Zion National Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zion National Park

Wil je alle activiteiten in Zion National Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zion National Park

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 672 beoordelingen

Beste ervaring ooit. Mijn man en ik kunnen de geweldigheid van de hele tour niet overwinnen. We hebben een geweldige gids Cris die de hele groep op de best mogelijke manier heeft bijgestaan. Hij was in staat om aan het einde van de tour de hele groep als een grote familie samen te voegen. De tour heeft het hele pakket om de schoonheid van de nationale parken te bezoeken en ook vrienden te maken. Cris je bent de beste, bedankt dat je ons hebt begeleid om het prachtige landschap en de geschiedenis van het zuidwesten te ervaren.

Onze gids Alex was geweldig. Hij was deskundig en aardig persoon. Hoewel Engels niet mijn eerste taal is, maar dat was prima. Ik bracht een onvergetelijke tijd door met nieuwe vrienden. Ik kon mensen van over de hele wereld ontmoeten. Ook was de nachtelijke hemel in Arizona de beste ooit in mijn leven. Als je niet kunt beslissen en je uitstelt om te boeken, moet je zeker deelnemen aan deze tour. Oh, ik was bij deze tour in augustus, maar ik had 's nachts warme kleren nodig!

Ik was sceptisch vanwege de enorme populariteit van de Amerikaanse nationale parken. Het reisbureau heeft er echt een op maat gemaakte en persoonlijke ervaring van gemaakt waarbij we nooit het gevoel hadden dat we in een menigte waren. Uniek op zijn zachtst gezegd!

Dit was geweldig. Als we zouden hebben gereden, hadden we niet al het prachtige landschap gezien.

Verbazingwekkend!

Bradley, onze gids, was buitengewoon hard aan het werk.