Zrmanja

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Zadar

Sitemap Zrmanja

Wil je alle activiteiten in Zrmanja ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zrmanja

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 342 beoordelingen

Prachtige tocht! Begint rustig en later steeds meer mooie klein stroompjes/watervalletjes waar je vanaf gaat. Op het einde kun je evt van een grote als je wil! Goede waterschoenen is aan te raden. Je moet ook een paar keer stukje lopen/klimmen over wat stenen. Voor kleine kinderen en ouderen/slecht ter been niet echt aan te raden. Volgende dag wel spierpijn in de armen!:) Tocht was zeker de moeite waard!

Echt een prachtige, leuke kanotocht door de mooie natuur van Kroatië. Veel stroomversnellingen, watervalletjes en bij de grote waterval van 11 meter mochten we zwemmen. En dan de laatste waterval van 3 m , hoe geweldig was dat! Dankzij goede begeleiding van twee gidsen ging het prima en was het ook heel gezellig. Ze deden het erg leuk, ook voor onze kids. Echt een aanrader!!

Extra stop aan de waterval is super. Begeleiding was meer dan ok.

Begeleiding hebben het zeer goed gedaan, omdat we in een ongelooflijk onweer terecht zijn gekomen. Ze stonden voor iedereen klaar en bleven de moed erin houden. TOP!!!

Echt een geweldige ervaring. Prachtige tocht in een geweldig mooie omgeving. Ook niet onbelangrijk, heel aardige en leuke begeleiders. Echt een aanrader!

Hele mooie en leuke tocht alles op het gemak en tussendoor gestopt. Vriendelijke tour gidsen. Met 11 km last van m'n armen maar zeker de moeite waard