Zadar
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zadar

Wil je alle activiteiten in Zadar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zadar

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.007 beoordelingen

De schipper, Matej, wachtte op ons omdat we bij de verkeerde Marina geparkeerd hadden. We hebben een oud klooster gezien met een prachtige tuin en uitzicht. Heerlijk gezwommen daar. Daarna fullspeed naar een mooie baai waar we konden snorkelen. Ondanks dat de tijd er eigenlijk al opzat nam de gids ons mee naar een andere baai waar we weer heerlijk konden snorkelen. Super relaxt allemaal en genoten van het prachtige uitzicht!

Zeer aangename ervaring gehad! Je kon je pick-up point kiezen wat ik wel handig vond. Aangename bus, niet te vol. Plitvice Lake zelf heeft geen beoordeling nodig denk ik :) We kregen voldoende tijd/pauze voor ontbijt en lunch. De gids gaf de grootste uitleg in de bus en niet te veel tijdens de wandeling. Ze wachtte op ons op kruispunten zodat we alle tijd hadden om alles goed te bekijken en foto's te nemen.

Het was ontzettend mooi. Alleen veel te snel het programma.

Het programma is oké, maar zou wat langer mogen duren. De lunch moest om 3u nog even in 3 kwartier naar binnen worden gepropt, waarna we weer richting Zadar gingen. Ik had liever wat langer over beide wandelingen gedaan en wat later gegeten en daarna pas weer richting Zadar gegaan. Dit geeft meer rust en gelegenheid om van alle schoonheid te genieten. Nu zijn we door het park heen geracet. Zonde.

Ongelofelijk aanrader met mooi overzicht van eilanden en kusten

Heel vlotte booking waarbij dank aan speed boat zadar om het op zo een korte termijn toch te regelen met een zeer aangename en deskundige skipper Luka die zeer onderhoudend was en ons zowel visueel als culinair op de juiste plekken bracht Zeer aangename dag voor ons gezin om op een aangename manier zadar en eilanden te keren kennen ver weg van het toerisme Een aanrader

Een hele dag weg vanuit zadar. Eerst ferry genomen naar het eiland (zat incl prijs). Kajak was leuk. De grot was prachtig. Het gezonken schip was ook knap. Het strandje was teleurstellend. Heeft ook niet lang geduurd dus was geen probleem! Zeker leuk om te doen per koppel of gezin.