Kies data
Belevingen in

Zürich

Pittoreske straatjes met de Alpen op de achtergrond doen je vergeten dat dit een groot financieel centrum is.

Sitemap Zürich

Wil je alle activiteiten in Zürich ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zürich

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.444 beoordelingen

Onze gids Elisabeth was een zeer benaderbare, beleefde en attente reisgenoot. De stadstour werd zeer interessant beschreven, er was ook een korte fotostop gepland. We hadden met haar een klein deel van de oude stad te voet verkend. Daarna zijn we naar de steiger gegaan, waar nog tijd was voor een curryworst bij de snackbar. We namen de boot naar het Lindt Choco Museum. Vanaf de pier was het 10 minuten lopen. Bij het museum kregen we audiogidsen, Elisabeth nam afscheid maar bood aan met haar de bus terug naar de stad te nemen. Normaal ging het terug met de boot. Ze adverteerde voor de volgende dag nog een excursie, die we meteen besloten, aangezien deze ook met Elisabeth's gezelschap zou plaatsvinden. Alleen Elisabeth was voor ons een beslissing voor de tour de volgende dag. Want eens Elisabeth, altijd Elisabeth ;-)

Zeer goede ontspanning en welzijnservaring, we maken van de gelegenheid gebruik om onze geest leeg te maken, te ontgiften en de kers op de taart is dit zwembad op het dak met dit bijna 360 uitzicht over de stad! Het water wordt verwarmd wat de ervaring nog aangenamer maakt, je wilt er bijna niet meer uit. Absoluut een van de topactiviteiten in Zürich, vooral tijdens de zomermaanden.

Goede gids en chauffeur. Geweldige rondleiding door een geweldige stad. Waarschijnlijk zou het over het algemeen met nog eens 30 minuten kunnen worden verlengd om voldoende tijd te hebben om twee groepen in de tram en zwaar verkeer in de stad te krijgen.

Ik hield niet van de houding van de gids, ik vond het altijd leuk om je uit te schelden. De uitstekende wandeling en ik vond het geweldig om de stad op die manier te zien?

Great Spa. Relaxing, chill and a great view from the rooftop pool. Also kind staff and beginner friendly.