Kies data

Dingen om te doen Zeebrugge

Zeebrugge: De beste dingen die je niet wil missen

Van Zeebrugge naar Brugge: cruiseshuttle heen en terug

1. Van Zeebrugge naar Brugge: cruiseshuttle heen en terug

Bekijk de bezienswaardigheden in je eigen tempo en bespaar geld met een shuttleservice vanaf de cruiseterminal in Zeebrugge naar het historische hart van Brugge. Maak gebruik van een snelle vervoersdienst die in de ochtend elke 30 minuten van de haven naar de stad rijdt, en 's middags elke 30 minuten terug naar de haven. Maak je geen zorgen over je vervoer als je schip in de mooie stad Brugge aanmeert. Neem de gratis havenshuttle naar de terminal en ga dan voor vertrek naar het vertrekpunt van de bus. Je wordt op een paar minuten lopen van het historische centrum van Brugge afgezet.

Zeebrugge: boottocht zeehonden kijken met glas champagne

2. Zeebrugge: boottocht zeehonden kijken met glas champagne

Krijg een korte instructie in de haven van Zeebrugge voordat je aan boord gaat van de open RIB-boot om de Schelde op te gaan om zeehonden te spotten. Ze zijn te vinden in hun natuurlijke habitat in de Westerschelde. Het is de ideale omgeving voor deze dieren met schoon water en veel ruimte. Observeer de zeehonden die op droge oevers liggen of nieuwsgierig rond de boot zwemmen. De boot brengt je van dichtbij, zonder de dieren te storen. Zodra de boot dicht bij de zeehonden is, ontvangt u een glas champagne. Als de groep wil, kan de kapitein op de terugweg het vermogen opvoeren waarbij de boot tot 80 km per uur gaat voor een opwindende adrenalinekick.

Beschikbare activiteiten

  • Transfers
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Zeebrugge

Overzicht activiteiten in Zeebrugge

Wil je alle activiteiten in Zeebrugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zeebrugge

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 857 beoordelingen

De bus was daar, zoals beschreven. Op tijd vertrokken. Aardig personeel. Parkeren in Brugge super centraal en makkelijk te vinden. Ook de terugreis was op tijd.

De shuttle service werkte erg goed en is zeker aan te bevelen. Bovenal zijn de flexibele tijden (vertrek elke 30 minuten) een groot voordeel.

Makkelijk te vinden. Man op kantoor licht sarcastisch. Even wachten op de coach. Korte rit naar de rand van het centrum van Brugge.

Geweldige overdracht, graag weer, vooral sneller en goedkoper dan via AIDA

Een goede en goedkope manier om per schip naar Brugge te komen.