Zonnetempel, Machu Picchu

809 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Zonnetempel, Machu Picchu: topattracties in de buurt

Zonnetempel, Machu Picchu: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Machu Picchu: toegangsbewijs

Machu Picchu: toegangsbewijs

Nieuwe rondleidingen in Machu Picchu Aankondiging van het Ministerie van Cultuur Vanaf 1 juni worden er nieuwe circuits ingevoerd voor een bezoek aan Machu Picchu. Ons bedrijf biedt al deze circuits aan, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het is belangrijk om de beschikbaarheid van elk circuit te controleren voordat je je bezoek plant. Circuit opties Laagseizoen (16 oktober - 31 mei) 1. Panoramisch Circuit Ticket + Bovenste Terras Route - Maakt de klassieke foto van Machu Picchu mogelijk, maar omvat geen rondleiding door de Inca-constructies (religieuze en stedelijke sector). 2. Panoramisch Circuit Ticket + Machu Picchu Bergroute - Geeft recht op de klassieke foto van Machu Picchu en de wandeling naar de Machu Picchu berg, maar niet op een rondleiding door de Incaconstructies. 3. Compleet Klassiek Circuit Ticket - Hiermee kun je de Incastad Machu Picchu en de belangrijkste Incaconstructies bezoeken: Tempel van de Zon, Hoofdtempel, Heilige Rots, Tempel van de Condor, etc. Maakt ook de klassieke foto mogelijk. 4. Kort Klassiek Circuit Ticket - Hiermee kun je de Incastad Machu Picchu bezoeken, inclusief de klassieke foto vanaf het lagere terras en de belangrijkste Incaconstructies. 5. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel - Hiermee kun je de Inca-stad Machu Picchu bezoeken via het onderste gedeelte, inclusief bouwwerken zoals: Incahuis, Tempel van de Zon, Heilige Rots, Tempel van de Condor en meer. 6. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel + Huayna Picchu - Omvat de tour door het onderste deel van Machu Picchu en de wandeling naar de top van Huayna Picchu. Hoogseizoen (1 juni - 15 oktober) 1. Panoramisch Circuit Ticket + Inti Punku - Geeft recht op de klassieke foto van Machu Picchu en de wandeling naar Intipunku (Zonnepoort), maar niet op een rondleiding door de Inca-constructies. 2. Panoramisch Circuit Ticket + Inca Brug - Geeft recht op de klassieke foto van Machu Picchu en de wandeling naar de Incabrug, maar niet op een rondleiding door de Incaconstructies. 3. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel + Huchuy Picchu - Maakt een bezoek aan het onderste deel van Machu Picchu en de wandeling naar de top van Huchuy Picchu mogelijk. 4. Royalty Circuit Ticket of Lager Deel + Grote Grot - Hiermee kun je het onderste gedeelte van Machu Picchu bezoeken en de wandeling naar de Grote Grot maken. Circuits en routes Circuit 1 of Panorama Route 1-A: Machu Picchu bergroute. Route 1-B: Bovenste Terras Route. Route 1-C: Route naar Inti Punku (Hoogseizoen). Route 1-D: Route naar Incabrug (Hoogseizoen). Circuit 2 of Klassiek Route 2-A: Ontworpen route. Route 2-B: Onderste terrasroute. Circuit 3 of Royalty Route 3-A: Waynapicchu bergroute. Route 3-B: Ontworpen route. Route 3-C: Grote Grot Route (Hoogseizoen). Route 3-D: Huchuy Picchu Route (Hoogseizoen). Aanvullende informatie Het is alleen een toegangsticket en niet inclusief een gids of diensten zoals trein en bus, tenzij je kiest voor de optie inclusief gids.

Machu Picchu: Circuit 1 toegangsbewijs

Machu Picchu: Circuit 1 toegangsbewijs

Verken de Inca Citadel van Machu Picchu in je eigen tempo met een standaard toegangsticket voor de prachtige Unesco-werelderfgoedlocatie. Reserveer dit ticket om de site specifiek via Circuit 1 te betreden. Verken Machu Picchu vanaf de ingang waar de bewakers je ticket zullen controleren en om je originele paspoort zullen vragen. Daarna volg je een eenrichtingscircuit waar je in je eigen tempo bezienswaardigheden kunt ontdekken, zoals de Zonnetempel, de terrasvormige velden van de landbouwsector en de Intihuatana steen (beschikbaar van 7:00 tot 10:00 uur), en maak je de beroemde foto vanaf het observatorium met daarachter de verloren citadel. Voor het betreden van de Verloren Citadel van Machu Picchu is het verplicht om je te laten begeleiden door een erkende gids. Je kunt je gids apart bij ons boeken of de gids direct bij de ingang van de ruïnes huren. Je kunt zelf vervoer en een gids voor het bezoek regelen.

Machu Picchu: Circuit 3 Toegangsbewijs

Machu Picchu: Circuit 3 Toegangsbewijs

De Machu Picchu Circuit 3 Routes omvatten een buitengewone reis langs enkele van de meest iconische en mystieke plaatsen binnen de oude Inca citadel. Met Circuit 3 kun je kiezen tussen Huayna Picchu, de torenhoge top biedt een uitdagende maar lonende beklimming, waarbij trekkers worden beloond met panoramische uitzichten over Machu Picchu en de omliggende bergen. Vervolgens wacht Huchuy Picchu, een minder bekende maar even fascinerende piek die een rustiger alternatief biedt om de inspirerende vergezichten in je op te nemen. Tot slot voegt de Tempel van de Maan een vleugje mystiek toe aan het circuit, met zijn raadselachtige grot die in de bergwand is uitgehouwen en ooit een heilige plaats was voor Incarituelen. Samen vormen deze plaatsen een onvergetelijke ervaring, een mix van avontuur, geschiedenis en spiritualiteit in het hart van de Andes. Een bezoek aan deze bijzondere Circuit 3 biedt een opwindend avontuur met adembenemende uitzichten op Machu Picchu en het omringende landschap. Na een steile klim langs smalle paden en stenen trappen bereik je de top, waar je panoramische vergezichten te wachten staan. Vanaf deze uitkijkpunten kun je de oude citadel beneden je bewonderen en de majestueuze pieken van de Andes die zich in de verte uitstrekken. Het is een moment van verwondering dat in je geheugen gegrift staat vanwege de schoonheid en het gevoel van voldoening dat het met zich meebrengt.

Machu Picchu: toegangsbewijzen met verschillende circuitopties

Machu Picchu: toegangsbewijzen met verschillende circuitopties

Ontdek Machu Picchu, een van de beroemdste en spectaculairste archeologische vindplaatsen ter wereld. Kies uit verschillende toegangsbewijzen op basis van je interesses en verken de site en de omgeving. Ontdek de nieuwe rondleidingen door Machu Picchu Aankondiging door het Ministerie van Cultuur Vanaf 1 juni 2024 worden er nieuwe bezoekerscircuits geïmplementeerd in Machu Picchu. Deze nieuwe routes zijn ontworpen om het erfgoed van de site te behouden en de toeristische ervaring te verbeteren. De maatregelen zijn erop gericht om de bezoekersstroom duurzaam te beheren en de archeologische structuren te beschermen. Ons bedrijf biedt al deze routes aan zodat je optimaal van Machu Picchu kunt genieten. Hieronder presenteren we de nieuwe tours: Circuit 2: Klassiek ontworpen route Met dit ticket heb je toegang tot het iconische klassieke uitzicht op Machu Picchu, waar de beroemde foto is genomen. De route stelt je in staat om bijna de hele archeologische zone van Machu Picchu te verkennen, waardoor je een complete en verrijkende ervaring krijgt van deze prachtige historische site. Circuit 2: Beneden Terras Route Met dit ticket kun je de fascinerende Incastad Machu Picchu verkennen, inclusief de indrukwekkende landbouwterrassen en oude woonwijken, en de iconische plek van de klassieke foto. Circuit 1: Inca brug route Circuit 1 stelt je in staat om het bovenste deel van de archeologische site te verkennen, inclusief het Guardian's House waar je een panoramische foto van Machu Picchu kunt maken. Met dit ticket heb je ook toegang tot de Incabrug. Circuit 3: Huchuy Picchu Route Verken de belangrijkste Inca-constructies van Machu Picchu, zoals de Heilige Rots, de Tempel van de Condor en de Tempel van de Zon. Huchuy Picchu is de kleine berg naast Huayna Picchu.

Machu Picchu: Officieel toegangsbewijs voor Circuit 2

Machu Picchu: Officieel toegangsbewijs voor Circuit 2

Verken de Inca-ruïnes van Machu Picchu in je eigen tempo met een standaard toegangsticket voor deze prachtige Unesco-werelderfgoedlocatie. Geniet van een naadloos bezoek door je toegangsticket vooraf te reserveren en te kiezen uit twee circuits. Circuit 1 (Llaqta de Machupicchu): Wandeling naar het bovenste en onderste deel van de archeologische site, terrassen en landbouw. Als je van plan bent Machu Picchu uitgebreid te verkennen. Circuit 2 (Llaqta de Machupicchu en Incabrug): Wandel naar de bovenste en onderste delen van de archeologische site met routes naar Inti Punku en de Incabrug.

Machu Picchu: Officieel toegangsbewijs voor Circuit 1 of 2

Machu Picchu: Officieel toegangsbewijs voor Circuit 1 of 2

Verzeker je van toegang tot het adembenemende Machu Picchu, de iconische Incacitadel die majestueus hoog in de Peruaanse Andes oprijst. Ontvang je toegangsticket gemakkelijk per e-mail. Verken deze archeologische schat op je gemak. Omringd door torenhoge groene bergen en badend in warm zonlicht, fascineert dit monument van de oude wereld bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Bewonder de terrastuinen, heilige tempels en adembenemende landschappen terwijl je in de voetsporen treedt van de oude Inca's.

Cusco: Machu Picchu Tour met Tickets

Cusco: Machu Picchu Tour met Tickets

Ga op een dagtrip naar Machu Picchu vanuit Cusco en ervaar de grootsheid van deze Unesco-werelderfgoedlocatie. Leer van je gids de geschiedenis achter het complex en het Incavolk. Bezoek tijdens deze 1-daagse excursie de belangrijkste archeologische en culturele schat van Peru. De dag begint met ophaalservice bij je hotel en transfer naar het treinstation in Ollantaytambo. Geniet van de schoonheid van de valleien tijdens de treinreis naar Aguas Calientes. Vanaf dit punt is het nog maar 30 minuten met de bus naar het heiligdom van Machu Picchu. Verken het Inca-complex met een deskundige gids. Bekijk de Zonnetempel, de Intihuatana, de Tempel van de 3 Vensters, het mausoleum en nog veel meer. Vrije tijd om foto's te nemen en zelf rond te lopen. Bezoek de Plaza de Armas in de stad en bekijk het aanbod van handwerk. Ga met de trein terug naar Ollantaytambo en dan word je teruggebracht naar Cusco. Controleer de beschikbaarheid voordat je boekt. Controleer de beschikbaarheid voordat je reserveert.

Vanuit Cusco: Dagvullende Machu Picchu Tour met de trein

Vanuit Cusco: Dagvullende Machu Picchu Tour met de trein

Je wordt opgehaald bij je hotel in Cusco en gaat naar het treinstation van Ollantaytambo. Stap op de trein en begin je reis door adembenemende landschappen naar het charmante stadje Aguas Calientes, genesteld aan de voet van Machu Picchu. Begin aan een rondleiding door de prachtige citadel van Machu Picchu. Verken de ingewikkeld ontworpen terrassen, tempels en woonwijken terwijl je gids je de geschiedenis en de betekenis van deze Unesco-werelderfgoedlocatie vertelt. Na je rondleiding heb je wat vrije tijd om de site in je eigen tempo verder te verkennen, foto's te nemen en de mystieke sfeer van Machu Picchu in je op te nemen. Geniet vervolgens van een heerlijke lunch in Aguas Calientes, waarbij je de traditionele Peruaanse keuken proeft. Als de dag ten einde loopt, ga je aan boord van de trein terug naar Ollantaytambo, waar een comfortabele transfer je terugbrengt naar Cusco, ter afsluiting van je onvergetelijke reis naar Machu Picchu.

Cusco: historische stadstour met 4 Inca-ruïnes

Cusco: historische stadstour met 4 Inca-ruïnes

Duik in de oude geschiedenis van Peru met een rondleiding vanuit Cusco, inclusief ophalen van het hotel. Geniet van live commentaar terwijl je de kathedraal van Cusco, Sacsayhuaman, de Heilige Vallei van Peru en Tambomachay bezoekt. Leer meer over hoe mensen leefden in het Inca-rijk. Begin de tour met een pick-up rond 13:00 uur vanuit je hotel in Cusco. Ga naar je eerste stop, de kathedraal van Cusco, een 16e-eeuws koloniaal relikwie dat meer dan 100 jaar in beslag nam. Bezoek vanaf daar de belangrijkste tempel in het Inca-rijk, de Coricancha, ook wel bekend als de Tempel van de Zon. Ga verder met archeologische ontdekkingen terwijl je de torens, muren en tunnels van Sacsayhuaman bezoekt. Ga verder naar de Heilige Vallei van Peru met stops bij de tempel Qenqo gevolgd door Puca Pucara - een groot militair fort met een fascinerende opstelling van grote stenen. Krijg ten slotte meer inzicht in het leven van de Inca's in het betoverende Tambomachay, 3700 meter boven de zeespiegel gelegen met een fascinerende reeks waterpartijen waarvan wordt aangenomen dat ze zijn gebouwd in aanbidding van water. Keer terug naar de stad Cusco om om ongeveer 18:45 uur te worden afgezet bij het centrale plein van Cusco.

Machu Picchu: dagvullende tour met gids

Machu Picchu: dagvullende tour met gids

Experience Machu Picchu on this 2-3 hour guided tour from Cusco. Start with a pickup in Cusco from your hotel, take a bus to Ollantaytambo and then the train from Ollantaytambo to Machu Picchu Pueblo. Take some time to get your own lunch at the end of the tour before being returned to Cusco.

De topbezienswaardigheden in Urubamba

Activiteiten in Zonnetempel, Machu Picchu

Steden in Peru

Andere activiteiten in Zonnetempel, Machu Picchu

Wil je alle activiteiten in Zonnetempel, Machu Picchu bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zonnetempel, Machu Picchu

Gemiddelde beoordeling

4.7
(547 beoordelingen)

Ik raad deze dagtocht ten zeerste aan. Na veel onderzoek naar de verschillende aanbieders, ben ik erg blij dat we voor deze hebben gekozen. Houd er rekening mee dat u de hele reis zelf doet en dat de gids u dan ontmoet bij de ingang van Machu Picchu. De reisaanbieder "Peru & U" heeft de dag voor onze reis een bijeenkomst georganiseerd bij de receptie van ons hotel. Rodrigo arriveerde op tijd met al onze tickets en legde alles grondig uit. De volgende dag was er in elke fase van het transport een lid van de tour- of treinaanbieder die borden omhoog hield, zodat je precies wist waar je heen moest. Als je probeert te kiezen tussen de twee soorten treinen, kies dan voor de goedkopere optie, er is eigenlijk geen verschil tussen de twee. Onze gids "Walter" was uiterst deskundig, hij bewoog zich in een goed tempo over de site en hielp zelfs mooie foto's te maken. Beveel deze tour ten zeerste aan.

Alles was perfect georganiseerd. De dag vóór de excursie kwam meneer Rodrigo naar mijn hotel en bracht me alle kaartjes en informatie die ik nodig had. Ze begeleidden me van begin tot eind en er waren geen minpuntjes. Van de vele dagelijkse tours naar Macchu Picchu is dit een van de beste voor de organisatie en ook voor het circuit dat voor Macchu Picchu is gekozen: van het beste punt om adembenemende foto's te kunnen maken tot aan de ontdekking van de citadel zelf, dwalend door zijn straten en zijn ruïnes. Echt een prachtige ervaring

Ik heb een paar maanden geleden toegang tot Machu Picchu + een privégids + buskaartjes geboekt via Peru & U, voor een reis eind maart. De communicatie verliep vlekkeloos (bijvoorbeeld PDF-tickets verzonden via e-mail, instructies over hoe je de gids op het treinstation kunt ontmoeten, enz.), Machu Picchu zelf was prachtig en de gids die ze hadden geregeld was geweldig - vriendelijk en informatief!

Allemaal heel goed. Er moet echter worden verduidelijkt dat dit alleen een ingang is voor de Yakta en dat er andere circuits binnen Machu Piccchu zijn waarvoor je extra moet betalen. Maar de 4 uur zijn erg goed om het rustig aan te doen, foto's en video's te maken en contact te maken met de geschiedenis en het uitzicht op de plek.

Een hele tour in de Citadel gemaakt. Met een gids die niet alleen vriendelijk en behulpzaam was, maar veel achtergrond informatie deelde. Een must!