Dingen om te doen Zakynthos-Stad

Zakynthos-Stad: De beste dingen die je niet wil missen

Zakynthos: tour Navagio Shipwreck Beach & Blauwe Grotten

1. Zakynthos: tour Navagio Shipwreck Beach & Blauwe Grotten

Ontdek de schoonheid van Zakynthos tijdens een speedboottocht met glazen bodem. Geniet van het gemak dat je bij jouw accommodatie wordt opgehaald. Zwem in azuurblauwe grotten, bezoek het Navagio Shipwreck-strand, en bekijk bezienswaardigheden zoals een 2000-jaar oude olijfboom en het strand van Kalamaki. Je wordt opgehaald bij je hotel of accommodatie in de buurt in een bus met airconditioning en luistert hoe je gids het plan van de tour van die dag met je deelt. Verken het noordoosten van Zakynthos en stop in Katastari om foto's te maken van het panoramische uitzicht op Alykes Beach. Bekijk het Xigia-strand met een natuurlijke spa met zwavel en collageen, en de rotsachtige kust van het Makris Gialos-strand. Stap aan boord van de speedboot met glazen bodem en bezoek het prachtige Navagio Shipwreck-strand. Wandel over het fijne gouden zand en maak foto's met de boot. Op de weg terug naar de haven krijg je gelegenheid te zwemmen in de prachtige blauwe grotten in de omgeving. Koop een lunch bij het uitkijkpunt van het scheepswrak voordat je nog een paar foto-hotspots bezoekt, zoals de 2000-jaar oude olijfboom in het charmante stadje Exo Chora. Bekijk het eiland Agios Sostis en het 8 kilometer lange strand van Kalamaki, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Zakynthos: tour van 6 uur naar scheepswrak en Blauwe Grotten

2. Zakynthos: tour van 6 uur naar scheepswrak en Blauwe Grotten

Bezoek alle must-see plekken op Zakynthos. Bezoek Shipwreck Beach, de Blauwe Grotten, indrukwekkende uitzichtpunten en meer. Begin met een stop bij de Bohali-heuvel, de oudste wijk van de stad Zakynthos. Ga dan naar het strand van Xigia, waar de bronnen een natuurlijke spa bieden. Neem vanuit de haven van Agios Nikolaos de boot naar het scheepswrak en de Blauwe Grotten. Bekijk Shipwreck Beach en zwem rond de Blauwe Grotten. Nadat je bent teruggekeerd naar de haven van Agios Nikolaos, kun je genieten van een fotostop van 1 uur bij het uitkijkpunt van het scheepswrak voordat je eindigt bij een traditionele olijfoliefabriek voor een olijfolieproeverij.

Zakynthos: eilandentrip met schildpadden, zwemmen en grotten

3. Zakynthos: eilandentrip met schildpadden, zwemmen en grotten

Nadat je bent opgehaald bij jouw hotel, ga je naar het strand van Kalamaki aan de zuidkust van Zante. Geniet van het ongerepte strand met zacht zand en warm water, beschermd door het National Marine Park. Kijk waar de bedreigde karetschildpadden nestelen. Misschien zie je kleine baby schildpadjes die uit hun ei kruipen. Vervolgens ga je naar het strand van Laganas om aan boord te gaan van de boot met glazen bodem. Vaar naar de Keri-grotten, uitgesleten door tijd, getijden en wind. Volg de kustlijn en bewonder de witte stranden, rotsbogen, beboste heuvels en enorme kalkstenen kliffen die in de zee storten. Vaar door de beroemde rotsboog, Kamara.  Stop voor een 20-minuten durende zwempartij net buiten de ingang van een enorme grot. Klim weer aan boord om naar Marathonisi te gaan, bekend als Turtle Island, een exotisch, groen en toevallig schildpadvormig eiland. Geniet van een uurtje op het gouden zandstrand waar je kunt zwemmen en snorkelen. Ga terug en passeer de beroemde Cameo eilandbrug. Geniet van het idyllische uitzicht op afgelegen stranden omringd door steile witte kalksteen. Geniet van een laatste stop bij het bekroonde ecologische olijfoliepersmuseum Aristeon in Lithakia. Ontdek met deskundigen de geschiedenis van de olijfolieproductie op het eiland.  Geniet van gratis proeverijen van lokale olijven en traditioneel brood met verschillende gearomatiseerde extra vierge olijfoliën (waarschijnlijk citroen, sinaasappel en knoflook). Neem een monster van olijfolieshampoo, zeep, body crème, of gezichtscrème. Je kunt deze producten ook kopen om lokale bedrijven te steunen.

Zakynthos: halve dag naar Marathonisi en de Grotten van Keri

4. Zakynthos: halve dag naar Marathonisi en de Grotten van Keri

Begin met een pick-up van jouw hotel en ontdek de hoogtepunten van de zuidelijke regio van Zakynthos.De eerste stop is bij de Argassi-brug die in 1885 werd gebouwd. Deze brug ligt tegenwoordig voor de kust van het eiland, maar was ooit een rivieroversteekplaats. Stop vervolgens bij Kalamaki Beach om meer te leren over de schildpaddennesten in dit gebied. Vervolgens ga je aan boord voor een 3-uur durende boottocht vanuit de haven van Laganas. Stop bij het nabijgelegen eiland Marathonisi waar je de prachtige grotten en witte zandstranden kunt bewonderen. Kijk uit naar de Caretta-schildpadden die in de omringende wateren leven. Vaar verder naar de Keri-grotten aan de zuidkust van Zakynthos, waar je kunt genieten van een stop om te zwemmen. Keer terug naar de haven en reis naar de Aristeon Olive Oil Press. Leer meer over de lange geschiedenis van de olijfolieproductie op het eiland en proef een paar monsters. Tot slot wordt je teruggebracht naar jouw hotel op Zakynthos om de tour af te sluiten.

Zonsondergangtour naar Agalas met Damianos-grot

5. Zonsondergangtour naar Agalas met Damianos-grot

Begin uw unieke ervaring met een handige ophaalservice vanaf de deur van uw accommodatie. Je lokale gids-chauffeur van de dag begint met het geven van een gratis kaart van Zakynthos voordat hij je informeert over je unieke tour die voor je ligt. Onderweg zult u genieten van het uitzicht op de olijfbomen, wijngaarden, de diversiteit van het landschap, de ruige maar groene bergen, de traditionele dorpshuizen, de oude kerken en het prachtige panoramische uitzicht op de Ionische zee, het zuiden kust en de zuidwestkust, totdat we bij onze volgende stop aankomen. De eerste stop is Cameo-eiland. Dit dromerige, charmante eiland is een prachtig klein paradijs, je zult een geweldige wandeling maken over de 100 meter lange houten touwbrug, die het eiland met het vasteland verbindt, genietend van het prachtige uitzicht op het prachtige kristalheldere zeewater waarin je kunt zie veel zee-egels en kleurrijke vissen, en als je geluk hebt, kun je de bedreigde Loggerhead Caretta – Caretta rond of onder de brug zien zwemmen, of een bruidegom en bruid met hun vrienden en families die huwelijksfoto's maken over de brug. Het kleine eilandje staat bekend als het trouweiland. Wat een geweldige en perfecte locatie voor intieme huwelijksceremonies. Daarna gaan we naar het dorp Keri, dat bergen en zee combineert. De belangrijkste nederzetting ligt in een bergachtig gebied en de kust is een van de populairste badplaatsen van het eiland. In de oudheid was er een haven in Keri, Herodotus beschreef de teerbronnen bij het Keri-meer, die meer op een staat leken te lijken. Tussen de pijnbomen en olijfgaarden ligt het pittoreske dorpje Agalas, onze volgende bestemming, met zijn gekleurde gebouwen en de grote klokkentoren van de dorpskerk. De 150m. het pad naar de grot van Damiano is los en rotsachtig, het heeft twee verdiepingen en is gevuld met ontzagwekkende stalactieten en stalagmieten, het uitzicht vanuit de grot is prachtig, de heuvels zijn dik met vegetatie en de zee strekt zich uit naar de achtergrond. Aan de andere kant van de Damianos-grot kunnen we twaalf bronnen van Agalas zien, bekend als de Adronios-bronnen. Onze deskundige gids zal u informeren met inzichtelijke details over de Legend of the Dragon. In de buurt van Damiano's grot stoppen we bij een van de stenen rustplaatsen om te genieten van de romantische, glorieuze zonsondergang. Gewoon, ongelooflijk mooie locatie, adembenemend uitzicht, geweldige sfeer en heel romantisch. We hebben voor u een van de meest perfecte locaties gekozen met een spectaculair uitzicht om de zonsondergang te zien die deze ervaring nog gedenkwaardiger zal maken. Wanneer de zon geleidelijk de zee begint te raken, is dit het perfecte moment om de prachtige kleurenmenging van de natuur te observeren. Wat is voor ons een betere manier om je dag af te sluiten !! Voor jou, wat een belofte van een nieuwe morgen!!

Zakynthos: Spannend Outdoor-Escape-Game, Avontuur en Tour

6. Zakynthos: Spannend Outdoor-Escape-Game, Avontuur en Tour

Je start op een locatie in het centrum. Vanaf dan zal uw smartphone (onze speciale app in de Duitse taal) u begeleiden. Je hoort over een vermiste persoon. Help de politie om hem te vinden of te achterhalen wat er met hem is gebeurd. Je assisteert de lokale politie. U krijgt toegang tot alle politiedossiers en tot alle getuigenverklaringen. Er moet een detail zijn dat dit mysterie uiteindelijk zal oplossen. De app leidt je naar 15 verschillende locaties. Op elke locatie los je een raadsel op of probeer je een Blackstory op te lossen. En je krijgt toegang tot nieuwe informatie over deze vreemde misdaadzaak. Dit is een leuk spel en is perfect voor een groep van maximaal vijf personen. Perfect voor stellen, perfect voor gezinnen met kinderen ouder dan 9. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige en een uitdaging voor jullie als team. Lees hieronder het achtergrondverhaal. Waar gaat deze misdaadzaak over, wat is het verhaal erachter? Laat ons u wat achtergrondinformatie geven. Deze hele zaak gaat over hem. Hij was vroeger een succesvolle detective. Na zijn pensionering begon hij boeken te schrijven die bestsellers werden. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek met korte verhalen over de meest gekke misdaadzaken waarmee hij te maken heeft gehad tijdens zijn carrière als rechercheur. Maar plotseling verdween hij, de auteur. En ook het script van zijn nieuwe boek ontbreekt. Er gaan geruchten over problemen in zijn huwelijk en de laatste tijd deed hij ook raar. Dat zeggen zijn vrienden. Sinds hij vermist werd, berichtten de media voortdurend over deze zaak, maar de politie is nog steeds niet in staat om deze misdaadzaak op te lossen. Kun je erachter komen wat er is gebeurd? Je gaat naar 15 verschillende locaties om zijn vrienden te ontmoeten, naar getuigen te luisteren en politierapporten te lezen of te beluisteren. En je vindt ook enkele van de rare verhalen die hij wil publiceren in zijn nieuwe boek. Een boek dat een bestseller moet worden. Werk samen als een team en ontdek wat er echt is gebeurd, terwijl je dit gebied verkent. Dit is een goede workout, een leuk spel en een spannende en uitdagende taak voor jullie als team. Speciale aanbieding: als het weer plotseling niet geschikt is voor je avontuur of je wilt om andere redenen een nieuwe afspraak maken: geen probleem. Als je eenmaal hebt geboekt, kun je binnen 48 uur na de oorspronkelijk geboekte starttijd starten. Bonus: we hebben een aantal extra taken en raadsels toegevoegd die je op elk moment kunt oplossen nadat je dit evenement hebt voltooid. Opmerking: uw route is geen reguliere toeristische route van de ene beroemde bezienswaardigheid naar de andere. Er zullen ook geen historische of saaie artikelen of toespraken zijn over de plaatsen die u gaat bezoeken. De plaatsen die je gaat bezoeken passen misschien bij het verhaal van de misdaadzaak, maar misschien niet altijd. Je zult het gebied verkennen terwijl je je concentreert op het oplossen van deze lastige fictieve misdaadzaak.

Zakynthos: enkele reis privétransfer tussen luchthaven en hotels

7. Zakynthos: enkele reis privétransfer tussen luchthaven en hotels

Vermijd de stress van het organiseren van uw transfer of wachten op de luchthaven en het omgaan met taxi's. Met deze privétransfer reist u tussen de luchthaven van Zakinthos en uw hotel of een andere voorkeurslocatie. Boek uw optie afhankelijk van de locatiezone. Alle chauffeurs zijn Engelssprekende en gediplomeerde professionals. De duur is meestal 20-30 minuten en de service is dag en nacht beschikbaar. Voor aankomsttransfers wacht uw chauffeur op u in de lobby/haven van de luchthaven en brengt u rechtstreeks naar uw hotel met een modern, comfortabel voertuig met airconditioning. Voor vertrektransfers wordt u opgehaald bij uw hotel/villa en gaat u rechtstreeks naar de luchthaven of haven. Prijzen zijn per zone. Zone 1 omvat Tsilivi, Planos, Tragaki, Laganas, Argasi, Zante Town en Kalamaki. Zone 2 omvat Alikes, Alikanas, Keri en Ammoudi. Zone 3 omvat Xigia, Vassilikos, Gerakas en Maxairado. Tot slot omvat zone 4 Volimes, Agios Nikolaos, Kampi, Skinari, Shipwreck View en Anafonitria.

Van Athene: 6-daagse Peloponnesos, tandradbaan & Zakynthos Tour

8. Van Athene: 6-daagse Peloponnesos, tandradbaan & Zakynthos Tour

Verken geschiedenis en cultuur tijdens een 6-daagse tour door de regio's Peloponnesos en Zakynthos en maak een ritje met de tandradbaan. Geniet van vijf nachten in een 3- of 4-sterrenhotel en ervaar geschiedenis en cultuur op archeologische vindplaatsen en UNESCO-sites. Dag 1: Begin de tour met ophalen in Athene en begeef je naar de wereldberoemde Akropolis, gebouwd tijdens de Gouden Eeuw van Pericles. Bewonder de Propylaea, de tempel van Athena Nike, het Parthenon, het Erechtheion en de veranda van de maagden. Vervolg een korte aangename wandeling en passeer Herodion en Dionysus theater, en bezoek het nieuwe Museum van de Akropolis. Rijd langs de kust van het vasteland naar de Peloponnesos en stop om het kanaal van Korinthe en het oude Korinthe te zien. Overnachten in Nauplion. Dag 2: Slenter door de smalle straatjes van de oude stad Nafplio en verken de winkels en het restaurant. Geniet van het uitzicht op het kleine eiland Bourtzi, midden in de haven van de stad, het fort aan zee en het handelsmerk van Nafplio, het kasteel van de stad. Maak een stop bij het oude theater van Epidaurus met 15.000 toeschouwers en bezoek het oude Mycene, het voormalige centrum van de Griekse beschaving, de thuisbasis van het koninkrijk van de mythische Agamemnon, en overnacht in Olympia. Dag 3: Begin de dag vroeg en bezoek de archeologische vindplaats van het oude Olympia, de plaats waar de eerste Olympische Spelen plaatsvonden in 776 voor Christus, in de weelderige vallei gevormd door de Alfios-rivier. Bekijk de tempel van Zeus, de meest gevierde in het oude Griekenland. Neem de veerboot naar Zakynthos, check in bij uw hotel en geniet van een vrije dag. Rust en verken het centrum van Zakynthos en dineer in een traditionele taverne voordat je overnacht in Zakynthos. Dag 4: Eindig het ontbijt en ontspan terwijl de chauffeur je van je hotel naar de jachthaven van Zakynthos brengt om de lokale boottocht te maken om te genieten van een van de beste manieren om het eiland te verkennen. Stop eerst bij de blauwe grotten en kijk hoe de zon het water raakt en van kleur verandert. Zie de magische turquoise tint van het water dat verandert in smaragdgroen en ga verder naar de volgende halte om het scheepswrak te zien. Verken het strand, dat over de hele wereld bekend is, en keer terug naar de jachthaven voordat de chauffeur je naar je hotel brengt. Overnacht op Zakynthos. Dag 5: Stap aan boord van de veerboot vanuit de haven van Zakynthos om Diakofto te bereiken om de tandradbaan te nemen die Kalavrita met Diakopto verbindt door de Vouraikos-kloof. Reis over beekjes en beklim de smalle kloof de bergen in, door tunnels en over watervallen. Vervolg de tour bij de mysterieuze magnifieke "Grot van de meren", een zeldzame creatie van de natuur. Zie kleine en grote meren, 13 in totaal, met verschillende kleuren in elk. Stop en overnacht in Dimitsana. Dag 6: Begin de dag met een wandeling langs het pad dat leidt naar het klooster van Agios Ioannis Prodromos en het klooster van Philsofos. Bekijk een van de oudste kloosters in Griekenland, gebouwd in de 19e eeuw. Bewonder een prachtig uitzicht op de rivier de Lousios onder je voeten.

Sitemap Zakynthos-Stad

Wil je alle activiteiten in Zakynthos-Stad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zakynthos-Stad

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.428 beoordelingen

Erg leuke dag gehad! De gids was heel erg vriendelijk en degene waarmee we op de boot gingen, heeft ons echt langs en door de mooie grotten gevaren. Ook de stops op Shipwreck Beach en Xigia Beach waren erg mooi en leuk! Deze tour is echt de moeite waard!

Trip was perfect. Alleen jammer dat er boat fees achteraf bijkwamen, 15 euro per persoon.

was een fantastisch tripje en de gids heeft veel verteld .bedankt ,bedankt.

super leuke trip, mooie dingen gezien en lieve mensen

We hebben een geweldige dag gehad door Constatinos.