Zadar
Speedboot- & jetboottours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zadar

Wil je alle activiteiten in Zadar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zadar

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 34 beoordelingen

De schipper, Matej, wachtte op ons omdat we bij de verkeerde Marina geparkeerd hadden. We hebben een oud klooster gezien met een prachtige tuin en uitzicht. Heerlijk gezwommen daar. Daarna fullspeed naar een mooie baai waar we konden snorkelen. Ondanks dat de tijd er eigenlijk al opzat nam de gids ons mee naar een andere baai waar we weer heerlijk konden snorkelen. Super relaxt allemaal en genoten van het prachtige uitzicht!

Ongelofelijk aanrader met mooi overzicht van eilanden en kusten

Heel vlotte booking waarbij dank aan speed boat zadar om het op zo een korte termijn toch te regelen met een zeer aangename en deskundige skipper Luka die zeer onderhoudend was en ons zowel visueel als culinair op de juiste plekken bracht Zeer aangename dag voor ons gezin om op een aangename manier zadar en eilanden te keren kennen ver weg van het toerisme Een aanrader

Buitengewoon

We hebben de dag als gezin doorgebracht in een zeer comfortabele speedboot. Het was een fantastische ervaring !!! We hebben kunnen genieten van de eilanden, de zee, de kleine strandjes, een ongelooflijke maaltijd in een prachtig vissersdorp en we hebben ook DOLFIJNEN kunnen zien !!!! Een onvergetelijke dag die we zeker zouden aanraden.

De tour was erg leuk, maar niet wat op de website wordt beschreven. Een zandstrand hebben we niet bezocht. Het was een boottocht met drie stops en lunch in een geweldig restaurant. Desalniettemin hebben wij en de kinderen erg genoten van de tour. De gids (Luka) was erg aardig.

De reis was erg leuk, de zonsondergang was prachtig en je kon met de Heer opschieten om hem vanaf de beste plek te zien. Het nadeel was dat we maar één duikbuis tot onze beschikking hadden en dat de Heer niets zei over de plaatsen die hij bezocht.