Zuid-Holland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Zuid-Holland

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.825 beoordelingen

Profesionele gids die met heel veel passie vertelde over Rotterdam. Echt top! Het enige spijtige is dat het bezoek aan een kubuswoning niet was inbegrepen ondanks dat dit vermeld stond bij de boeking van de activiteit. We hebben wel hiervoor een kortingskaart gekregen.

Echt heel erg leuk om de stad een keer op deze manier te doorkruisen. Langs gebouwen en beelden die je normaal passeert zonder de achtergrond te kennen, langs plekjes die je normaal niet snel zal ontdekken.

Hele leuke manier om een nieuwe stad te ontdekken, zelfs wanneer je in eigen land bent! Er zat wel een foutje in de vraag over de brug met de koeien. Dat moeten ze nog even aanpassen (het aantal is hoger)

Wij hadden Koen, een aardige jongen die veel vertellen kon over Rotterdam. Gebouwen bezocht, de watertaxi moet je een keer meegemaakt hebben en wij kwamen op plekken die we nog niet hadden gezien

Stephans Führung durch Rotterdam war so erfrischend, informativ und persönlich gestaltet.. Wir haben tolle Restaurants besucht und interessante Speisen zum probieren bekommen :). Vielen Dank!