Zagreb
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zagreb

Wil je alle activiteiten in Zagreb ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zagreb

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 417 beoordelingen

Aanrader als je voor het eerst naar Zagreb gaat.

De gids kon zeer goed Engels, was behulpzaam en zeer trots op "haar" Zagreb. Als dit de eerste keer is dat je de stad bezoek, geeft ze een prachtige rondleiding in de stad met leuke weetjes. Na deze rondleiding konden we ons oriënteren en wisten we wat we nog zeker wouden zien.

Dit was een geweldige aanvulling op ons eigen programma. Bijzonder informatief en erg vermakelijk. Onze gids was erg vriendelijk en had veel parate kennis over diverse onderwerpen, ook over onderwerpen die niet per se op haar programma stonden. Een absolute aanrader!

Boeiend, gevarieerd en met zeer degelijke kennisoverdracht

Petra was een vriendelijke vlotte gids die haar brede kennis over Zagreb en Kroatische legendes op een vlotte manier overbracht. Ze sprak bovendien zeer verstaanbaar Engels, zelfs voor mijn dochter die slechts een jaartje Engels achter de rug heeft.

Prima mogelijkheid om de belangrijkste highlights van Zagreb te zien!

Deze 2,5 uur durende wandeling is een prima mogelijkheid om in een kort tijdsbestek de belangrijkste highlights van Zagreb te zien onder leiding van een uitstekende gids (Goran).

Interessant en indrukwekkend mede door onze guide Kristina van Free Spirit tours. Nam alle tijd en had veel achtergrondinfo. Veel geleerd! Veel gezien!