Kies data
Dingen om te doen

Zeebrugge

Zeebrugge: De beste dingen die je niet wil missen

Van Zeebrugge naar Brugge: cruiseshuttle heen en terug

1. Van Zeebrugge naar Brugge: cruiseshuttle heen en terug

Bekijk de bezienswaardigheden in je eigen tempo en bespaar geld met een shuttleservice vanaf de cruiseterminal in Zeebrugge naar het historische hart van Brugge. Maak gebruik van een snelle vervoersdienst die in de ochtend elke 30 minuten van de haven naar de stad rijdt, en 's middags elke 30 minuten terug naar de haven. Maak je geen zorgen over je vervoer als je schip in de mooie stad Brugge aanmeert. Neem de gratis havenshuttle naar de terminal en ga dan voor vertrek naar het vertrekpunt van de bus. Je wordt op een paar minuten lopen van het historische centrum van Brugge afgezet.

Brussel: privétour vanuit Zeebrugge

2. Brussel: privétour vanuit Zeebrugge

Verken de stad Brussel met een privé 8-persoons Volkswagen Caravelle en bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel, waaronder het Atomium, de gotische kathedraal, het Jubileumpark met het museumeiland van koning Leopold II en de wereldtentoonstellingshallen. Verken de stad vrij en bezoek de vismarkt boven de Sint-Gorikshallen. Laat u verrassen door het mooiste marktplein van Europa, de "Grote Markt". Ervaar een panoramisch uitzicht over de hele stad bij het 19e-eeuwse Paleis van Justitie. Ontvang restaurantaanbevelingen voor uw lunchpauze. Ga voor "haute cuisine" of voor simpele maar lekkere mosselen met friet. Proef heerlijke chocolaatjes met een geuze bij à la Mort Subite en een wafel bij Cirio. Transfer terug naar de Zeebrugge Cruise Terminal, of naar een locatie naar keuze in of rond Zeebrugge.

Veelgestelde vragen over Zeebrugge

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Zeebrugge?

Sitemap Zeebrugge

Wil je alle activiteiten in Zeebrugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zeebrugge

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 727 beoordelingen

Alles ging geweldig. De bus reed ongeveer elke 30 minuten (elk uur en half uur) vanuit Zeebrugge (buiten de havenfaciliteit; dwz de pendelbus reed vanaf hier: Ga bij het verlaten van het havengebouw naar links, tot aan de straat en dan ongeveer 100 m naar rechts langs de weg) naar Brugge en weer terug. De bus stopte in Brugge op een parkeerplaats voor bussen (hier stoppen ook de Aida-bussen); vanaf daar loop je gemakkelijk naar het stadscentrum. Met het elektronische ticket verliep alles vlot en bespaarde je jezelf de wachtrij aan de kassa. Het was een plezier.

Het boekingsproces was gemakkelijk te gebruiken en het vinden van het kantoor om onze tickets en een routebeschrijving naar de shuttlebus op te halen, maakte het een soepele overgang van het schip. De locatie waar we in brugge werden afgezet was slechts 10 minuten lopen naar het centrum van brugge werkte goed.

De shuttle was gemakkelijk te vinden en alles werkte zonder problemen! Heel erg bedankt!

Stressvrij, flexibel en vlot - een echt alternatief voor de Aida-excursies!

Een goede en goedkope manier om per schip naar Brugge te komen.