Zanzibar
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zanzibar

Wil je alle activiteiten in Zanzibar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zanzibar

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 37 beoordelingen

Geweldige gids en geweldig onbeleefd op quads naar de binnendorpen van Unguja Island. Geweldige ervaring om te hebben en te zien. We stopten ook bij een kruidenboerderij en zagen veel dingen die we gebruiken om te koken, maar hebben nooit gezien hoe ze groeien. Fantastisch spul.

Super team en Franstalige gids! We hebben veel planten en bomen ontdekt en fruit geproefd! De jonge gids laat ons raden uit de aroma's en leerde ons woorden in het Swahili. Het is heel leuk. Prachtig decor !!! Te doen! Aangenaam! Zoals overal, van plan om een fooi te geven.

We hadden een geweldige tijd, we bezochten lokale dorpen, leerden over kruiden en aten een stuk pizza aan de oceaan allemaal op een quad. Gewoon geweldig! De gidsen waren briljant luisterend naar ons en zeer gastvrij! Ik raad aan !!

Het was een uitstekende en plezierige activiteit De service die uw lokale partner bood was gewoon geweldig Als ik weer kom, zal ik zeker weer deelnemen aan deze tour

Dat was een perfecte reis om het echte leven van het eiland te zien. Dankzij onze gids, Abib, was alles op tijd en goed georganiseerd.