Datums kiezen

Yves Saint Laurent Museum

Yves Saint Laurent Museum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Marrakech: Toegangskaart voor de Majorelle Tuin en het YSL Museum

1. Marrakech: Toegangskaart voor de Majorelle Tuin en het YSL Museum

Bestel uw ticket bij ons en wij zorgen voor de rest om een fantastische ervaring te hebben in de Majorelletuin die in het begin van de 20e eeuw werd ontwikkeld door de Franse schilder Jacques Majorelle. Deze uitgestrekte en vredige tuin werd in 1980 gekocht door Saint Laurent. Terwijl je de weelderige tuinen verkent, leer je hoe Saint Laurent het monument van de sloop redde en het voor welvaart redde Ga dan verder naar Yves Saint Laurent. Bewonder de vele tentoongestelde collecties met enkele van de meest waardevolle creaties van de ontwerper, evenals tentoonstellingen die zijn leven in Marrakesh documenteren. Rond uw bezoek af door het Pierre bergé Museum te verkennen, dat de nadruk legt op de Amazigh-cultuur. Geniet van dat alles zonder gestresst te zijn over het boeken van uw ticket, want het wordt direct na uw bestelling uitgegeven.

Marrakesh: Yves Saint Laurent-tour met Majorelle en musea

2. Marrakesh: Yves Saint Laurent-tour met Majorelle en musea

Het eerste bezoek van Yves Saint Laurent aan Marrakech betekende het begin van een liefdesaffaire. Gefascineerd door de kleuren en het rumoer van de stad, kocht Saint Laurent prompt een huis in het hart van de medina, dat diende als toevluchtsoord voor de manie van Parijs. Treed tijdens deze tour in de voetsporen van deze wereldberoemde ontwerper en ontdek de stad door zijn ogen. Ontmoet je gids in de Jardin Majorelle. Deze uitgestrekte en vredige tuin werd in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld door de Franse schilder Jacques Majorelle en werd in 1980 gekocht door Saint Laurent. Terwijl je de weelderige tuinen verkent, leer je hoe Saint Laurent het monument van de sloop redde en het voor welvaart redde. Vervolg de tour naar Musée Yves Saint Laurent, de populairste toeristische attractie in Marokko die jaarlijks meer dan 850.000 bezoekers verwelkomt. Bewonder de vele tentoongestelde collecties met enkele van de kostbaarste creaties van de ontwerper en tentoonstellingen die zijn leven in Marrakesh documenteren. Krijg tijdens de tour een idee van hoe Marrakesh het leven van Saint Laurent beïnvloedde en hoe zijn geest en filosofie hier voortleven. Aan het einde van de ervaring zul je een diepere waardering hebben voor de plaatsen waar hij het grootste deel van zijn tijd doorbracht en een nieuw perspectief op deze levendige stad.

Rondleiding, Majorelle Tuin YSL Monument Markt & Transfer

3. Rondleiding, Majorelle Tuin YSL Monument Markt & Transfer

Ontdek het levendige hart van Marrakech met onze uitgebreide rondleiding. Ervaar ultiem gemak met ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie. Reis comfortabel met vervoer met airconditioning en laat je begeleiden door een professional die Engels en Frans spreekt, zodat je het meeste uit je ervaring haalt. Verken de betoverende Mjorelle-tuin, duik in de fascinerende modewereld in het YSL Museum en stap het weelderige Bahia-paleis binnen. Dompel jezelf onder in het spirituele in de Koutoubia-moskee, duik in de geschiedenis bij Bab Agnaou en ontdek het rijke erfgoed van de Joodse wijk. Mis de kans niet om te winkelen in de bruisende Medina Souks (markt), waar u unieke schatten en lokale ambachten kunt vinden. Deze all-inclusive tour biedt toegangskaarten voor alle attracties, waardoor het een naadloze en onvergetelijke reis door het culturele tapijt van Marrakech wordt.

Marrakech: Majoreltuin, kamelentocht in Palmerie, Stedentrip

4. Marrakech: Majoreltuin, kamelentocht in Palmerie, Stedentrip

Diepblauw zijn de tuinen van Majorelle (zoon van de grote Franse decorateur en meubelmaker) die verliefd werd op het kleurrijke Marrakech. Hij schilderde de muren van zijn huis en tuin in een blauwtint die sindsdien zijn naam draagt. Hij is een referentiepunt geworden in het Marokkaanse palet. Zijn huis werd van de totale ondergang gered en perfect verwijderd door Yves Saint-Laurent, de beroemde modeontwerper die het nu bezit. Hij heeft in Marokko en vooral in Marrakech het materiaal gevonden dat hij nodig heeft om in zijn collecties deze specifieke kleurkunst te introduceren die nu zijn handelsmerk is geworden: op zellijs geïnspireerde zijden dassen en sjaals en eindeloze variaties in hun ontwerpen. Dit bezoek vindt plaats met een voertuig met airconditioning en alle opties. Ga naar het palmenbos om op een kameel te rijden en maak een rit door de glamoureuze huizen en beroemde bewoners. Laten we even stoppen om dit groen te waarderen waar de zon komt verdrinken en tegelijkertijd de batterijen opladen in dit land.

Andere activiteiten in Yves Saint Laurent Museum

Wil je alle activiteiten in Yves Saint Laurent Museum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.