Zanzibar
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zanzibar

Wil je alle activiteiten in Zanzibar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zanzibar

Het was een geweldige onvergetelijke dag, veel emoties en prachtige foto's. De gids was zeer attent en vriendelijk. Eerst bezochten we een prachtige grot, zwommen daar en kookten vervolgens lokaal eten in het gezelschap van een charmant meisje. Daarna hebben we het avondeten gekookt, alles was erg lekker. Ze speelden drums en de jongens met een heel mooie stem zongen lokale liedjes. Daarna bezochten we The Rock restaurant, van ongelooflijke schoonheid, en dronken wat. Ik wilde heel graag een drankje van kokos proberen, en op mijn verzoek stopte de gids in de stad en trakteerde. Het was geweldig. We kwamen laat in de avond terug, niemand keek op de tijd. Ik raad het zeker aan, de emoties zijn onvergetelijk!

Het was een goede dag om te beginnen met Dolphins Tour op de boot met prachtig uitzicht op de oceaan. Nadat we in het Jozani-bos waren verhuisd en veel apen van heel dichtbij zagen. De tour afgerond met diner in een prachtig restaurant. Als je wilt, kun je het Butterfly-centrum heel dichtbij bezoeken. De gids is mooi zoals altijd. Niet mijn eerste tour met dit bedrijf. Met de beste wensen!

Zeer professioneel georganiseerd. Alles op het hoogste niveau (incl. Gids). Alles wat we extra vragen, werd meteen gedaan / georganiseerd. Enige "minpuntje" is de prijs als je bedenkt dat je dezelfde reis ter plaatse voor de halve prijs kunt kopen.

Geweldige ervaring. Grote kinderlijkheid. zeer flexibel op tijd en leen om te helpen bij het maken van veel foto's. Erg lekker eten in de geweldige zandbank. Gids sprint wat extra tijd om souvenirwinkels na de reis terug in de stad te laten zien.

Juma, onze reisgids, neemt alle tijd. Het is hier allemaal pole pole. Meer dan de moeite waard!!