Zaandam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Zaandam: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Zaandam

Sitemap Zaandam

Wil je alle activiteiten in Zaandam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zaandam

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 173 beoordelingen

We hebben het erg naar onze zin gehad. Vooral de zaanse Schans

We hebben het erg naar onze zin gehad, maar alleen zeer weinig tijd om in Volendam rond te kijken, en in Marken zijn we direct naar de klompen makerij gegaan en verder geen tijd gehad om in Marken rond te wandelen. Dat vonden we allemaal heel erg jammer.

Super enthousiaste gidsen Alessandro en Santiago en chauffeur Stef zorgde ook goed voor de mensen. Hij liet niemand sjouwen met de gekochte souvenirs en bracht tussendoor van alles naar de bus. We hebben een mooie dag gehad, toerist in eigen land.

Mooi boottochtje, beetje kort van duur (ongeveer een half uurtje varen), maar met een vriendelijke kapitein die voor het vertrek ook de drankjes rond bracht en met een riante sightseeing (de oerhollandse molens).

We waren verrast door de vele draaiende molens. Het dorp met al die leuke authentieke huisjes vielen bij ons in de smaak maar ook de boottocht was geweldig met een kapitein die heel leuk kan vertellen.

Het was een leuke dag met al die oude ambachten. Ook in het museum. Zeker de meisjes van Verkade. Het was leuk om te zien hoe die koekjes gemaakt werden.