Zanzibar
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zanzibar

Wil je alle activiteiten in Zanzibar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zanzibar

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 13 beoordelingen

De tour was snel, zeer interessant en plezierig. Geweldige gids!

Haji was een geweldige gids. Voorafgaand aan de tour met ons gecommuniceerd en geholpen de tour te structureren op basis van de delen die ons het meest interesseerden. Gevangeniseiland is zeker een bezoek waard om de geschiedenis van het eiland en de structuren te horen, en het schildpaddenreservaat is ook leuk. Maar de Stone Town-wandeltocht was het hoogtepunt. Het zien van de lokale markten en het horen van een geschiedenis van de kruiden, het bezoeken van het slavenmuseum en de wijken; en talloze andere weetjes over de stad gaven een fantastisch overzicht van de stad. Onze gids, Haji, was goed op de hoogte van alle vragen die we stelden en hield altijd de kleine groep in de gaten om te zorgen dat iedereen in orde was. Zijn kennis van wat we zagen maakte de tour tot een vijfsterrenervaring. Ik kan deze excursie ten zeerste aanbevelen.

De Duitstalige gids is super aardig en betrouwbaar. We hebben eerst naar de oude gevangenis gekeken, daarna de schildpadden gevoerd en uiteindelijk gesnorkeld. De boottocht naar het eiland is een belevenis op zich. Alles ging in totaal ongeveer 3 uur. Sterk aanbevolen!:)

Zeer professioneel georganiseerd. Alles op het hoogste niveau (incl. Gids). Alles wat we extra vragen, werd meteen gedaan / georganiseerd. Enige "minpuntje" is de prijs als je bedenkt dat je dezelfde reis ter plaatse voor de halve prijs kunt kopen.

Geweldige ervaring. Grote kinderlijkheid. zeer flexibel op tijd en leen om te helpen bij het maken van veel foto's. Erg lekker eten in de geweldige zandbank. Gids sprint wat extra tijd om souvenirwinkels na de reis terug in de stad te laten zien.

Juma, onze reisgids, neemt alle tijd. Het is hier allemaal pole pole. Meer dan de moeite waard!!