Belevingen in
Zandvoort

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Zandvoort: De beste dingen die je niet wil missen

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

1. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Vanuit Amsterdam: Haarlem Private Day-Trip

2. Vanuit Amsterdam: Haarlem Private Day-Trip

Geniet samen met je vriendelijke, lokale gids van een authentieke Haarlemse ervaring tijdens een persoonlijke rondleiding. Verken de geschiedenis, cultuur en fantastische eetcultuur van deze pittoreske stad terwijl je door schilderachtige straatjes wordt geleid (die buiten het platgetreden toeristenpad) geflankeerd door grootse architectuur. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Ontmoet je gastheer op station Amsterdam (of direct in Haarlem) en begin deze universiteitsstad te verkennen, een betoverend centrum van lommerrijke binnenplaatsen, puntgevels en monumenten die bijna 800 jaar oud zijn. Loop langs rustige grachten en verken de schilderachtige geplaveide straatjes van Haarlem, rechtstreeks uit de pagina's van een verhalenboek, terwijl je je vergaapt aan grote kerken in gotische stijl en de minder bekende straten afslaat en verborgen juweeltjes verkent. Kijk binnen in gezellige bars, fijne cafés en de unieke winkels die Haarlem een reputatie hebben gegeven als een van 's werelds beste winkelsteden. Bezoek Molen de Adriaan, een traditionele windmolen en eeuwenlang een opvallend kenmerk van de skyline van Haarlem. Bekijk de monumentale Grote Kerk, een protestantse kerk in het stadscentrum met een wereldberoemd verguld orgel en een schat aan middeleeuwse kunst. Sluit je aan bij de lokale bevolking die kraampjes snuffelt met verse producten, lokale kazen, kleding en antiek op de Grote Markt, een authentieke smaak van het dagelijkse leven van de Haarlemse bevolking, en bewonder de grootse gebouwen langs zelfs de stilste straten. Natuurlijk, in een stad die bekend staat om de beste musea van Nederland, zou het een misdaad zijn om ze niet te verkennen. Het Frans Hals Museum is altijd een uitstekende keuze. Uw reisschema kan worden gepersonaliseerd volgens uw voorkeuren. Zodra je hebt geboekt, neemt iemand van het team van de lokale partner contact met je op, zodat je eventuele voorkeuren of speciale vereisten kunt regelen.

Veelgestelde vragen over Zandvoort

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Zandvoort?

Welke tours in Zandvoort nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Zandvoort nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Zandvoort

Wil je alle activiteiten in Zandvoort ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zandvoort

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 54 beoordelingen

Het is echt een goede optie om in amsterdam en omstreken te reizen. Het enige slechte aspect ervan is dat je het niet online kunt activeren en dat je naar de centra moet gaan om het te activeren. Dus online verkopen is een grapje.

Het werkte allemaal heel goed. Het was heel gemakkelijk om de tickets met de voucher op te halen bij de automaten in de bagagehal van de luchthaven.

Reis gemakkelijk met elke vorm van openbaar vervoer. Sterk aanbevolen, want de infrastructuur is geweldig.

Stap bijna overal in waar je maar wilt zonder je zorgen te maken over een geldig ticket

Ongecompliceerd en snel om overal in de stad te komen. En ook nog snel naar de zee....