Dagtocht

Vanuit Zadar: excursie Nationaal park Plitvicemeren

Vanuit Zadar: excursie Nationaal park Plitvicemeren

Vanaf € 65,33 per persoon

Ontdek een van Europa's spectaculairste landschappen tijdens een rondleiding door het Nationaal park Plitvicemeren vanuit Zadar. Bekijk de bovenmeren en de benedenmeren dichtbij de ondergrondse grot Šupljara. Geniet van wat vrije tijd voor de lunch.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Duits

Belevenis

Highlights
 • Volg een rondleiding door het Nationaal Park Plitvicemeren
 • Reis per boot over het Kozjakmeer
 • Breng een dag door in een prachtige natuurlijke omgeving
Volledige beschrijving
Je vertrekt om 08:30 uur vanuit Zadar en reist naar het Nationaal park Plitvicemeren. Je rijdt ongeveer 2,5 uur door het achterland van de schilderachtige regio Lika en gaat vervolgens het park in voor de start van je rondleiding van 2 uur. Je bewondert het natuurlijke landschap van het gebied van de bovenmeren, waar 12 van de 16 meren van Plitvice te vinden zijn. Je steekt de Kozjakmeer over per boot om de grootste en diepste meren vanuit een ander perspectief te ervaren. Behorend tot de  bovenmeren, is het Kozjakmeer het resultaat van twee kleinere meren die samenvloeien tot één: het enige bevaarbare meer in Plitvicemeren National Park. Je vaart over de serene wateren, waar het travertijn Stephanie's eiland werd benoemd door de kroonprinses Stéphanie van België (vrouw van kroonprins Rudolf van Oostenrijk) na een bezoek in 1888.  Bewonder de idyllische schoonheid van de benedenmeren, gekenmerkt door kleine watervallen, turquoise wateren en het omliggende groen. In de buurt ligt de ondergrondse grot van Šupljara, waar de omstandigheden hebben geleid tot een overvloed aan ongewone grotfauna. Je bezoekt de Grote Waterval in de benedenmeren en ziet de watercascade vanaf een hoogte van 78 meter. Je profiteert dan van 1,5 uur vrije tijd om het park alleen te verkennen en te lunchen voor de terugreis naar Zadar om 16:00 uur. 
Inbegrepen
 • Vervoer in een comfortabel busje met airconditioning
 • Gids
 • Toegangskaartje voor het Nationaal park Plitvicemeren
 • Rondleiding door Nationaal Park Plitvicemeren
 • Verzekering en BTW
 • Ophaal- en terugbrengservice op het ontmoetingspunt
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Zwemmen

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat eten en drinken niet bij de prijs van de excursie zijn inbegrepen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 57 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4/5
 • Vervoer
  5/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een prachtig nationaal park, met verbazingwekkend kristalhelder water en watervallen. Het ecosysteem dat het biedt is spectaculair. Het is een van de schoonheden van de natuur. Het wordt erg druk en we bezochten in het laagseizoen. Promenades worden een beetje gek en trek gebieden zou geweldig zijn. Een must als in Kroatië.

8 oktober 2019

Alles was perfect. Heel goed bezoek. Ik raad aan om er vanaf oktober heen te gaan, omdat er veel minder mensen zijn (hoewel er nog steeds veel zijn), maar we zijn niet gestopt vanwege de drukte, we konden rustig foto's maken. De gidsen zijn erg aardig. Op de site staat geen Franse gids, maar we hadden het geluk er een te hebben die Frans sprak, dus het was veel gemakkelijker te begrijpen. De plek is prachtig, maar als je er vanaf oktober naartoe gaat, vergeet dan niet je goed te bedekken, zoals: spijkerbroek, gympen, kleine trui en jasje, want de temperatuur is veel lager dan bijvoorbeeld Zadar. (het was maximaal 12 graden voor ons). Er zijn stands voor deze restauratie, toilet, ect. Kortom, deze plek is werkelijk prachtig en echt de omweg waard. Twijfel geen seconde.

Verder lezen

5 oktober 2019

Mooi, maar vermijd het hoogseizoen.

We hielden van de plaats, maar de aanbieder was een beetje ongeorganiseerd. De tour wordt verkocht als bij "hotel pick-up", maar ze halen je eigenlijk niet op. Ze namen contact met me op via e-mail om me het ontmoetingspunt een paar dagen eerder te laten weten. Ik vraag me af of het naar de spambox is gegaan of dat ik mijn e-mail die dag niet heb gecontroleerd. Misschien had ik in mijn hotel gewacht en de tour gemist. Dus het is beter om er aandacht aan te schenken .... De gidsen waren aardig en aardig, maar ze leidden ons niet met uitleg of zo. Ze waren net de groep aan het leiden en dat is alles wat we hebben. Wat betreft het park, het was mooi, schoon en met een mooie structuur, maar vol met mensen in augustus (hoogseizoen). Ik weet niet zeker of ze dagelijks controle hebben over het aantal mensen in het park, omdat het echt vol was en op sommige punten in de rij zaten te wachten om verder te kunnen gaan ....

Verder lezen

26 augustus 2019

Georganiseerd door

Product ID: 67373