Yukon
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Yukon Safari's & wildlife-activiteiten: Onze meest aanbevolen

Arctische dag: dieren in het wild en warmwaterbronnen | Halve dag

1. Arctische dag: dieren in het wild en warmwaterbronnen | Halve dag

Nadat je bent opgehaald, brengt je tour je naar het Yukon Wildlife Preserve, waar je de mogelijkheid hebt om dieren in het wild in zijn natuurlijke habitat te bekijken en te fotograferen. Kom meer te weten over de boskariboe, Canadese lynx, Rocky Mountain-elanden, berggeiten, Alaska Yukon-elanden, muilezelherten, muskoxen, bosbizons, twee soorten dunhoornschapen, rode vossen en poolvossen in habitats die geschikt zijn voor elke soort. Om een geweldige dag af te sluiten, neemt je gids je mee naar de nabijgelegen Eclipse Nordic Hot Springs. Het buitenzwembad met warmwaterbronnen biedt een warm toevluchtsoord te midden van het koude weer en is een must-do activiteit tijdens een bezoek aan Whitehorse! In Yukon's Boreal Forest, 25 minuten ten noordwesten van Whitehorse, stromen de Eclipse Nordic Hot Springs uit het binnenste van de aarde met 385 liter (86 gallon) per minuut en 47º Celsius (118º Fahrenheit) het hele jaar door. De natuurlijke minerale bronnen bevatten veel calcium, magnesium en ijzer en missen de zwavelgeur die veel bronnen hebben en zijn een geweldige plek om te ontspannen.

...
Kluane National Park: Volledige dagtour

2. Kluane National Park: Volledige dagtour

Bezoek het prachtige nationale park Kluane, dat in 1979 door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Bewonder het schilderachtige Kathleen Lake en geniet van een korte wandeling op de rotsgletsjer, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende meren en bergen. De wandeling zal worden gevolgd door een bezoek aan het historische inheemse dorp Klukshu, voor de kans om wilde zalmen hun paaigebieden te zien bereiken. In Haines Junction, stop je in het Da Kų Cultural Centre om meer te leren over de rijke geschiedenis van het Kluane National Park. Neem de optie om deel te nemen aan een rondvlucht boven het op een na grootste ijsveld ter wereld.

...
Skagway: Yukon Bridge & Emerald Lake Privérondleiding

3. Skagway: Yukon Bridge & Emerald Lake Privérondleiding

Ontmoet je gids aan het einde van de pier van je schip in Skagway, Alaska. Rijd over Broadway in Skagway, Alaska en hoor het spannende verhaal van de Klondike Gold Rush. Bekijk onderweg de authentieke historische houten gebouwen. Beklim de legendarische White Pass, volg de South Klondike Highway in de richting van Canada. Bekijk langs de route besneeuwde bergen en gletsjers. Rij door het Fraser-gebied. Ga door de Canadese douane en blijf noordwaarts richting Yukon. Zoek naar wilde dieren terwijl je de Yukon verkent. In het gebied leven zwarte beren, elanden, vossen, lynxen, coyotes en kariboes. Stop bij de Yukon Suspension-brug en steek de stromende wildwaterbaan Tutshi River over. Neem daarna een hapje en een warm drankje in het café, of blader door de cadeauwinkel. Ga langs de wilde en schilderachtige Tutshi en Tagish Lakes, met veel stops voor foto's. Geniet op uw gemak van een ontspannen lunch in Carcross, Yukon. Ga naar het noorden om de Carcross-woestijn te verkennen en foto's te maken van Emerald Lake. Rijd terug naar Skagway en bewonder ondertussen de noordwand van de White Pass-bergen en ongelooflijke gletsjers. Eenmaal terug in de stad, zal uw gids u afzetten op het ontmoetingspunt, of ergens anders in de stad, waar u door kunt gaan met het verkennen van het centrum van Skagway.

...

Sitemap Yukon

Wil je alle activiteiten in Yukon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.