Zagora

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Zagora: de beste attracties

Sitemap Zagora

Wil je alle activiteiten in Zagora ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zagora

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.286 beoordelingen

Ondanks de minpunten was de evaring zeer mooi

We werden wel helaas te laat opgehaald bij ons hotel, anders dan was doorgegeven. Nog eens wisselen van busje. De chauffeur was aardig en reed netjes. Ik vond het een nadeel dat we (beide dagen) pas rond 2 uur 's middags ergens konden eten, al helemaal omdat je ontbijt om 6 uur 's ochtends was genuttigd en het zo'n 43 graden was. De gidsen in het stadje moet je nog betalen. Het is optioneel om mee te gaan, zo staat het er, maar daar lijkt het niet echt op. Je wordt erop geattendeerd bij elkaar te blijven, de groep te volgen. Even later wordt er gezegd wat de kosten zijn van de tour, die dan al eigenlijk is begonnen. Voelt niet heel fijn. En het is net zo leuk om de stadjes zelf te bezichtigen. Restaurants waar je wordt neergezet rekenen al eigen fooi mee. Ik zou mijn geld liever aan anderen uitgeven, maar oké. Jammer dat het niet voelt alsof je daar een keuze in hebt. Ik kon niet zien of weten of de kamelen wel goed werden behandeld, ze hadden behoorlijk wat littekens helaas.

Geweldige dagen gehad! Onze chauffeur Mouha was super aardig en reed erg veilig. De rit was erg lang, maar doordat er zo vaak gestopt werd om naar bezienswaardigheden te gaan was dit prima. De kamelen zagen er erg verzorgd uit, maar wij hadden toch besloten om de tweede dag te gaan lopen (20 min) ipv op de kamelen te rijden. Dit omdat er 1 jonge kameel liep die erg aan het ‘huilen’ was. Verder zou ik niet aanraden om de tour tussen november - januari te doen, gezien het extreem koud is in de avond in de woestijn. Verder was het tentenkamp erg mooi en het eten heerlijk, het was alleen jammer dat er geen warme douche was met deze kou. De prijs kwaliteit verhouding was erg goed en je ziet vrij veel in maar twee dagen. Verder hebben wij twee geweldige dagen gehad!

De reis was ontzettend mooi! Vanuit Marrakech zijn we maar Zagora gereden. Deze reis was erg leuk en de gids/bestuurder nam ons mee naar de oude route die vroeger gebruikt werd door de fransen. We kwamen langs allerlei oude dorpjes waar de Berbers nog woonde. De kamelenreis was ook leuk, ongeveer een uur heen en een uur terug. Het kamp is top, je krijgt je eigen tent (vrij groot) en het eten is erg lekker (diner en ontbijt). Ik raad iedereen deze trip aan!

Deze mini reis is echt geweldig en de moeite waard! Wij hebben de trip met 2 gezinnen met kinderen (6-10 jaar) gemaakt. Wel een lange busrit maar genoeg stops onderweg met mooie plekjes! De kamelenrit naar het tentenkamp is super! En de overnachting nog beter. Gids is super aardig en alles is super geregeld. Lekker eten, mooie tent met verlichting en bedden. Douches en wc zijn ook aanwezig! Echt een geweldige ervaring!!!

Hele gave ervaring! Twijfelde door de hoeveelheid verschillende woestijn excursies maar ben blij dat we voor deze zijn gegaan. Houdt er rekening mee dat je soms inderdaad 'verplichte' tours krijgt zoals door Ait Ben Haddou, maar dat is overal.. Het kamp ligt dicht bij de weg maar achter wat zandheuvels dus daar merk je verder weinig van! Het is er hartstikke mooi en rustig.