Wateractiviteit

Zanzibar: Jozani Forest nationaal park & dolfijnen ontmoeten

Activiteitenaanbieder: Zanzibar Local Experience

Zanzibar: Jozani Forest nationaal park & dolfijnen ontmoeten

Activiteitenaanbieder: Zanzibar Local Experience

Vanaf € 138,97 per persoon

Bereid je voor op de ervaring van je leven. Zwem met Zanzibar-dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving. Bezoek het enige nationaal park in Zanzibar, waar de populairste inheemse apensoort woont, Piliocolobus kirkii.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 6 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Tref je gids bij de receptie van je hotel

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een speciale kans om dolfijnen te zien, of zelfs met ze te zwemmen
 • Zie inheemse apen van dichtbij
 • Ontdek een echte jungle in Zanzibar
 • Smul van een Swahili buffet
Volledige beschrijving
Begin je ervaring vroeg, want de ochtend is de beste tijd om dolfijnen te spotten. Begin in het vissersdorp Matemwe, een van de oudste hoofdsteden op het eiland Zanzibar. Terwijl je uitkijkt naar dolfijnen, duik je erin om te snorkelen tussen het prachtige koraalrif en de verscheidenheid aan kleurrijke vissen en zeedieren. Als de dolfijnen in een goed humeur zijn, kun je ze zien ronddolen. Omdat je in hun natuurlijke habitat bent, is er geen garantie dat je de kans krijgt om met de dolfijnen te zwemmen; je gids zal zijn best doen om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen, zodat je kunt genieten van hun prachtige energie, van dichtbij of van een afstand. De reis naar het nationale park Jozani Forest in Zanzibar omvat een bezoek aan het hoge, dichte grondwaterbos. De thuisbasis van de rode colobus-aap, een zeldzame soort die alleen op Zanzibar voorkomt, maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de wilde dieren te komen. Andere dieren in het park zijn blauwe apen, olifantspitsmuizen en bushbabies. Ga vervolgens naar de mangrove, waar de natuurbeschermingsautoriteit een brug heeft gebouwd zodat bezoekers de dieren in het wild kunnen observeren zonder erop te trappen. Stop vervolgens bij een lokaal restaurant voor een Swahili-tafelbuffetlunch. Voordat je terugkeert naar je hotel, maak je een korte stop bij het gemeenschapsproject, Zanzibar Butterfly Center. Hoewel de site niet zo groot is, is het een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het moment voordat je je ervaring beëindigt.
Inbegrepen
 • Ophaal- en terugbrengservice bij je hotel
 • Alle toegangskosten
 • Lunch
 • Lokale gids
 • Drinkwater 

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  •  Let op: er is geen garantie dat je dolfijnen ziet, of met ze kunt zwemmen. Je wordt naar plekken gebracht waar ze vaak gezien worden, en je gids doet zijn best om te zorgen dat je een leuke ervaring hebt. Gasten dienen respect te hebben voor het feit dat dit de natuurlijke leefomgeving van de dolfijnen is, en dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit moet hebben.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 21 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,7/5
  • Vervoer
   4,9/5
  • prijs / kwaliteit
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Op zich een leuke dagtocht met veel indrukken. Ondanks het vroege uur waren de dolfijnen allemaal weg en de watersporters waren het erover eens dat je hiervoor over het algemeen veel eerder zou moeten vertrekken. Het was ook niet erg idyllisch om 25 motorboten een groep dolfijnen te zien achtervolgen. Het snorkelen en de tour in het nationale park was echter geweldig en een echte aanrader!

  Verder lezen

  22 augustus 2022

  Het was geweldig. We weken uit naar een andere plek omdat daar meer kans was op dolfijnen. Dat is gelukt! Snorkelen was supermooi maar de dolfijnen die onder je door zwemmem maakt het af. Beide mannen deden erg best en hadden er zelf ook plezier in. Gids van Jozani forest had haast en ratelde zijn verhaal af. Was wel mooi, dat wel

  2 augustus 2022

  Leuk om achter dolfijnen aan te rennen en met ze te zwemmen. Het bezoek aan het apenbos had beter gekund: we waren met te veel mensen en we hadden moeite om ze te zien. Interessant is het bezoek aan het mangrove- en vlinderbos! Uiteindelijk hebben we genoten van de excursie

  30 juli 2022

  Product ID: 357790