Yellowstone National Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Yellowstone National Park: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

West Yellowstone: Yellowstone Park Tour met lokale gids

1. West Yellowstone: Yellowstone Park Tour met lokale gids

Dompel jezelf onder in het landschap en de natuur van het Yellowstone National Park. Leer meer over de geschiedenis van je gids, bekijk de vele ongelooflijke bezienswaardigheden die het te bieden heeft en geniet van een heerlijke lunch tijdens deze reis vanuit West Yellowstone. Vertrek om 8.30 uur vanuit West Yellowstone, Montana en ga Yellowstone National Park binnen via de West Gate. Tour door de Lower Loop met stops bij opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder Old Faithful en de Geyser Basins. Bekijk bezienswaardigheden zoals de Grand Prismatic Spring, Fountain Paint Pots, Artist Point, de Grand Canyon van Yellowstone en Hayden Valley. Geniet overal van de vele geweldige uitzichten op Yellowstone Lake. Leer meer over het park vanuit je deskundige gids, inclusief de geothermische kenmerken, geologie en dieren in het wild. Geniet van talloze foto's van de omgeving en de natuur en halverwege de tour van een heerlijke lunch in picknickstijl. De tour eindigt om 17.30 uur terug in West Yellowstone.

...
Grand Teton & Yellowstone: 4-daagse natuurtour met accommodatie

2. Grand Teton & Yellowstone: 4-daagse natuurtour met accommodatie

Bezoek de nationale parken Grand Teton en Yellowstone op een Afrikaans safari-achtig programma dat je meeneemt op wildlife tours tijdens de optimale uren voor het spotten van dieren in het wild, en je meeneemt naar de belangrijkste natuurlijke hoogtepunten van de parken. Accommodatie met ontbijt is inbegrepen. Gedetailleerd reisplan Dag 1: Grand Teton Dusk Adventure Begin met het ontmoeten van je gids in de Parkway Inn of Lexington Hotel, afhankelijk van de tourdata, in Jackson Hole, Wyoming, en ga op een 4-uur durende Grand Teton-schemeringavontuur. Accommodatie in Jackson Hole, Wyoming Dag 2: Grand Teton en Yellowstone Wildlife Je natuuravontuur begint vroeg om het spotten van dieren in het wild in de nationale parken Grand Teton en Yellowstone te maximaliseren. Waarnemingen op deze dag kunnen onder meer grizzly- en zwarte beren, adelaars, elanden, bizons, wolven, pronghorn en elanden zijn. Dit wordt ook een dag vol geschiedenis, parkoriëntatiepunten en wereldberoemde landschappen in Grand Teton en de Hayden-vallei in Yellowstone. Lodge accommodatie: Cody, Wyoming (nabij East Yellowstone Entrance). Dag 3: Yellowstone National Park Wildlife en Scenic Upper Loop Adventure Je vertrekt vroeg om wilde dieren te zien op weg naar het huis van de eerste opnieuw geïntroduceerde wolven van Yellowstone. Onderweg bezoek je de prachtige Grand Canyon van Yellowstone en zie je mogelijk grizzlyberen, zwarte beren, wolven, coyotes, adelaars, elanden, bizons, muilezelherten, dikhoornschapen en nog veel meer! Lodge-accommodatie in Cooke City, Montana Dag 4: Wildlife bekijken in de Amerikaanse Serengeti en Old Faithful De laatste dag van het toeren zal voornamelijk gericht zijn op de belangrijkste dieren in het wild (wolven en grizzlyberen) in Yellowstone's Lamar Valley en de beroemde Yellowstone geiserbassins, inclusief bezoeken aan Mammoth Hot Springs en Old Faithful. De tour eindigt in Jackson Hole, Wyoming.

...
Van Jackson: Yellowstone Day Tour inclusief toegangsprijs

3. Van Jackson: Yellowstone Day Tour inclusief toegangsprijs

Verken Yellowstone National Park met een lokale gids. Geniet van adembenemende uitzichten op ongelooflijke landschappen en leer over de lokale fauna terwijl je stopt bij iconische bezienswaardigheden. De tour beslaat meer dan 250 mijl en belooft een volledige, opwindende en gedenkwaardige dag te worden. Je tour vertrekt tussen 06:15 en 06:45 uur vanuit Teton Village en Jackson, Wyoming. Rijd noordwaarts langs de Hayden Valley en door Grand Teton National Park, terwijl je ondertussen een indrukwekkend uitzicht op de Tetons hebt. Ga Yellowstone binnen via de South Gate en begin dan aan je tour door de Lower Loop, met stops bij de populaire bezienswaardigheden, waaronder Old Faithful en het Geyser Basin, het Yellowstone Lake and Paint Pots, Lower Falls of the Grand Canyon en de Grand Ravijn. Stop en fotografeer de hele dag door wilde dieren en prachtige landschappen. Geniet halverwege de tour van een heerlijke lunch in picknickstijl. Tijdens de rondleiding zal je gids je informeren over de vele kenmerken van Yellowstone, waaronder de geschiedenis van het park, de geothermische kenmerken, geologie, dieren in het wild en meer. Je tour eindigt tussen 18.30 en 19.30 uur terug in Jackson of Teton Village.

...
Yellowstone National Park: 2-daagse rondleiding met lunch

4. Yellowstone National Park: 2-daagse rondleiding met lunch

Verken Yellowstone National Park in zijn geheel tijdens deze tweedaagse rondleiding. Je begint vanuit Jackson, Wyoming, en gaat de eerste dag noordwaarts door Yellowstone, waarbij je ongeveer de helft van het park in beslag neemt. Overnacht in het historische Chico Hot Springs Resort ten noorden van het park, of in een gezellig hotel in het charmante stadje Gardiner. Op de tweede dag ga je naar het zuiden om de rest van Yellowstone te zien, om uiteindelijk 's avonds terug te keren naar Jackson, Wyoming. Je tour omvat de bovenste en onderste lussen van Yellowstone National Park. Alle belangrijke bezienswaardigheden worden bezocht en je hebt een aantal mogelijkheden om korte wandelingen te maken over promenades in veel van de Geyser Basins en in de Grand Canyon of the Yellowstone. Belangrijke aandachtspunten zijn onder meer: • Upper Geyser Basin (het Old Faithful-gebied) • Midway Geiser Basin • Firehole Lake Loop • Fonteinverfpotten • Firehole River Canyon • Gibbon-watervallen • Kunstenaarsverfpotten • Norris Geiser Basin • Brullende berg • Gardiner's Hole • De Gouden Poort •De hoodoos • Mammoth Hot Springs-terras • Gardiner-rivier •De kokende rivier • Roosevelt Arch • Undine-watervallen • Blacktail-plateau • Versteende Boom • Roosevelt-gebied • Lamar-vallei • Torenwatervallen • Dunraven-pas • Grand Canyon of the Yellowstone (bovenste en onderste watervallen) • Hayden-vallei • Zwavelketel • Moddervulkaangebied • Visbrug • Meer van Yellowstone

...
Jackson: privé Yellowstone sneeuwscootertour naar Old Faithful

5. Jackson: privé Yellowstone sneeuwscootertour naar Old Faithful

Verken Yellowstone National Park op een sneeuwscooter winteravontuur. Laat je vroeg in de ochtend ophalen bij je accommodatie in Jackson Hole en ga naar de zuidelijke ingang van Yellowstone. Geniet van een smakelijk grab and go-ontbijt en kleed je aan met je sneeuwscooteruitrusting. Onderweg naar Yellowstone passeert u het Grand Teton National Park, met een adembenemend uitzicht op Teton Range. Eenmaal in Yellowstone, reist u over het geprepareerde pad van 45 mijl naar Old Faithful, waarbij u verschillende stops maakt om dieren in het wild en adembenemende winterpanorama's te bekijken. Ontdek Moose Falls, Lewis Canyon, Lewis Falls en West Thumb Geyser Basin. Ga vervolgens naar de grootste concentratie van geisers en hotspots in het park, waar je het oververhitte water vanuit de wereldberoemde Old Faithful zult zien uitbarsten. Geniet hier van een lunch voordat je verder gaat met je avontuur. Keer terug naar uw accommodatie rond 18:00 uur.

...
Jackson: klassieke sneeuwscootertocht van een halve dag naar Yellowstone

6. Jackson: klassieke sneeuwscootertocht van een halve dag naar Yellowstone

Berijd uw sneeuwscooter door het prachtige Yellowstone National Park. Geniet van het prachtige schilderachtige bos en maak foto's bij de haltes die tijdens een korte rit zijn gemaakt. Laat je ophalen door je gids en rijd naar het startpunt voor je sneeuwscooteravontuur. Geniet onderweg naar Yellowstone van het adembenemende uitzicht op Teton Range. Ontvang na aankomst alle benodigde uitrusting, zoals laarzen, een pak uit één stuk en een helm. Glij door de ongerepte sneeuw met een stille en duurzame sneeuwscooter. Neem routes door het prachtige besneeuwde bos. Bekijk schilderachtige bergen, eindeloze afgelegen paden en laat je betoveren door de schoonheid van een winterwonderland.

...
Jackson: privé Yellowstone Snowcoach-tour naar Old Faithful

7. Jackson: privé Yellowstone Snowcoach-tour naar Old Faithful

Vertrek op een winterse tour door Yellowstone National Park, met chauffeur door een ervaren, goed geïnformeerde gids in een comfortabele en warme sneeuwcoach, een gespecialiseerd voertuig dat is ontworpen om in de sneeuw te werken. Rijd vanuit Jackson of Teton Village naar de zuidelijke ingang van Yellowstone, passeer het Grand Teton National Park en geniet onderweg van een adembenemend uitzicht op Grand Tetons. Onderweg is er voldoende kans om dieren in het wild te spotten en mooie foto's te maken. Ga dan verder naar Yellowstone National Park. Reis 45 mijl over een geprepareerd pad voordat je aankomt bij Old Faithful, waarbij je onderweg verschillende stops maakt, met de mogelijkheid om uit te stappen en rond te lopen. Bezienswaardigheden zijn onder meer Moose Falls, Lewis Canyon, Lewis Falls en West Thumb Geyser Basin. Kijk hoe de magische en wereldberoemde Old Faithful losbarst. Stop voor de lunch voordat je je avontuur voortzet. Keer 's avonds terug naar uw accommodatie.

...
Van Gardiner: begeleide wandeltocht Yellowstone National Park

8. Van Gardiner: begeleide wandeltocht Yellowstone National Park

Trek de ongerepte wildernis in die Yellowstone zo speciaal maakt tijdens een begeleide wandeling met een natuurgids. Pas de dag aan uw behoeften aan, van omstandigheden tot kilometerstand en moeilijkheidsgraad. Geniet van een gratis ontbijt en lunch. Zie van dichtbij hoe dieren leven in dit prachtige landschap en hoe hun relaties zijn met de andere dieren en planten om hen heen. Verken een rivieroever en kijk uit voor vogelnesten, dierensporen of zelfs het werk van lokale bevers. Voel je veilig en comfortabel terwijl je geniet van het beste dat Yellowstone te bieden heeft. Geniet van de wilde schoonheid en landschappen tijdens deze op maat gemaakte wandeling, specifiek voor uw behoeften en fitnessniveau.

...
Yellowstone National Park: zelfrijdende audio-rondleiding

9. Yellowstone National Park: zelfrijdende audio-rondleiding

Haal het meeste uit Yellowstone met deze alles-in-één tour, audiogids en kaart. Ga in je eigen tempo en ontdek de torenhoge geisers, prismatische warmwaterbronnen en verbazingwekkende dieren in het wild die de Amerikaanse verbeelding boeien. Volg de Grand Loop onder begeleiding van je audiogids. Bewonder onderweg ongelooflijke bezienswaardigheden. Luister naar de verhalen en geschiedenis van deze fascinerende plek en geniet van extra tekst en video om elke stop tot leven te laten komen. Ontdek hoe je van dichtbij en persoonlijk kunt komen met geisers zoals de wereldberoemde Old Faithful. Bewonder de stralen kokend water die uit de aarde barsten en hoor de geologische wetenschap achter dit fenomeen. Bezoek stomende warmwaterbronnen zoals Grand Prismatic. Zie stralende banden van schitterende kleuren, borrelende verfpotten zoals Fountain en sprankelende watervallen zoals de Gibbon Falls. Ontdek de inside-track over vogels kijken, evenals de beste plaatsen om elanden, bizons, grizzlyberen of wolven te vangen. Laat je deskundige audiogids aan je zijde staan terwijl je de natuur en de natuur van deze ongelooflijke plek ontdekt.

...
Jackson: Yellowstone-tour met kleine groepen met picknicklunch

10. Jackson: Yellowstone-tour met kleine groepen met picknicklunch

Ontdek de gevarieerde natuur die Yellowstone National Park naar huis roept tijdens deze begeleide kleine groepstour van een hele dag. Begin met het passeren van Grand Teton National Park en stop onderweg om dieren in het wild te bekijken. Wandel in een rustig tempo en geniet van een picknicklunch. Volg mee terwijl je gids opwindend commentaar deelt over Old Faithful, Yellowstone Lake, de Lower Falls van de Grand Canyon van Yellowstone, Hayden Valley en verschillende geiserbassins. Kom tijdens de tour meer te weten over de geschiedenis, geologie, bosbranden en wilde dieren van Yellowstone National Park. Geniet van een lunch in picknickstijl, geserveerd door je gids. Geniet van persoonlijke aandacht en een rustig wandeltempo terwijl je de hele dag door talloze paden en promenades verkent terwijl je het park en de natuur observeert.

...

Sitemap Yellowstone National Park

Wil je alle activiteiten in Yellowstone National Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.