Zanzibar
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zanzibar

Wil je alle activiteiten in Zanzibar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zanzibar

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 4 beoordelingen

De tour was snel, zeer interessant en plezierig. Geweldige gids!

Haji was een geweldige gids. Voorafgaand aan de tour met ons gecommuniceerd en geholpen de tour te structureren op basis van de delen die ons het meest interesseerden. Gevangeniseiland is zeker een bezoek waard om de geschiedenis van het eiland en de structuren te horen, en het schildpaddenreservaat is ook leuk. Maar de Stone Town-wandeltocht was het hoogtepunt. Het zien van de lokale markten en het horen van een geschiedenis van de kruiden, het bezoeken van het slavenmuseum en de wijken; en talloze andere weetjes over de stad gaven een fantastisch overzicht van de stad. Onze gids, Haji, was goed op de hoogte van alle vragen die we stelden en hield altijd de kleine groep in de gaten om te zorgen dat iedereen in orde was. Zijn kennis van wat we zagen maakte de tour tot een vijfsterrenervaring. Ik kan deze excursie ten zeerste aanbevelen.

Het was een goede dag om te beginnen met Dolphins Tour op de boot met prachtig uitzicht op de oceaan. Nadat we in het Jozani-bos waren verhuisd en veel apen van heel dichtbij zagen. De tour afgerond met diner in een prachtig restaurant. Als je wilt, kun je het Butterfly-centrum heel dichtbij bezoeken. De gids is mooi zoals altijd. Niet mijn eerste tour met dit bedrijf. Met de beste wensen!

Geweldige service, geweldige tour.

Ondanks extreem slecht weer was het een interessante tour met een superleuke gids die buitengewoon goed Duits sprak. De service vóór en tijdens de tour, inclusief de informatie over het ophalen, was uitstekend. De enige negatieve kritiek was het schildpaddenstation, dat nogal somber was en niet uitnodigend. Maar dit werd gecompenseerd door de prachtige boottocht.

We hebben een geweldige dag gehad in Stone Town. We hebben veel geleerd en onze gids was uiterst informatief en behulpzaam. Het Prison Island-gedeelte van de reis was ontspannend en ontzettend plezierig. Absoluut een aanrader.

Super georganiseerd, onze gids was erg vriendelijk! Mnemba wordt sterk aanbevolen! We hadden een geweldige snorkeltrip, zelfs met dolfijnen, die gelukkig die dag werden gezien