Dingen om te doen Zejtun

Zejtun: De beste dingen die je niet wil missen

Malta: 10-daagse kortingspas - 50% korting op topattracties

1. Malta: 10-daagse kortingspas - 50% korting op topattracties

Regel een passe-partout voor Maltese eilanden met de tiendaagse Malta Discount Card, die ingaat vanaf een datum naar keuze voor maximale flexibiliteit. Met wel 50% korting op ruim 150 plekken is deze pas een sleutel tot de topattracties van het eiland, zoals musea, restaurants, uitstapjes en zelfs de hop on, hop off bezienswaardigheidsbussen. Eén enkele pas dekt zowel de pashouder als één medereiziger en maximaal drie kinderen (onder de 12), wat het ideaal maakt voor gezinnen. Of je nou van de zon en de zee wilt genieten tijdens een boottocht, mee wilt doen aan unieke watersportactiviteiten of de geschiedenis van het eiland in wilt duiken, de kortingspas zal je sowieso geld besparen. Verzilver hem bij restaurants op Malta en Gozo om de lokale keuken te ervaren. De pas wordt geleverd met een uniek A6-formaat zakboekje met daarin het allerbeste tips over de Maltese eilanden en waar je zoal korting kunt krijgen. Spring op de hop on, hop off bezienswaardighedenbus voor ritten rond het eiland op je eigen tempo, doe mee aan een avondrondleiding van Mosta en Mdina, bezoek wijngaarden of ga op zoek naar onvergelijkbare souvenirs in ambachtsdorpjes. Bekijk Malta voor minder, met korting op fiets-, motor- en autohuur, zoef rond op een milieuvriendelijke Segway of ga off-road op een jeepsafari vol actie.

De Goede Vrijdag-processie: middagtour in Zejtun

2. De Goede Vrijdag-processie: middagtour in Zejtun

Goede Vrijdag, in het Maltees bekend als 'Il-Gimgha l-Kbira', of 'de belangrijkste vrijdag van het jaar', is een dag van gemeenschapsrouw. 's Middags worden de belangrijkste steden en dorpen van het land omgetoverd tot openluchttheaters die de cyclus van lijden, dood en opstanding vieren. Sluit je aan bij duizenden Maltese inwoners terwijl ze levensgrote standbeelden bekijken die de Passie van Christus uitbeelden, gevolgd door deelnemers gekleed in kostuums die scènes uit het Oude Testament naspelen, vanuit je eigen stoel bij de processie. Onder begeleiding van een lokale gids en comfortabel vervoerd in een bus met airconditioning, is deze tour perfect voor diegenen die op een georganiseerde manier willen deelnemen aan de Goede Vrijdag-ceremonie.

Malta: 5 uur Paaszondag Tour

3. Malta: 5 uur Paaszondag Tour

Pasen op Malta is erg populair vanwege de christelijke dominantie van het eiland. Gezinnen komen samen voor de lunch en delen paascadeautjes uit. In de ochtend worden processies met het beeld van de verrezen Jezus gehouden in verschillende plaatsen, waaronder Zejtun. Hier kunt u vanaf 10.00 uur genieten van de processie. Later bezoekt u de parochiekerk gewijd aan St. Catherine. Ga dan naar de plaatselijke Bocci Club waar je de beroemde Figolli proeft, gevuld met amandelen en vervolgens bedekt met poedersuiker en versierd met kleuren. Een drankje van thee of koffie is inbegrepen. Keer 's middags terug naar uw hotel.

Zejtun: 8-uur durende luxe autotour

4. Zejtun: 8-uur durende luxe autotour

Tour door een typisch Maltees dorp en langs de Dingli-kliffen die het dorp Dingli beschermden tegen piraten. Je komt ook de Magdalena-kapel tegen, die er al sinds 1646 staat. Later. glijd langs het Verdala Palace, de Clapham Junction-karroutes en de Grote Grot. Ontdek 3 van Malta's topattracties tijdens deze tour van een halve of hele dag. U kunt genieten van een geleid bezoek aan de beroemde kerk van St. Mary in Mosta, lokale ambachten bekijken in het dorp Ta' Qali en de oude stad Mdina verkennen. Activiteiten op Malta zijn onder andere visexcursies, fotografietours, een havencruise, de kans om door oude ruïnes te wandelen en nog veel meer. Malta heeft voor elk wat wils!

Sitemap Zejtun

Wil je alle activiteiten in Zejtun ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zejtun

Gemiddelde beoordeling

3.5 / 5

gebaseerd op 14 beoordelingen

Aanbieding is over het algemeen goed. Sommige aanbiedingen (musea, bezienswaardigheden) waren echter al eind september / begin oktober gesloten, hoewel in de brochure staat dat de openingstijden het hele jaar door zijn.

Er worden veel restaurants en activiteiten vermeld, waardoor je heel snel voor de kaart kunt betalen en veel dingen kunt bezoeken en kunt genieten van een verscheidenheid aan activiteiten die ik aanbeveel

Voor een gezin van vier is het onberispelijk !!

Ongeveer 50 euro besparing op bezoeken. Sommigen nemen de kaart echter niet.

Geweldig - na slechts drie bezoeken had de kaart zichzelf terugverdiend

De kaart lag al op ons te wachten in onze hotelkamer. :)