Datums kiezen

Zaal van de Twee Zusters

Zaal van de Twee Zusters: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Granada: Alhambra tuinen en Generalife ticket

1. Granada: Alhambra tuinen en Generalife ticket

Ontdek de indrukwekkende tuinen van het Alhambra in je eigen tempo. Dwaal door de fascinerende tuinen van het Alhambra, vol fonteinen, hangende planten en geplaveide paden. Toegang tot de Nasrid Paleizen is niet inbegrepen bij dit ticket. Proef de sfeer van de Moorse cultuur en geniet van de vegetatie rondom het fort. Bewonder de decadente architectuur van de Generalife, het paleis tegenover het Alhambra, ooit de thuisbasis van de Granadijnse koningen. Wandel door naar de militaire zone, of Alcazaba en bekijk de versterkte zandkleurige torentjes. Vervolg je reis door het complex en kom het Paleis van Karel V, het Bad van de Moskee en verborgen wandelpaden door de tuinen tegen.

Granada: Alhambra, Nasrid-paleizen en rondleiding door Generalife

2. Granada: Alhambra, Nasrid-paleizen en rondleiding door Generalife

Een bezoek aan Granada is niet compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven fortcomplex uit de islamitische periode van de stad - dus profiteer van deze rondleiding door de attractie met een ervaren gids. Je zult verliefd worden op dit monumentale complex: bekijk het fort (de Alcazaba), de Nasrid-paleizen (optioneel), de tuinen en het paleis van Generalife en nog meer prachtige locaties verspreid over dit complex. > Betreed deze ongelooflijke plaatsen en adem de geschiedenis en kunst van het Nasrid-koninkrijk in. Uw officiële gids legt de oorsprong en ontwikkeling uit van een van de meest bezochte monumenten ter wereld en zal u verrassen met zijn voortreffelijke samensmelting van Andalusische kunst en cultuur. Als de optie is geselecteerd, is uw ticket inclusief toegang tot alle locaties, inclusief de Nasrid-paleizen. Kies daarnaast de vervoersoptie om reisstress te verminderen en het meeste uit uw bezoek aan dit unieke en prachtige monumentencomplex te halen.

Vanuit Malaga: Hele dagtrip naar Granada met Alhambra

3. Vanuit Malaga: Hele dagtrip naar Granada met Alhambra

Geniet van een rondleiding door het Alhambra-monument, inclusief een bezoek aan de Nazari-paleizen. Vertrek vanuit Malaga en ga naar Granada en ervaar de levendige stad, zonder je zorgen te maken over tickets of transfers. Nadat je het paleis hebt gezien, verken je de Generalife-tuinen met een gids. Laat je ophalen van Malaga met een comfortabele bustransfer en bevind je in de prachtige stad Granada. Eenmaal daar verken je het wereldberoemde Alhambra-paleis, met voorrangstoegang en geen wachtrijen. Bewonder de Nasrid-paleizen, Generalife, Alcazaba en Charles V-paleis met een gids en sta versteld van de innovatieve waterpartijen en architectuur van de tuinen. Leer tijdens het lopen de unieke geschiedenis van de laatste buitenpost van het islamitische Spanje. Wandel daarna door het historische stadscentrum van Granada en geniet van het adembenemende uitzicht op de regio Granada. Geniet van wat vrije tijd in het stadscentrum om de kathedraal te bezoeken, te lunchen in een lokaal restaurant of gewoon door de straten en pleinen te slenteren. Neem een pauze in een van de beroemde tapasbars van Granada voordat je weer in de bus stapt voor de terugreis naar Malaga.

Granada: Volledige rondleiding door het Alhambra met tickets

4. Granada: Volledige rondleiding door het Alhambra met tickets

Het Alhambra, nu een werelderfgoed, was ooit het embleem en de trots van de Nasridenkoningen, het laatste bastion in de verovering van de katholieke koningen. De Nasridenpaleizen, de Alcazaba, de Generalife en nog veel meer delen vormen dit ongelooflijke monument: het Alhambra, het juweel van Granada. Ontdek het Alhambra in zijn geheel met een officieel erkende gids die voor een fantastische 3 uur durende rondleiding zorgt. Geniet en begrijp de levensstijl, cultuur en traditie van de Nasridenkoningen en de samenleving van de 13e tot de 16e eeuw met een deskundige gids in de geschiedenis en architectuur van het Alhambra. Naast het leren over de werking van elk paleis, alkoof, tuinen, torens en verrassende hoeken, zul je ook meer te weten komen over talloze legendes en verhalen over liefde, ontrouw en tragedie die zich hebben voorgedaan in deze citadel.

Granada: Alhambra & Nasrid Paleizen Rondleiding met Tickets

5. Granada: Alhambra & Nasrid Paleizen Rondleiding met Tickets

Ontdek het Alhambra, dat niet alleen een fort, paleis of kasteel is, maar een hele miniatuurstad gebouwd als hoofdzetel van een koninklijk hof. Ontdek de complexe geschiedenis en luister naar de verhalen en legendes tijdens een rondleiding met toegang tot de Nasrid-paleizen en de Generalife-tuinen. Ontmoet je gids en begin je rondleiding door het Alhambra, dat in 1240 met de bouw begon onder het bewind van de eerste sultan van de Nasrid-dynastie, Mohammed I Alhamar. Ontdek belangrijke historische data en gebeurtenissen en krijg inzicht in de motivaties erachter. Ontdek waarom het werd gebouwd, waarom op deze specifieke manier, en welke doelstellingen de bouwers wilden bereiken. Bezoek de 3 belangrijkste delen van het Alhambra: het Alcazaba, de Nasrid-paleizen en de Generalife-tuinen. Ga naar het defensieve deel van het complex, het Alcazaba, waar je gids je helpt de ruïnes in een levendige buurt in je verbeelding te herbouwen. Ga verder naar de parel van het Alhambra, de Nasrid-paleizen. Loop door de kamers waar de sultans hun audiënties hielden, de binnenplaatsen waar hun vrouwen en concubines ronddwaalden, en leer over de plaatsen waar beroemde figuren uit het koninkrijk Granada, het laatste bolwerk van de islam in Europa, leefden en stierven. Ga ten slotte naar de Generalife-tuinen. Zie dit aardse paradijs gecreëerd door de sultans van Granada voor plezier en ontspanning, ver weg van de intriges van het hof. Het is een schilderachtig gebied, perfect om foto's te maken en te genieten van het beste uitzicht op het Alhambra en de stad.

Alhambra & Nasridenpaleizen: rondleiding versnelde toegang

6. Alhambra & Nasridenpaleizen: rondleiding versnelde toegang

Leer meer over de geschiedenis van Granada tijdens deze rondleiding van 3 uur door het Alhambra en het zomerpaleis Generalife. Een informatieve gids leidt je rond in het uitgestrekte complex, dat meer dan 600 jaar oud is. Bewonder een prachtige mix van islamitische kunst en cultuur. Het Alhambra, in 1984 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, was een hoofse stad waar de sultans van de Nasrid-dynastie woonden. Naast de sierlijke paleizen van de sultans, neemt je gids je mee naar het militaire fort voor een lonend uitzicht op Granada en de omliggende bergen. Loop dan naar het Generalife. Gebouwd als een plaats van ontspanning voor de Moorse koningen van Granada in de 14e eeuw, zijn de prachtige tuinen rijk aan diverse flora en prachtige waterpartijen. Een schrijver beschreef het poëtisch als het "water dat huilt".

Vanuit Costa del Sol of Málaga: tour naar Granada en Alhambra

7. Vanuit Costa del Sol of Málaga: tour naar Granada en Alhambra

Het Alhambra is de meest bezochte bezienswaardigheid van Spanje en een essentiële stop voor iedereen die Granada bezoekt. Wil je alle geheimen van het Alhambra, de exclusieve Nasridenpaleizen en de tuinen van Generalife ontdekken? Dan is deze excursie echt iets voor jou! Je kunt kiezen om op de aangegeven tijd opgehaald te worden bij een van de verschillende ophaallocaties aan de Costa del Sol of in Málaga. Geniet vervolgens van een schilderachtige rit door de bergketen van Málaga naar de historische stad Granada. Bij aankomst ontdek je de monumenten die het Alhambra vormen. Maak eerst een wandeling door de tuinen van Generalife met daarin het Paleis van Karel V. Bij deze ticketoptie breng je geen bezoek aan de Nasridenpaleizen. Geniet na dit spannende bezoek van een panoramisch uitzicht over de stad en profiteer vervolgens van wat vrije tijd in Granada. Je kunt er lunchen of wandelen door de typische straatjes van de Alcaicería. Daarna keer je weer terug naar de Costa del Sol, waar de tour eindigt.

Van Malaga: rondleiding Alhambra met toegangskaarten

8. Van Malaga: rondleiding Alhambra met toegangskaarten

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van het Alhambra tijdens deze dagexcursie vanuit Malaga. Verken een van 's werelds mooiste voorbeelden van Moorse architectuur met een gids. Wordt opgehaald bij het ontmoetingspunt in Malaga. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar Granada. Ga het Alhambracomplex binnen en laat je meeslepen door het uitzicht over Granada. Zie de ingewikkelde details, fonteinen en fresco's in de Generalife. Dwaal door de ontvangstzalen en koninklijke vertrekken in het paleis. Verken het belangrijkste fort, het Alcazaba. Beklim de uitkijktoren Torre de la Vela. Ga het Paleis van Karel V binnen en bekijk de kunstwerken en artefacten die in dit gebouw uit de Renaissance zijn ondergebracht. Wandel tenslotte door de rustige tuinen van het landgoed Generalife en hoor het geluid van stromend water uit de fonteinen. Keer aan het eind van je tour terug naar Malaga. Bezoek de Nasrid Paleizen en laat je verbazen terwijl je door de weelderige zalen van de paleizen loopt en je verwondert over het ingewikkelde houtsnijwerk en de mozaïeken (alleen met de Nasrid Paleizen inbegrepen touropties)

Granada: Alhambra Nacht Bezoek Entree Ticket

9. Granada: Alhambra Nacht Bezoek Entree Ticket

Stap in het magische rijk van het op de UNESCO Werelderfgoedlijst opgenomen Alhambra complex als de avond valt met deze toegangskaarten. Zie hoe de monumentale plek, rijk aan geschiedenis, schoonheid en cultuur, verandert in een serene oase onder het maanlicht. Reserveer je nachtelijke entree om de weelderige Alhambra tuinen en Generalife, of de grootse Nasrid paleizen en het Charles V paleis te verkennen. Ontsnap aan de drukte overdag en bewonder het Alhambra in een ander licht met een bezoek bij maanlicht. Ga het toegangspaviljoen binnen en loop verder via de promenade van de walnotenbomen van het Generalife. Via deze wandelpromenade kom je in het noordelijke gedeelte van de Nieuwe Tuinen van het Generalife en bereik je het Paleis van het Generalife. Je kunt ook de residenties zien die de Nasrid sultans gebruikten voor zichzelf en hun hoven met een bezoek aan de Nasrid Paleizen. Overdag zijn ze adembenemend, maar na zonsondergang krijgen ze een mysterieuze charme. Wandel door de Mexuar, Palacio de Comares y Palacio de los Leones en het Paleis van Karel V. Ervaar de verminderde drukte en de omhullende stilte die de majesteit van de locatie versterken en een rustige en romantische ervaring bieden.

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

10. Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

Krijg een idee van het middeleeuwse Granada tijdens deze onvergetelijke rondleiding over het terrein van het Alhambra en de Generalife, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Ontspan, wetende dat je ticket voor de paleiselijke stad toegang verschaft tot de Nasridenpaleizen, het Alcazaba-fort en het terrein van de Generalife. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een beleving in een kleine groep of met een privégids.  Je deskundige lokale gids haalt je op bij het complex, zodat je er zeker van bent dat je het terrein via een speciale groepsingang betreedt. Ook als je het paleis van de Generalife binnen gaat, kun je gebruik maken van een aparte groepsingang.  Geniet van de kalmte van het oude zomerpaleis van de emir in de Generalife, waar je onder andere een prachtige rozentuin, groene binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen kunt vinden. Kom alles te weten over de geschiedenis van de stad Granada en het Alhambra in deze rustige omgeving.  Je gids neemt je mee naar de Nasridenpaleizen, de oude Moorse paleizen, waar je van dichtbij de iconische islamitische decoraties kunt bestuderen. Bewonder de kleurrijke geometrische tegels en diverse waterpartijen op de binnenplaatsen, waaronder de beruchte 'Patio de los Leones' ofwel de Leeuwenhof. Liefhebbers van architectuur en kunst kunnen hun hart ophalen aan de kenmerkende islamitische en Mudéjar-stijlen op het terrein. Bezoek de Alcazaba samen met je gids en bekijk de koninklijke vesting, die zo sterk is dat 'ie nog voor eeuwen na de bouw kon werden gebruikt. Beklim de trappen van de uitkijktoren en geniet van het prachtige uitzicht over Granada, inclusief de wijken Albaicín en Sacromonte. Neem na afloop van de tour de tijd om het complex zelf te verkennen, of je nu langer wilt doorbrengen in de schitterende tuinen of andere plekken zoals het Paleis van Karel V, een renaissance-paleis dat uit de 16e eeuw stamt, wilt bezoeken. Geniet vanaf tal van uitkijkpunten in het Moorse paleizencomplex van het adembenemende uitzicht op de oude Arabische wijk van Granada, Albaicín.

35 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Zaal van de Twee Zusters: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Zaal van de Twee Zusters

Wil je alle activiteiten in Zaal van de Twee Zusters bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zaal van de Twee Zusters

Gemiddelde beoordeling

4.5
(18.908 beoordelingen)

Hallo,,, wij zijn niet tevreden omdat we de Palacios Nazaries niet hebben kunnen bezoeken. Het ticket dat bij onze aankomst werd gegeven, vermeldde ze niet. We hadden echter een uitwisseling met Albinot (get your get guide) die ons verzekerde van terugbetaling van het bedrag van 59,85 euro binnen 3 tot 5 dagen. Het is nog steeds een grote teleurstelling. We hebben een aanstaande reservering voor Rome en we maken ons zorgen over de uitvoering van deze activiteit met GYG. Laten we hopen dat dit soort disfunctie niet meer voorkomt.

De gids José Antônio was geweldig, zeer deskundig en legde details uit van de architectuur, geschiedenis en cultuur van de plaats. Een gids die jouw taal spreekt, is een bonus die de moeite waard is om voor te betalen.

We hielden van de rondleiding met Emilio. Hij maakte het erg leuk en vertelde ons veel interessante dingen over zowel de geschiedenis van het Alhambra als Granada. Zeer interessant en plezierig

We hadden een geweldige gids die de rondleiding door het Alhambra voor ons tot een onvergetelijke ervaring maakte! Hartelijk dank daarvoor!

Alles ging heel goed. Het Alhambra is nog steeds zo prachtig als in jeugdherinneringen. Ik raad ten zeerste aan.