Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Privétour naar Bled en Ljubljana vanuit Zagreb

Privétour naar Bled en Ljubljana vanuit Zagreb

Vanaf US$ 271,60 per persoon

Bezoek Slovenië, het buurland aan Kroatië. Geniet van je privétour om Slovenië te verkennen en te ervaren en bezoek zowel Bled als Ljubljana.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 07:00
Directe bevestiging
Chauffeur
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophalen vanuit je hotel in Zagreb. Wacht 15 minuten voor je ophaaltijd in de lobby van je hotel of op het opgegeven adres. Je wordt voor je hotel / accommodatie opgehaald tenzij het ongenaakbaar is. In dat geval neemt het reserveringsteam contact met je op met het exacte adres waar je wordt opgehaald.

Belevenis

Highlights
  • Zie alle belangrijke zuchten van Ljubljana
  • Geniet van een wandeling rond het meer van Bled
  • Bewonder het uitzicht op de Sloveense Alpen
Volledige beschrijving
Bezoek de parel van de Sloveense Alpen in Bled en bewonder het gletsjermeer omgeven door bergtoppen, met in het midden een klein eiland met een kerk die wordt beschermd door een 1000 jaar oud kasteel op een berg. Loop langs het meer en maak kans op een traditionele boot naar het eiland Bled. Bezoek de barokke kerk van de Assumptie met zijn goed bewaard gebleven fresco's. Grijp uw kans en bel aan voor geluk en geluk, tegen een extra vergoeding ter plaatse. Doorgaan naar Ljubljana om de hoofdstad van Slovenië te verkennen, waar de moderne stad de vriendelijke en vredige sfeer van een veel kleinere plaats voedt. De hoogtepunten van Ljubljana zijn prachtige bruggen en de oevers van de Ljubljanica-rivier waarop de stad twee keer terugsprong nadat deze door een aardbeving was verwoest. Het trekt toeristen aan met een geweldige sfeer en verschillende culturele evenementen. Het is een levendige en levendige stad die verrast. Wandel door het Prešeren-plein en hoor gedichten vanuit de hoeken fluisteren. Zie de Franciskanska Cerkve (Franciscaanse kerk van de Annunciatie), centrale apotheek, Hauptmann House en Triple Bridge.
Inbegrepen
  • Vervoer met luxe voertuigen
  • Engelssprekende chauffeur / gids
  • Fooien
  • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

Sorteren op

The information on the reservation was misleading, cause it turned out that there was no English speaking guide as it was expected, only the driver. But a 5 star driver indeed!

7 augustus 2018

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 63697