Vanuit Zagreb: nationaal park Plitvice en Rastoke

Vanuit Zagreb: nationaal park Plitvice en Rastoke

Vanaf US$ 83,30 per persoon

Duik de natuur in met een trip naar nationaal park Plitvice vanuit Zagreb. Maak wandelingen door het reservaat, waar 16 meren en meerdere watervallen op je wachten.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 11 uur
Begintijd 08:30
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Zie de prachtige meren en watervallen in nationaal park Plitvice
 • Wandel over de kronkelende paadjes om het water heen
 • Krijg schitterend uitzicht op het woud
Volledige beschrijving
Je wordt opgehaald bij je hotel in Zagreb en rijdt naar de 16 prachtige meren in nationaal park Plitvice. Eenmaal aangekomen bij het  UNESCO Werelderfgoed maak je een wandeling rond de wouden van de  bovenmeren, de Gornja Jezera. Leer hoe de meren het landschap hebben gevormd en nog altijd aan het vormen zijn. Zie imposante watervallen, waarvan de grootste 78 meter hoogte bereikt. Laat je overdonderen door het geluid van het vallende water en geniet van de natuurfenomenen om je heen.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar je hotel
 • Vervoer in comfortabel voertuig
 • Engelssprekende gids
 • Organisatie
 • Maaltijden
 • Toegangskosten
 • Persoonlijke uitgaven
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Temperatuurcontroles zijn verplicht

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Nikola Šubić Zrinski-plein, voor de Meteorological Post. Het vertrekpunt ligt op 3 minuten lopen van het Ban Jelačić-plein

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Minimaal 2 deelnemers zijn vereist
 • Draag gemakkelijke kleding en schoenen
 • Deze wandeling is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 135 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Guide
  4.9 / 5
 • Transportation
  4.9 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,5 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
Sorteren op

In de meest ideale omstandigheden - minder drukte; weer; goed geïnformeerde, geduldige, aangename, juiste houding gids; Plitvice is een van Gods beste gaven aan de mensheid! Het begon met een zeer enthousiaste en gastvrije gids om ons te ontmoeten, Antonio was de zon voor een nogal dump en somber zondagochtendweer, en vanaf daar is het alleen maar beter en beter geworden. Niet wetende wat te verwachten, hebben we onze verwachtingen getemperd, maar het park was een lust voor het oog, één met de natuur zijn is een ervaring als geen ander, dat aan het einde van de dag alle verwachtingen overtroffen! Toch waarschuw ik dat met de juiste omstandigheden die ik hierboven heb genoemd, omdat ik heb gehoord dat het park meer mensen herbergt dan het in de zomer aankan! Dat is jammer, omdat het park kwetsbaar wordt voor minachting (en minachting) van mensen voor het milieu. Ik hoop dat de schoonheid ervan behouden blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen nog steeds zullen genieten van wat we ge

Verder lezen

12 november 2019

Deze tour was absoluut geweldig! Het park zelf is absoluut prachtig, maar wat het nog beter maakte, is de gids. Omdat ik een tour buiten het seizoen had geboekt, was ik de enige en het voelde op maat, informatief en echt interessant. Antonio van rotonde reis deed zijn uiterste best om te praten over het land en parken geschiedenis, huidige staat en geografie en ging ook naar de beste plekken voor foto's. Ik raad deze tour en met name dit bedrijf absoluut aan! Vraag naar Antonio!

Verder lezen

3 november 2019

Geweldig natuurschoon

Op tijd zijn wij opgehaald op het vooraf afgesproken vertrekpunt. Meteen al de 1ste dag dat wij in Zagreb waren. Leuke enthousiaste jonge gast als reisleider. Op advies van hem hebben we eerst onderweg een lunch gekocht, wat ook zeker smaakte. Daarna zijn we naar Ratstoke gegaan, en met de nodige informatie heeft hij ons door het dorpje Rastoke geleid en naar de grot die daar ook te zien is. Onderweg naar de Plitvice meren heeft hij ons uitgebreid verteld over de situatie in dit gebied. Ook bij de meren heeft hij ons uitgebreid de bezienswaardigheden laten zien. De lunch die wij onderweg hebben ingekocht kwam zeer van pas, ondanks het feit dat wij voor een 11 uur durende trip hadden gekozen konden we niet alles zien. Alles bij elkaar hebben we toch tussen de 6 en 7 uur gelopen die dag, eerst in Rastoke en daarna bij de meren. Een geweldige ervaring die we voor geen goud hadden willen missen. Van hem kregen we ook nog de nodige info voor het bezoeken van Zagreb.

Verder lezen

2 mei 2019

Georganiseerd door

Product ID: 130875