreide tour van 3 uur en 10 minuten. Met de langere tours ga je door de rijkdom aan bezienswaardigheden in Higashiyama en het noordelijke deel van Gion. Passeer treurwilgen langs een schilderachtige rivier, verken oude tempels en reis door de straten van deze geweldige buurt.

...
Kyoto: privé 2,5 uur durende historische wandeltocht

6. Kyoto: privé 2,5 uur durende historische wandeltocht

Ontmoet in het westen gate (rode poort) van Yasaka Shrine. In eerste instantie zal de gids u vertellen over de geschiedenis van Kyoto met een kaart van Kyoto. Begin de tour met de uitleg over Yasaka heiligdom. In Yasaka heiligdom, zal de gids uit te leggen hoe om te aanbidden in een heiligdom. Vervolgens gaan door Maruyama Park, gelegen naast het Yasaka Shrine, zult u een drukke straat, wiens naam is Nene-no-michi vinden. Nene is de vrouw van Toyotomi Hideyoshi, een politiek leider in Japan in de late 16de eeuw. Entokuin is een tempel in verband met Nene. Entokuin is een Zen-tempel, met een mooie droge landschapstuinen, beroemde foto's afgebeeld op schuifdeuren van de kamers in de tempel. U kunt zien dat de traditionele Japanse kamers. U kunt genieten van de serene sfeer van de tempel. Nadat ik uit de tempel, zal je een smalle straat genaamd Ishibe-koji te vinden. Wandelen verder, zul je rode versieringen opgehangen aan de dakrand van de ingang van winkels en restaurants te vinden. De ornamenten zijn de poppen van de aap, een goddelijke boodschapper van Koshindo. Koshindo is een plaats van volksreligie, die zijn oorsprong in de Aziatische landen. Een vijf verdiepingen pagode, algemeen genoemd Yasaka-no-to (pagode), ligt dicht bij Koshindo. U zult de pagode te zien van buitenaf. Zuigudo is een sub-tempel van Kiyomizu Temple. U krijgt in de kelder van de tempel, die de schoot van Bodhisattva symboliseert. Houten ballen symboliseert een rozenkrans zal leiden u naar de onderkant van de tempel. Wanneer je uit, zul je het gevoel alsof je herboren. De eindbestemming, Kiyomizu tempel is een van de meest populaire tempels in Kyoto. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 8e eeuw. De tempel heeft vijf miljoen bezoekers per jaar uit de hele wereld. Het voornaamste doel van aanbidding is Kannon Bodhisattva. U kunt boeddhistische beelden, met inbegrip van Kannon Bodhisattva zien. Er is een houten trap aan de grote zaal. De fase is een houten constructie zonder het gebruik van nagels. Het landschap van de etappe is prachtig. Vanaf het podium kun je een drie verdiepingen pagode te zien. Het heet Koyasu Pagoda, of lliterally pagode voor een gemakkelijke bevalling. Vrouwen een bezoek aan de pagode te bidden voor een gemakkelijke bevalling. Kiyomiozu betekent letterlijk "zuiver water". De stroom van het water, loopt naar beneden van de berg achter de tempel, is nooit opgedroogd. Veel van de bezoekers in de rij staan om het water te drinken. Er zijn een ijzeren staaf en ijzer klompen in de wijk .. Ze worden geschonken punten naar de tempel. De ijzeren staaf is erg zwaar. Waarom ga je niet proberen om het op te heffen? Na het ophalen van de grote zaal, eindigt de tour. Vóór het einde van de tour, zal de gids iets over Jishu Shrine, een heiligdom voor de match making uit te leggen.

...
Kyoto: 2-uur durende Gion Geisha District Tour

7. Kyoto: 2-uur durende Gion Geisha District Tour

Verken Gion, het eeuwenoude uitgaansgebied van Kyoto, dat 's avonds echt tot leven komt. Leer met je gids over de gebruiken van de geisha en de leerling-maiko. U kunt een glimp opvangen van enkele vrouwen in volledig kostuum. Loop door de smalle straatjes met de lantaarns die op de houten gebouwen flikkeren. Geniet van een nachtelijk bezoek aan een Shinto-heiligdom, met een prachtig verlichte pagode. Dwaal door het terrein van een Zen-tempel in de rustige kalmte van de nacht. Leer meer over de moderne geschiedenis van het uitgaanscentrum in je gids.

...
Kyoto: privéfotoshoot met een professionele fotograaf

8. Kyoto: privéfotoshoot met een professionele fotograaf

Leg je tijd in Kyoto vast met een fotoshoot in een van de populairste attracties van de stad. Laat je foto maken en leer meer over lokale monumenten tijdens deze privéervaring. Na je fotosessie ontvang je beelden van professionele kwaliteit om te koesteren. Selecteer een van de vier locaties om uw professionele fotosessie te houden. Houd je fotoshoot tussen tuinen en uitzicht op de bergen bij Arashiyama Kimono Forest. Ervaar traditie en charme in de Kiyomizu-dera-tempel. Bekijk de beroemde rode poorten van het heiligdom Fushimi Inari-taisha. Verken het terrein van het Yasaka-heiligdom en bekijk de beroemde geisha-wijk Gion.

...
Kyoto: 3 uur durende Kiyomizu-dera-tempelwandeling

9. Kyoto: 3 uur durende Kiyomizu-dera-tempelwandeling

Ontmoet je gids bij de Yasaka-Jinja-tempel Nishiromon Gate. Verken het gebied van Kiyomizuzaka met zijn schilderachtige sfeer die typisch is voor Kyoto. Zie oude teashops, snoepwinkels en traditionele Japanse zongedroogde voedingswinkels langs de straten terwijl de Maiko en Geisha gracieus door de straten lopen. Ga op weg naar de meest kleurrijke tempel van Kyoto, Yasaka Koshin-do. Let op de vele kleurrijke ballen die aan het plafond hangen en waarop wensen zijn geschreven. Stop daarna bij verschillende eetgelegenheden op straat en geniet van enkele lokale snacks. Bezoek vervolgens de Kiyomizu-dera-tempel. Dit staat bekend als de 'watertempel' en is een van de beroemdste tempels in Japan. Gebouwd op de plek van de Otowa-waterval, sta op het houten platform en bewonder het uitzicht op kersen- en esdoorns, evenals de stad Kyoto in de verte. Bezoek de Otowa-waterval en drink een kopje helder water, waarvan wordt gezegd dat het geluk brengt. Geniet van een traditionele theeceremonie met Japanse zoetigheden in een verfijnde kamer, omringd door theebenodigdheden, zoals een garde van bamboe en unieke theekommen. Leer enkele Japanse zinnen en geschiedenis met betrekking tot de theeceremonie, evenals de stappen in het maken van traditionele matcha.

...

Sitemap Yasaka-heiligdom

Wil je alle activiteiten in Yasaka-heiligdom ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.