Èze
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Èze

Èze: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Èze

Gezellige gids, leuke plaatsen een echte aanrader

Samen met me zusje na overwegen toch geboekt en geen seconde spijt van gehad netjes opgehaald voor ons hotel en toen mooie plekjes bezocht waar je normaal niet zo komen. Onzd gids parfait(hopelijk goed gespeld) is een hele leuke man die een hoop wist te vertellen en het daarmee een leuke tour maakte. De stop bij de parfumfabriek was ook erg leuk en leerzaam. Dus als je de plaatsen toch wilt bezoeken zeker een aanrader om het met de gids te doen.

Een echte aanrader voor Monaco te bezoeken

Deze excursie is een echte aanrader. Onze gids was top. Jeniffer maakte onze trip zo aangenaan. Nooit eerder zo een goede en sociale gids gehad. Echt iemand die van haar job houdt. Well done in fluent English and with a smile. Very punctional and she has so much stories about Monaco and surroundings. A happy customer from Belgium

Mooie dagtocht, je ziet in één dag veel plaatsen!

Je ziet in één dag veel plaatsen aan de Côte d'Azur. Jammer dat wij in de middag weinig tijd in Antibes en zeker in een stad als Cannes maar weinig tijd hadden, een klein half uurtje. Ik zou willen voorstellen om naar minder plaatsen te gaan en meer tijd per plaats te hebben. Wel heerlijk relaxed om zo rond te worden gereden!

Als groep hebben we het cijfer 10+ gegeven aan deze Full-Day Tour.

Als familie met 8 personen een privé bus met een geweldige gids, Imir. De tour is goed gepland met veel hoogtepunten en bezienswaardigheden. Tijdens de stops met tips van Imir konden we op eigen gelegenheid de plekken bezichtigen. Deze indrukwekkende tour was absoluut het hoogtepunt van ons drie-daags stedentripje.

Het beste van de Franse Rivièra: dagtour vanuit Nice Beoordeeld door Michaella, 10-10-2017

Aardige gids die veel vertelde. Te laat wisseling van wacht helaas!!

Had het idee dat door te laat vertrek en wachten op andere deelnemers, aan het begin van de tour teveel tijd verloren ging. Daardoor waren we te laat voor de wissel van de wacht en werd het laatste gedeelte een beetje afgeraffeld. Dat was jammer. Voor de rest oké met supervriendelijke gids!

Monaco, Monte Carlo & Èze: uitstap van een halve dag Beoordeeld door Anoniem, 04-08-2017
Omslagfoto: Maurits Verbiest, CC BY 2.0